cc_2004 Re: tak 17.11.05, 17:55 w USA to podstawowy pojazd mam do przywożenia dzieci ze szkoły. Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: tak 18.11.05, 03:23 cc_2004 napisał: > w USA to podstawowy pojazd mam do przywożenia dzieci ze szkoły. obok Vanow, te tez sa ukochane przez soccer moms Link Zgłoś
dr.verte Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 17.11.05, 17:56 ninja33 napisał: > Czy kobiety lubią jeźdźić SUV-ami ?? Pewnie by lubiły.Ale kobiety w Polsce nie mają wielkich możliwości wyboru statystycznie. Link Zgłoś
paxton1 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 17.11.05, 21:21 suvy są dla nie wiadomo kogo, dla takich co nie kochają samochodów, ja wolałabym (jak już) prawdziwą terenówkę Link Zgłoś
radomir996 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 17.11.05, 23:59 > suvy są dla nie wiadomo kogo, dla takich co nie kochają samochodów, ja > wolałabym (jak już) prawdziwą terenówkę A ja bym wolal zebys sie najpierw doksztalcila co do znaczy SUV bo chyba nie wiesz. Link Zgłoś
737ng Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 18.11.05, 04:52 Ale ona ma racje... SUVy to terenowki do wjezdzania na kraweznik w centrum miasta. Czesc nawet nie ma napedu na 4 kola, nie mowiac juz o skrzynce redukcyjnej albo blokadzie mostow... Wymyslono to chyba tylko dla tych, ktorzy dbaja o image a nie o dzielnosc terenowa auta. Ja tez wole prawdziwa terenowke. K. Link Zgłoś
piotrpilinko Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 18.11.05, 08:21 Ma rację. SUV jest najczęściej typową bulwarówką z ładnym (rzecz gustu) wyglądem. Ale jak się ma ograniczony budżet, to lepiej kupić normalne auto osobowe - jazda będzie wygodniejsza i eksploatacja tańsza... Ale jak się chce wyjechać w prawdziwy tere, to lepiej poszukać małej terenówki (która będzie raczej niewygodna na drodze), niż wielkiego potwora, który zawiśnie na pierwszej lepszej górce... Link Zgłoś
radomir996 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 18.11.05, 13:44 piotrpilinko napisał: > Ma rację. SUV jest najczęściej typową bulwarówką z ładnym (rzecz gustu) > wyglądem. Ale jak się ma ograniczony budżet, to lepiej kupić normalne auto > osobowe - jazda będzie wygodniejsza i eksploatacja tańsza... Ale jak się chce > wyjechać w prawdziwy tere, to lepiej poszukać małej terenówki (która będzie > raczej niewygodna na drodze), niż wielkiego potwora, który zawiśnie na > pierwszej lepszej górce... To bynajmniej nie jest takie proste jak ci sie wydaje, sa rozne rodzaje jazdy terenowej, w niektorych lepsze sa male auta pokroju Wranglera, w innych lepsze sa auta wieksze jak dlugi Patrol. Link Zgłoś
radomir996 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 18.11.05, 13:40 > Ale ona ma racje... > > SUVy to terenowki do wjezdzania na kraweznik w centrum miasta. Czesc nawet nie > ma napedu na 4 kola, nie mowiac juz o skrzynce redukcyjnej albo blokadzie > mostow... Wymyslono to chyba tylko dla tych, ktorzy dbaja o image a nie o > dzielnosc terenowa auta. > > Ja tez wole prawdziwa terenowke. Nie ma racji, a ty nie wiesz o czym mowisz. SUV to nazwa okreslajaca wszystko co jako tako wiaze sie z terenem od samochodow terenowych pokroju Land Cruisera, Pajero czy Patrola po CRV i inne tego typu pseudoterenowe auta. Tyle w temacie nazwy SUV. Poza tym jest jeszcze podzial na ramowce (truck) i auta zbudowane na podwoziu samochodow osobowych (crossover), wiekszosc nowych SUVow ma konstrukcje samonosna (mawet jesli nie jest budowana na plycie podlogowej osobowki), a z prawdziwych terenowcow to juz sie chyba tylko Patrol ostal, ewentualnie Wrangler i moze ktorys z LR. Link Zgłoś
jackk3 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 17.11.05, 21:23 Jasne ze sa. Pzdr Link Zgłoś
ninja33 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 18.11.05, 12:58 Nie jestem kobietą i wiem co to SUV!! Link Zgłoś