Dodaj do ulubionych

Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie!

17.11.05, 17:47
Czy kobiety lubią jeźdźić SUV-ami ??
Obserwuj wątek
    • cc_2004 Re: tak 17.11.05, 17:55
      w USA to podstawowy pojazd mam do przywożenia dzieci ze szkoły.
      • fazi_ze_sztazi Re: tak 18.11.05, 03:23
        cc_2004 napisał:

> w USA to podstawowy pojazd mam do przywożenia dzieci ze szkoły.

obok Vanow, te tez sa ukochane przez soccer moms
    • dr.verte Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 17.11.05, 17:56
      ninja33 napisał:

> Czy kobiety lubią jeźdźić SUV-ami ??

Pewnie by lubiły.Ale kobiety w Polsce nie mają wielkich możliwości wyboru
      statystycznie.
      • paxton1 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 17.11.05, 21:21
        suvy są dla nie wiadomo kogo, dla takich co nie kochają samochodów, ja
        wolałabym (jak już) prawdziwą terenówkę
        • radomir996 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 17.11.05, 23:59
          > suvy są dla nie wiadomo kogo, dla takich co nie kochają samochodów, ja
          > wolałabym (jak już) prawdziwą terenówkę

A ja bym wolal zebys sie najpierw doksztalcila co do znaczy SUV bo chyba nie
          wiesz.
          • 737ng Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 18.11.05, 04:52
            Ale ona ma racje...

SUVy to terenowki do wjezdzania na kraweznik w centrum miasta. Czesc nawet nie
            ma napedu na 4 kola, nie mowiac juz o skrzynce redukcyjnej albo blokadzie
            mostow... Wymyslono to chyba tylko dla tych, ktorzy dbaja o image a nie o
            dzielnosc terenowa auta.

Ja tez wole prawdziwa terenowke.

K.
            • piotrpilinko Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 18.11.05, 08:21
              Ma rację. SUV jest najczęściej typową bulwarówką z ładnym (rzecz gustu)
              wyglądem. Ale jak się ma ograniczony budżet, to lepiej kupić normalne auto
              osobowe - jazda będzie wygodniejsza i eksploatacja tańsza... Ale jak się chce
              wyjechać w prawdziwy tere, to lepiej poszukać małej terenówki (która będzie
              raczej niewygodna na drodze), niż wielkiego potwora, który zawiśnie na
              pierwszej lepszej górce...
              • radomir996 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 18.11.05, 13:44
                piotrpilinko napisał:

> Ma rację. SUV jest najczęściej typową bulwarówką z ładnym (rzecz gustu)
                > wyglądem. Ale jak się ma ograniczony budżet, to lepiej kupić normalne auto
                > osobowe - jazda będzie wygodniejsza i eksploatacja tańsza... Ale jak się chce
                > wyjechać w prawdziwy tere, to lepiej poszukać małej terenówki (która będzie
                > raczej niewygodna na drodze), niż wielkiego potwora, który zawiśnie na
                > pierwszej lepszej górce...

To bynajmniej nie jest takie proste jak ci sie wydaje, sa rozne rodzaje jazdy
                terenowej, w niektorych lepsze sa male auta pokroju Wranglera, w innych lepsze
                sa auta wieksze jak dlugi Patrol.
            • radomir996 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 18.11.05, 13:40
              > Ale ona ma racje...
              >
              > SUVy to terenowki do wjezdzania na kraweznik w centrum miasta. Czesc nawet nie
              > ma napedu na 4 kola, nie mowiac juz o skrzynce redukcyjnej albo blokadzie
              > mostow... Wymyslono to chyba tylko dla tych, ktorzy dbaja o image a nie o
              > dzielnosc terenowa auta.
              >
              > Ja tez wole prawdziwa terenowke.

Nie ma racji, a ty nie wiesz o czym mowisz. SUV to nazwa okreslajaca wszystko
              co jako tako wiaze sie z terenem od samochodow terenowych pokroju Land
              Cruisera, Pajero czy Patrola po CRV i inne tego typu pseudoterenowe auta. Tyle
              w temacie nazwy SUV. Poza tym jest jeszcze podzial na ramowce (truck) i auta
              zbudowane na podwoziu samochodow osobowych (crossover), wiekszosc nowych SUVow
              ma konstrukcje samonosna (mawet jesli nie jest budowana na plycie podlogowej
              osobowki), a z prawdziwych terenowcow to juz sie chyba tylko Patrol ostal,
              ewentualnie Wrangler i moze ktorys z LR.
    • jackk3 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 17.11.05, 21:23
      Jasne ze sa.
      Pzdr
    • ninja33 Re: Czy SUV-y są dla kobiet???o to jest mpytanie! 18.11.05, 12:58
      Nie jestem kobietą i wiem co to SUV!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka