pa.kol.p 21.12.05, 03:38 Silnik 2,2 disel ,ładnie jedzie, miałem problemy z zaworem EGR ale po wymianie przepływomierza jest Ok(na razie) Co sądzicie bo mam bardzo mieszane uczucia. Link Zgłoś Obserwuj wątek
gustawtorrent Re: kupiłem Saaba 9-3.Czy mi odbiło? 21.12.05, 09:24 pa.kol.p napisał: > Silnik 2,2 disel ,ładnie jedzie, miałem problemy z zaworem EGR ale po > wymianie przepływomierza jest Ok(na razie) > Co sądzicie bo mam bardzo mieszane uczucia. hehe, nie martw sie, nie jestes sam. tez takim jezdze i mi sie uczucia nie mieszaja. szanuj turbine na starcie i na mecie i bedzie ok. Link Zgłoś
paul_78 Re: kupiłem Saaba 9-3.Czy mi odbiło? 21.12.05, 11:47 Oczywiście, że odbiło. Za tę cenę można kupić samochód, którego NIE robią na starych podzespołach Opla. I do którego istnieje serwis, a w przypadku Saaba serwis przydaje się często. To nowy Saab czy używany? Link Zgłoś
dunczyk1960 Re: kupiłem Saaba 9-3.Czy mi odbiło? 21.12.05, 13:20 pa.kol.p napisał: Silnik 2,2 disel ,ładnie jedzie, miałem problemy z zaworem EGR ale po wymianie przepływomierza jest Ok(na razie) Co sądzicie bo mam bardzo mieszane uczucia. Odbilo,ale nie jest to choroba nieuleczalna,-przejdzie Ci po nastepnej zmianie samochodu ,w razie czego idz do lekarza niech ci cos przepisze na depresje spowodowana spadkiem ceny SAAB-a uzywki. Link Zgłoś
wio4litery Re: kupiłem Saaba 9-3.Czy mi odbiło? 21.12.05, 13:47 pa.kol.p napisał: > > Silnik 2,2 disel ,ładnie jedzie, miałem problemy z zaworem EGR ale po > wymianie przepływomierza jest Ok(na razie) > Co sądzicie bo mam bardzo mieszane uczucia. Nie przejmuj się ujadaniem piesków preriowych. 93 to jedno z ladniejszych aut w klasie. A w dodatku mało w Polsce popularny, co w tym złodziejskim kraju jest zaleta. Pozdrawiam w4l Link Zgłoś
pa.kol.p Re: kupiłem Saaba 9-3.Czy mi odbiło? 22.12.05, 00:55 Rocznik 2001, przebieg 170 tys.Wczoraj załozyłem zimówki i jazda jest o wiele lepsza. Uczucia mam mieszane,z jednej strony to auto to klasa a z drugiej trzeba mieć "klasowe" zarobki.Każada naprawa , wymiana czegokolwiek kosztuje.No i ten brak serwisu.. Link Zgłoś
devote Re: kupiłem Saaba 9-3.Czy mi odbiło? 22.12.05, 04:07 trzeba bylo kupowac turbo benzyne a nie jakiegos klekota Link Zgłoś
red_qublik Re: kupiłem Saaba 9-3.Czy mi odbiło? 24.12.05, 02:05 devote napisał: > trzeba bylo kupowac turbo benzyne a nie jakiegos klekota nie wiesz ze w EU lubia sie masturbowac ile im spalaja auta. kupuja auta ktore sa "sportowe" ale z dieslem. dla mnie diesel jest fajny ale w F-250 co ciaga lodki czy konie, a nie w aucie do jazdy w korkach. Link Zgłoś