Dodaj do ulubionych

Do magdusia75 i Szanownego Admina tego Forum

05.12.05, 09:32
Dlaczego zciagles temat do "magdusia 75" ? ,wolisz zeby kupila zloma z Reichu
importowanego przez ktoregos z Twoich Przyjaciol? , jaki masz w tym interes ?
Czy Adas nie przyzwyczail sie jeszcze do wolnosci slowa ? , wolnosc o ktora
swego czasu tak walczyl ?.
Obserwuj wątek
    • odin-2 Re: Do magdusia75 i Szanownego Admina tego Forum 05.12.05, 10:44
      Dzieki Adminie ze zwrociles wpis xystosa,
      tak sobie wyobrazam auto-forum , porady przy
      kupnie samochodu rowniez,ta 3maj. Pzdr.
      • pindoll Re: Do magdusia75 i Szanownego Admina tego Forum 05.12.05, 11:03
        mnie admin też nie lubi - puszcza takie trolle aż miło, a cięte riposty wycina
        bez zażenowania... Ojj, coraz rzadziej tu zaglądam niestety... :(
        • lewarek5 Re: Do magdusia75 i Szanownego Admina tego Forum 05.12.05, 12:44
          pindoll napisał:

mnie admin też nie lubi - puszcza takie trolle aż miło, a cięte riposty wycina
          bez zażenowania... Ojj, coraz rzadziej tu zaglądam niestety... :(

Zajrzyj do nas,witamy :-

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14718

• plawski A gdzie się podział wątek o najciekawszym, 05.12.05, 13:40
            najzabawniejszym nicku tego forum?
            Tez się nie podobał bo był "niepoprawny politycznie" ?
            • xystos Re: A gdzie się podział wątek o najciekawszym, 05.12.05, 16:32
              Wspieram Tego Pajaca

.. ja tez,codziennie,oby nas wiecej bylo .
              • derduch Re: A gdzie się podział wątek o najciekawszym, 05.12.05, 17:14
                xystos napisał:

> Wspieram Tego Pajaca
                >
                > .. ja tez,codziennie,oby nas wiecej bylo .

Musi byc to dla Ciebie obrzydliwe, ale ja też wspieram tą akcje, podobnie jak
                www.korabiewice.empatia.pl/
                Przeżyjesz to jakoś? ;-)
        • typson Re: Do magdusia75 i Szanownego Admina tego Forum 05.12.05, 16:45
          > mnie admin też nie lubi - puszcza takie trolle aż miło, a cięte riposty wycina
          > bez zażenowania...

widac admin dla sportu pisze jako jeden z trolli ;)
          • pindoll Re: Do magdusia75 i Szanownego Admina tego Forum 05.12.05, 17:22
            typson napisał:

> > mnie admin też nie lubi - puszcza takie trolle aż miło, a cięte riposty w
            > ycina
            > > bez zażenowania...
            >
            > widac admin dla sportu pisze jako jeden z trolli ;)

witaj typson, Ty tez tu już raczej rzadko zaglądasz...
            • typson Re: Do magdusia75 i Szanownego Admina tego Forum 05.12.05, 17:25
              czesciej mnie mozna spotkac na forach konkretnych dwoch marek ;)
              • plawski Re: Do magdusia75 i Szanownego Admina tego Forum 06.12.05, 10:11
                typson napisał:

> czesciej mnie mozna spotkac na forach konkretnych dwoch marek ;)
                Hehe, niby nie ma juz Marek, a jednak chodzi o niemieckie ;-)
    • sven_b Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:23
      Temu forum brakuje aktywnej opieki Szanownej Redakcji portalu (pozdrawiam). Jak
      na wydawce Auto+ i Wysokich Obrotow malo sie udziela, prawie nie ma zadanych
      tematow i pytan do eksperta. Nie wiem tez dlaczego nie uzywaja pinechy i nie
      przykleja paru tematow hot (np. mapa radarow, ceny paliw) i tych
      powracajacych (jakie zimowki, nowy czy uzywany, ASO czy p.Kazik). Bez tego robi
      sie balagan, nudno i pole do wyglupow.

Pozwolilem sobie przekopiowac te uwagi z mojego wczesniejszego wpisu.
      • typson Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:28
        racja.

Adminem/moderatorem powinien byc ktos z tu piszacych.

Moze zorganizowac jakies wybory na admina?
        Moze jakas lista kandydatow?
        • plawski Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:35
          typson napisał:

> racja.
          >
          > Adminem/moderatorem powinien byc ktos z tu piszacych.
          >
          > Moze zorganizowac jakies wybory na admina?
          > Moze jakas lista kandydatow?

Popieram wniosek przedmówcy.
          P.S.
          na forum skody powinien moderować xxbms ;-)
          • typson Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:39
            a tutaj szymi (w koncu jest ich tylu ;)
            grini tez bylby spoko - kazdy balby sie napisac cokolwiek ;) Poza tym grini mial
            swego czasu znacznie wiecej backup'ów niz szymi
            • plawski Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:41
              typson napisał:

> a tutaj szymi (w koncu jest ich tylu ;)
              > grini tez bylby spoko - kazdy balby sie napisac cokolwiek ;) Poza tym grini
              mia
              > l
              > swego czasu znacznie wiecej backup'ów niz szymi

Ale grini wciąż nie chce się do nas uśmiechnąć, a jeden z szymich to zrobił ;-)

Pozdro.
              • typson Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:42
                to moze iberia? Tez ma kilku zastepcow?
              • kszyrztow Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:46
                a może ktoś z ekipy hondziarzy??
                • typson Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:47
                  no ale wtedy nie bedzie o czym pisac, bo hondy sie nie psuja. Wtedy bedzie forum
                  - "ceny benzyny, wycieraczek i opon w naszych hondach"
                  • kszyrztow Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:48
                    typson napisał:

> no ale wtedy nie bedzie o czym pisac, bo hondy sie nie psuja. Wtedy bedzie
                    foru
                    > m
                    > - "ceny benzyny, wycieraczek i opon w naszych hondach"

temat krzywek i zmiennych faz jest bezdenny absolutnie... Mówię Wam
                    • typson Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:53
                      tez mam zmienne fazy jak mi cierp zajedzie droge
                    • plawski Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:53
                      kszyrztow napisał:

> typson napisał:
                      >
                      > > no ale wtedy nie bedzie o czym pisac, bo hondy sie nie psuja. Wtedy bedzi
                      > e
                      > foru
                      > > m
                      > > - "ceny benzyny, wycieraczek i opon w naszych hondach"
                      >
                      >
                      > temat krzywek i zmiennych faz jest bezdenny absolutnie... Mówię Wam

Ktoś ostatnio zaczął wątek na najśmieszniejszy nick tego forum ale już go
                      diabeł ogonem przykrył... Szkoda. Tam były niezłe kandydatury..
                      >
                      • typson Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 11:58
                        > Ktoś ostatnio zaczął wątek na najśmieszniejszy nick tego forum ale już go
                        > diabeł ogonem przykrył... Szkoda. Tam były niezłe kandydatury..

ooo, ale spadl gdzies do archiwum czy nadaktywnosc admina?
                        • plawski Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 12:03
                          typson napisał:

> > Ktoś ostatnio zaczął wątek na najśmieszniejszy nick tego forum ale już go
                          > > diabeł ogonem przykrył... Szkoda. Tam były niezłe kandydatury..
                          >
                          > ooo, ale spadl gdzies do archiwum czy nadaktywnosc admina?

Obawiam się, że to drugie, chyba, że nie pamiętam tematu i z wyszukiwarki nie
                          korzystam jak trzeba.
                          • sven_b Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 16:45
                            Nawijamy od wczoraj i admin jeszcze nie zauwazyl. Niezle. Pojechal na Rodos...
                            • xystos Re: Moje 3 grosze. 06.12.05, 19:19
                              .. adminem tegoz forum powinna/powinien byc ktos z kraju,nie z stolicy
                              (inne realia) lecz ktos z np: Poznania lub Slaska , powinnismy tez "Sprac"
                              gatki policajom ktorzy "biora" , piratom drogowym etc.

Wczoraj na jednym z niemieckich kanalow TV zobaczylem i uslyszalem opinie
                              niemcow o bezpieczenstwie na polskich drogach,-jest ponoc cztery razy bardziej
                              prawdopodobne zginac w wypadku drogowym w Polsce niz w Niemczech,jezeli
                              pomnozymy to przez dwa (wieksza populacja i ilosc aut) to wyjdzie nam osiem
                              razy wieksza szansa zobaczyc Sw.Piotra w Polsce niz w Reichu. Pzdr.
    • plawski No to zgłaszajcie kandydatury na Admina!!! 07.12.05, 12:26
      • kszyrztow Re: No to zgłaszajcie kandydatury na Admina!!! 07.12.05, 12:33
        zdecydowanie trzeba kogoś obiektywnego, wyważonego, z liberalnymi poglądami.
        Proponuję "greenblacka" hehe :)

• qwertys22 Re: No to zgłaszajcie kandydatury na Admina!!! 07.12.05, 12:54
          o tak, poniższa wymiana zdań z vqr etc też mnie przekonuje do Jego kandydatury!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=33110612&a=33123453
          :)
          • typson Re: No to zgłaszajcie kandydatury na Admina!!! 07.12.05, 13:00
            ROTFL
      • plawski Kandydat - Emes-Nju 07.12.05, 15:44
        plawski napisał:
        • typson Re: Kandydat - Emes-Nju 07.12.05, 15:49
          czasami mam wrazenie, ze to mejson, ktory pozwala sobie na wiecej pod innym
          nickiem ;)

mejson tez bylby spoko
    • trolleslaw.smialy Dlaczego czepiasz sie kobieto Admina? 07.12.05, 12:53
      Co masz mu do zarzucenia? Czy przeszkadza ci to, ze facet jest zorientowany w
      temacie, mozna powiedziec ze jest biegly w motoryzacji i ma poczucie humoru?
      Co mozna powiedziec o tobie? Niemal na kazdym forum w taki czy inny sposob
      probujesz przypiac latke Adminowi. Czy to twoje kompleksy, ze nie znasz sie na
      niczym, a probujesz zgrywac erudytke w kazdej dziedzinie. Na wielu forach
      probujesz oglaszac konkursy na admina, zeby tylko sie tam wgryzc. Co ty chcesz
      w ten sposob osiagnac? Kazdy wie, ze Adminowi do piet nie siegasz szanowna
      iberio i inne (wiele masz przeciez teolli).
      • xystos Re: Dlaczego czepiasz sie kobieto Admina? 07.12.05, 12:58
        Proponuje kogos kto podobnie jak ja ,od otwarcia gieldy w Tokio do zamkniecia
        takowej w NY przy compie siedzi,powinnie jednak byc z Polski by mogl
        odpowiedziec na aktualne pytania/problemy. Pzdr Wsiech
        • trolleslaw.smialy Re: Dlaczego czepiasz sie kobieto Admina? 07.12.05, 13:01
          Obecny Admin jest OK, a ty nie jestes od oglaszania konkursow. Dlaczego babsko
          chodzace nawet do kibelka z laptopem, ktore nawet jezdzic nie umie ma byc
          adminem forum motoryzacyjnego. Mam nadzieje, ze Gazeta jeszcze nie oszalala
          dokonca.
          • xystos Re: Dlaczego czepiasz sie kobieto Admina? 07.12.05, 13:05
            Autor: trolleslaw.smialy
            Data: 07.12.05, 13:01

Obecny Admin jest OK, a ty nie jestes od oglaszania konkursow. Dlaczego babsko
            chodzace nawet do kibelka z laptopem,( ... ).

.. noo ii wydalo sie,kto Adminkie w kiblu podglada ....,
            nie wstyd Ci paskudzie?

• trolleslaw.smialy Re: Dlaczego czepiasz sie kobieto Admina? 07.12.05, 13:07
              Musialbym na glowe upasc. A ciebie niedlugo gazeta wyrzuci hahaha Anno Bystron
              • xystos Re: Dlaczego czepiasz sie kobieto Admina? 07.12.05, 13:11
                trolleslaw.smialy napisał:

Musialbym na glowe upasc.A ciebie niedlugo gazeta wyrzuci hahaha Anno Byström
                • trolleslaw.smialy Re: Dlaczego czepiasz sie kobieto Admina? 07.12.05, 13:12
                  Slyszalem, ze ma byc przenia impreza w redakcji Gazety jak pozbeda sie Anny
                  Bystron. 99% pracownikow portalu od dawna o tym marzy, tak slyszalem:)
                  • trolleslaw.smialy Re: Dlaczego czepiasz sie kobieto Admina? 07.12.05, 13:17
                    Impreza ma sie podobno odbyc w jednej z najciekawszych restauracji w stolicy:)
                    nawet abstynenci zglosili chec napicia sie z tej okazji:)
                  • c2h50h Re: Dlaczego czepiasz sie kobieto Admina? 07.12.05, 13:23
                    A jaki alkohol bedzie serwowany?
                    Odpowiedz Adminie jak wrocisz z Rodos:)
                    • zdecydowany4 Proponuję Kuszącego Witasa:) 07.12.05, 18:48
                      Nie mówię od razu, że to z zemsty, ale nie mogę znależć odpowiedzi co takiego
                      nie podobało się Adminowi w wątku który założyłem o najzabawniejszym wątku na
                      forum???

