Dodaj do ulubionych

Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Polsce.

15.07.05, 00:36
Firma Hellena SA zostala postawiona w stan upadlości.Zenon Sroczyński glówny
udzialowiec i posiadacz pierwszego w Polsce maybacha twierdzi że to przez zlą
pogode i banki które nie chcialy już więcej finansować firmy.

No i autko pójdzie pod mlotek.
Obserwuj wątek
    • mobile5 Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 00:39
      dr.verte napisał:

> Firma Hellena SA zostala postawiona w stan upadlości.Zenon Sroczyński glówny
      > udzialowiec i posiadacz pierwszego w Polsce maybacha twierdzi że to przez zlą
      > pogode i banki które nie chcialy już więcej finansować firmy.
      >
      >
      > No i autko pójdzie pod mlotek.

Nie przypuszczam żeby główny udziałowiec też zbankrutował.
      • chamzbmw Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 00:43
        znajac polskie realia to pewnie wzial go na firme hehe
        • dr.verte Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 00:44
          Może zainstalowal sejf i wziąl jako bankowóz.
        • zwykly_kierowca Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 08:43
          Ciekawe czy miał zainstalowaną kratkę??
    • wojtassss3 Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 09:03
      cze mieszkam w Kaliszu tu mieszka wlasciciel helleny ale nigdy nie widzialem
      maybacha chociaz chodzily plotki ze takowy jest.
      • zupper PKA X777 15.07.05, 09:48
        owszem jest zielono perłowy o numerze rejestracyjnym PKA X777.
        Mam jego fotkę
        • totalic Re: PKA X777 15.07.05, 10:22
          A po co ci jego fotka ?
          • zupper Re: PKA X777 15.07.05, 11:18
            Kiedyś przyjechał do warszawskich Łazienek. Zaparkował więc skorzystałem z
            okazji i strzeliłem sobie fote na jego tle. Samochodu pilnowało 3 ochroniarzy
            jeżdżących terenowym BMW - ot cała prawda
    • paul_78 Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 10:39
      Kiedy licytacja Maybacha? :)
      • dr.verte Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 11:42
        Czy nie myślicie że jakby kupil porządnego dieselka jakieś np.audi A6 3.0 TDi
        to może by nie bylo upadlości?A i banki chyba dają latwiej kase oszczędnym
        gościom w tedeikach bo widać że taki szanuje pieniądze. ;-))
        • paul_78 Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 12:01
          Myślę, że upadłość mimo wszystko by była, ale za to licytacja mniej ciekawa.
          Chyba, że szymi licytowałby tego dieselka.
    • vini3 Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 12:04
      Jest już 2 Maybach..własciciel to pan Koral (ten od lodów Koral)..:)) Samochód
      bardzo czesto widziany w Nowym Sączu gdzie własciciel ma dom...aha i jest to
      juz wersja 62:)
      • dr.verte Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 12:08
        vini3 napisał:

> Jest już 2 Maybach..własciciel to pan Koral(ten od lodów Koral)..:)) Samochód
        > bardzo czesto widziany w Nowym Sączu gdzie własciciel ma dom...aha i jest to
        > juz wersja 62:)

Maybachów to już jest w kraju pewnie z 15 ale rzeczywiście że w takiej dziurze
        jak Nowy Sącz się pojawil to musi być dla rdzennych mieszkańców wydarzenie roku.
    • callafior Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 14:38
      a ja myślałem, że to o właścicielu radyja mowa :)))
      ---------
      Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego...
    • vini3 Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 19:56
      Są tylko dwa wystarczy zapoznac sie z kilkoma gazetami i raportem Daimler-
      Chrysler wiec nie pisz bzdur o 15:)) Ojciec Dyrektor jak wszyscy wiemy nigdy
      nie miał Maybacha tylko Mercedesa S, ale jak dales sie nabrac to gratuluje:))
      Mozliwe ze jest jeszcze jeden czyli 3 egz. sprowadzony poza Daimler-Chrysler
      ale ja sadze ze to tez plota bo nikt go nie widział..czyli oficjalnie w Polsce
      są na 100% dwa (Sroczyński i Koral)
    • szymizalogowany Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 20:24
      Kiedys mi sie podobal Maybach, ale teraz jednak wydaje mi sie ze Phantom jest
      znacznie fajniejszy.

A poza tym to oba sa samochodami dla ludzi z pieniedzmi ale nie fanow
      samochodow. Jesli juz ma sie tyle kasy to sie kupuje tylko luksusowe Coupe albo
      Cabriolet.
      • miloszpm Re: Zbankrutowal pierwszy nabywca Maybacha w Pols 15.07.05, 23:25
        > A poza tym to oba sa samochodami dla ludzi z pieniedzmi ale nie fanow
        > samochodow. Jesli juz ma sie tyle kasy to sie kupuje tylko luksusowe Coupe
        > albo Cabriolet.

Jednak sądze, że Maybach lub RR lepiej nadaje się do jazdy z kierowcą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka