Gość: CH.W.D.P IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.11.02, 20:18 www.forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=12701 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pawel Re: Polska policja IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 21:14 Są ludzie i ludziska. Z własnego doświadczenia wiem, że policja w małych miejscowościach potrafi być upierdliwa. Ostatnio (w Krakowie) w Dzień Nauczyciela, bardzo nam się spieszyło do szkoły, stanąłem na zakazie i poszedłem z córką kupić kwiaty. Już z kwiaciarni zobaczyłem jak podjechał radiowóz i stanął przy moim aucie. Wybiegliśmy z tymi kwiatkami i prosimy Panów Policjantów, że bardzo się nam śpieszy na akademię i takie tam. Puścili nas i życzyli jeszcze milego dnia. Policja w Krakowie jest przeważnie ok. Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Polska policja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.11.02, 21:25 To kurwy nie ludzie!!!!!!!!!!!! Współczuję Ci Stary i proponuję żebyś nie odpuścił. Porusz niebo i ziemię typu czerwony telefon radia Zet, RMF, wszystkie telewizje i staraj się maksymalnie nagłośnić sprawę. Zawsze mówiłem, że to plugawstwo i trzeba do tego strzelać jak do psów!!!!! Policjant na całym świecie kojarzy się z porządkiem, szacunkiem i dbaniem o bezpieczeństwo obywateli. U nas jest akurat odwrotnie. Policja okrada ofiary wypadków, wymusza haracze od kierowców czy morduje taksówkarzy!!!!!!!! To własnie Oni, nikt inny powodują zagrożenie na drogach i to jeszcze za nasze podatników pieniądze!!!!!!!!! Pisałem na ten temat chyba kilkanaście wątków, ale do póki są tacy co dają im pieniądze na domy i samochody będą coraz pazerniejsi!!!!. Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że z Twoim synkiem będzie wszystko w porządku i nie odpuszczaj skurwysynom!!!!!!. Sam jestem ojcem i gdyby chodziło o ratowanie mojego dziecka nie zawahałbym się jechać pod prąd czy staranować kuwowóz (obym nigdy nie musiał). Pozdrawiam, Link Zgłoś