Oczywiscie wątek skutecznie wyparował. Dziwne bo nie było w nim nic gorszącego
                      czy nie stosownego, a po prostu typowałem ww. Kuszącego Witasa jako numer 1
                      dlatego teraz typuję go na Admina:):):):)

• c2h50h Re: Proponuję Kuszącego Witasa:) 07.12.05, 21:32
                        Ja myslalem, ze "Kuszacy Witas" to jakis nowy drink a tu propozycja na Admina:)
    • troll.nad.trollami do xystos 08.12.05, 12:19
      Ja tez nie rozumiem, dlaczego czepiasz sie Admina. Ja uzważam, ze to jest
      mistrzostwo. Ostanio czytam Janusza Głowackiego i uważam, ze taki styl jest
      świetny, fakt, że nie dla każdego może zrozumiały. "Nowa proza" Głowackiego
      kojarzy mi sie pozytywnie z wypowiedziami Admina, które są świetne:)
      A to, co ty piszesz to jest "zenua":)
      • xystos Re: do xystos 09.12.05, 15:37
        .. dlaczego "czepiam" sie admina ? , pamietasz czasy cenzury PRL ? ,
        nie ? ,-to sprobuj wejsc na wpis : UP! - plawski 09.12.05, 13:53

Pzdr.
        • plawski Re: do xystos 09.12.05, 15:42
          xystos napisał:

> .. dlaczego "czepiam" sie admina ? , pamietasz czasy cenzury PRL ? ,
          > nie ? ,-to sprobuj wejsc na wpis : UP! - plawski 09.12.05, 13:53

Widzę, że mój czas na tym forum dobiega końca....
          Jesli sie nie myle, wykasowano mój wpis o kuszącym witasie. Nie było tam ani
          krzty wulgaryzmu czy innych inwektyw....
          >
          > Pzdr.
          • c2h50h ty wygladasz jak fabia sedan hahahahaha 09.12.05, 15:48
            hahahahahahaha

• plawski Re: ty wygladasz jak fabia sedan hahahahaha 09.12.05, 15:53
              No to sie kolega pomylił.
              Mam 1,2 Hindus To Pcha ale Hatchback.
              Ulżyło?
              • c2h50h Re: ty wygladasz jak fabia sedan hahahahaha 09.12.05, 15:58
                fabie sedan 1.2 to musial by ci pchac king kong
          • plawski UWAGA!!! 09.12.05, 16:29
            xystos napisał:
            .. dlaczego "czepiam" sie admina ? , pamietasz czasy cenzury PRL ? ,
            nie ? ,-to sprobuj wejsc na wpis : UP! - plawski 09.12.05, 13:53

Widzę, że mój czas na tym forum dobiega końca....
            Jesli sie nie myle, wykasowano mój wpis o kuszącym witasie. Nie było tam ani
            krzty wulgaryzmu czy innych inwektyw....
            Pzdr.

Muszę to odszczekać, bo po napisaniu maila do admina, dostałem niemal
            natychmiastową odpowiedź, m.in.

Wpisy które mają na celu tylko i wyłącznie podciągnięcie wątku do góry - czyli
            wpisy które nic nie
            znaczą w danej rozmowie są kasowane. Dodatkowo posty takie "zwalają" inne,
            często ważniejsze wątki
            na drugą stronę forum, przez
            co szansa na udzielenie w nich odpowiedzi jest mniejsza.

W sumie więc nie mam się czego czepiać.
            Soorki.
            Plawski
            • xystos Re: UWAGA!!! 10.12.05, 09:19
              Re:Autor: plawski ☺
              Data: 09.12.05, 16:29

Celem dobrego Auto-Forum powinno byc dobro jego uzytkownikow i kierowcow
              wogole,watpie ze ten zacny cel przyswieca adminom tego forum,dowod:

zciagnieto temat "Do Magdusia75" ktorego celem bylo ew.kupno b.dobrego auta za
              b.przystepna cene , wpis ten godzil w interesy tzw."auto-komisy" i w
              sprzedawcow zza odry, chce dodac ze szwedzkie przeglady sa b.rygorystyczne np;
              po wypadku ,gdy prog auta jest wgniecony-takiego auta sie nie spawa/prostuje ,
              takie auto sie zlomuje-nawet jezeli jest nowe prosto z salonu,podobnie z rdza-
              nie spawa sie belek nosnych jezeli zostaly w skutek korozji odksztalcone ,,,
              reasumijac:- uzywki z szwecji nieco drozsze niz z niemiec lecz w gwarantowanie
              lepszym stanie . Pzdr.

Do magdusia75
              Autor: xystos
              Data: 04.12.05, 13:44
              • xystos Re: UWAGA!!! 10.12.05, 13:35
                Re:Autor: plawski ☺
                Data: 09.12.05, 16:29

Celem dobrego Auto-Forum powinno byc dobro jego uzytkownikow i kierowcow
                wogole,watpie ze ten zacny cel przyswieca adminom tego forum,dowod:

zciagnieto temat "Do Magdusia75" ktorego celem bylo ew.kupno b.dobrego auta za
                b.przystepna cene , wpis ten godzil w interesy tzw."auto-komisy" i w
                sprzedawcow zza odry,( ... ).

.. od kilku minut znowu mam dostep do forum`s GW , czy Wy tez byliscie odcieci
                przez ~dwie godziny ? . Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka