zja_wa12 29.07.05, 23:43 ja tak uważam bo to jest tylko golf z silnkiem z passata a pozatym te kształty karoseri.i kobietą się podoba. Link Zgłoś Obserwuj wątek
tasma_klejaca Re: audi tt to samochód dla kobiet 30.07.05, 00:22 Mi sie kojarzy z delikatnymi mezczyznami, ktorzy jada na wizyte do kosmetyczki. A szkoda, bo to dosc szybkie auto. Link Zgłoś
hmp_inc Re: audi tt to samochód dla kobiet 30.07.05, 10:33 Fajnie- chcialbym aby ktos dal mi takie damskie auto. Czy zrobilbym sobie w nim obciach mijajac ludzi w loganach na raty,lanosach i niby szrocie z niemiec? Rzeczywiscie jest troche "geyowskie" ale do zaakceptowania. Wole go niz fiata barchette. Link Zgłoś
zja_wa12 Re: audi tt to samochód dla kobiet 30.07.05, 18:29 to jest samochód dla kobiet lub mężczyzn którzy połowe wolnego czasu spędzaja u kosmetyczek i szykowanie tego co założą do swojego tt.ale ujdzie jeśli ma szkrzynie dsg Link Zgłoś
primerasri Re: audi tt to samochód dla kobiet 30.07.05, 22:17 Masz racje - typowo kobiece autko ale lubia je tez fryzjerzy i faceci o troche innych niz przecietne preferencjach seksualnych. tasma_klejaca napisał: > Mi sie kojarzy z delikatnymi mezczyznami, ktorzy jada na wizyte do kosmetyczki. > A szkoda, bo to dosc szybkie auto. Link Zgłoś
jusytka Re: audi tt to samochód dla kobiet 30.07.05, 22:08 Masz rację, bardzo mi się to autko podoba, ale dlaczego jest aż tak drogie :( Link Zgłoś
punter Re: audi tt to samochód dla kobiet 31.07.05, 11:33 Do takich co uważają TT za "gejowskie" pasuje cytat z J.Clarksona: "Najbliżej pisuaru stają właściciele Ferrari" Wolałbym być gejem w TT niż hetero w Civicu. Link Zgłoś
devote Re: audi tt to samochód dla kobiet 31.07.05, 14:24 zja_wa12 napisał: > ja tak uważam bo to jest tylko golf z silnkiem z passata a pozatym te > kształty karoseri.i kobietą się podoba. jesli juz piszesz ze to jest golf to mogles napisac ze to jest golf z silnikiem golfa.co,nie bylo golfow z takimi silnikami ? Link Zgłoś
devote Re: audi tt to samochód dla kobiet 31.07.05, 14:27 dodam ze znowu wylazi jakies polskie widzimisie TT jest fajnym samochodem i bardzo mi sie podoba.chcialbym miec TT z quatro i mialbym w dupie co ktos na ten temat mysli. Link Zgłoś
lewarek5 Re: audi tt to samochód dla kobiet 31.07.05, 15:18 zja_wa12 napisał: > ja tak uważam bo to jest tylko golf z silnkiem z passata a pozatym te > kształty karoseri.i kobietą się podoba. .. moze i dla Dam,ale Malzonce Twojej tego auta nie kupuj-ucz sie na bledach innych forumowiczów,-cztery lata temu kupilem zonie mojej na urodziny Toyota "Celica" i teraz zaluje-zawsze mnie "odjedzie",moje Mazda i Pgt. niemaja szans z tym autem. Link Zgłoś
zja_wa12 Re: audi tt to samochód dla kobiet 31.07.05, 17:27 sorx za pomyłkę.widze że nie czytasz wszystkich wypowiedzi(w drugiej się poprawiam) i nie oglądasz top gear Link Zgłoś