waskes29 18.10.05, 15:36 klikac na zdjecie =27 zdjec www.autobild.de/erlkoenige/neuheiten/artikel.php?artikel_id=8464 Link Zgłoś Obserwuj wątek
heniumaczuga Re: Passat coupe -odpowiedz na CLS 18.10.05, 16:05 jedno brzydsze od drugiego a najlepsyz ten maxivan - sharan i touareg? zaden van skoro ma drzwi vahadlowe i jest 2brylowy - co za bzdety Link Zgłoś
habudzik Re: Passat coupe -odpowiedz na CLS 18.10.05, 16:17 Wszystko pięknie tylko ta klamka a la AR. To mi się nie podoba. Link Zgłoś
franek-b Re: Passat coupe -odpowiedz na CLS 18.10.05, 16:22 > Wszystko pięknie tylko ta klamka a la AR. To mi się nie podoba. Tylko jest to radosna tworczosc Autobilda i nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia... Link Zgłoś
waskes29 Re: Passat coupe -odpowiedz na CLS 18.10.05, 16:31 franek-b napisał: > > Wszystko pięknie tylko ta klamka a la AR. To mi się nie podoba. > > Tylko jest to radosna tworczosc Autobilda i nie ma nic wspolnego z > rzeczywistoscia... Prawdopodobnie te zdjecia to tylko symulacje Autobilda ale nie mozna wykluczyc ze nie pochodza z jakis przeciekow z koncernu .A juz od dawna VW zapowiadal coupe na bazie passata ktore bedzie pozycjonowane miedzy nim a Pheatonem a jak bedzie wygladal zobaczymy. Link Zgłoś
gls1 Re: Passat coupe -odpowiedz na CLS 18.10.05, 17:00 Fajny tył!!! Bardzo oryginalny i fajny wozik!!! Nie lubię VW ale to mi sie widzi!!! Jednak ten znaczek "VW" mógł być troche mniejszy, bo psuje mu image!!! PZDR!!! Link Zgłoś
habudzik Re: Passat coupe -odpowiedz na CLS 18.10.05, 17:01 franek-b napisał: > > Wszystko pięknie tylko ta klamka a la AR. To mi się nie podoba. > > Tylko jest to radosna tworczosc Autobilda i nie ma nic wspolnego z > rzeczywistoscia... > No i co , przez to tylko że to czyjaś wizja ma być ładniejsze. Nie podoba mi się pomysł z klamką i już. Link Zgłoś
bonzo_90 Re: Passat coupe -odpowiedz na CLS 18.10.05, 17:15 gls1 napisał:"Jednak ten znaczek "VW" mógł być troche mniejszy, bo psuje mu image!!!"--- A spójrzcie na emblemat skody.to jest największe badziewie XXI wieku!! rozmaślona żaba na masce,to porażka,której nie wybacza się za nic! Link Zgłoś
greenblack Będzie 1.9 w dyzlu, co bym mógł świniaki w bagażni 18.10.05, 22:13 ku na targ zawieźć? Link Zgłoś
unterseeboot Re: Passat coupe -odpowiedz na CLS 18.10.05, 23:48 dla mnie japończyki bije na głowę ale do CLs`a bardzo daleko...... schodząc na ziemię ,,to tylko wizualka i nic konkretnego .... Link Zgłoś