tomus2221 13.01.06, 13:13 Masz kupić włoskie, to dołóż i kup francuskie. Jak uzbierasz na francuskie, to chwilę sie zastanów i jednak kup niemieckie. A jak uzbierasz na niemieckie, zrezygnuj i kup japońskie a będziesz zadowolony. Link Zgłoś Obserwuj wątek
waskes29 Re: Definicja - porada 13.01.06, 13:21 Nastepnym razem jak sie uderzysz w glowe to odczekaj jakis czas nim cos napiszesz. Link Zgłoś
waskes29 Re: Definicja - porada 13.01.06, 13:44 tomus2221 napisał: > Ojeju,az tak bardzo sie zdenerwowales. Ja sie nie zdenerwowalem bo mi to jest obojetne kto co kupuje ani tez Twoje preferencje , tylko jak przeczytasz to co napisales kilka razy to moze zalapiesz. Link Zgłoś
tomus2221 Re: Definicja - porada 13.01.06, 13:46 Dobrze przeczytam specjalnie dla Ciebie.A trudnosci z zalapaniem zartu to chyba ma tu ktos inny. Link Zgłoś
waskes29 Re: Definicja - porada 13.01.06, 13:49 tomus2221 napisał: > Dobrze przeczytam specjalnie dla Ciebie.A trudnosci z zalapaniem zartu to chyba > > ma tu ktos inny. Przykro mi ale doszukac sie w tym czegos smiesznego przynajmniej dla mnie jest troche trudne ,no ale moze rzeczywiscie brak mi poczucia humoru. Moze jesli juz o to chodzilo to mogles bardziej sie postarac i chociaz to jakos zrymowac. Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Definicja - porada 13.01.06, 15:01 Widzisz Tomus,jesli napisalbys ze to niemieckie sa najlepsze to Waskez nie bylby zlosliwy.Takze musisz zmienic kolejnosc w swoim zarcie i alles gut. Link Zgłoś
waskes29 Re: Definicja - porada 13.01.06, 18:39 wlk.brytania napisał: > Widzisz Tomus,jesli napisalbys ze to niemieckie sa najlepsze to Waskez nie > bylby zlosliwy.Takze musisz zmienic kolejnosc w swoim zarcie i alles gut. Teraz to zabrzmi niewiarygodnie ale napisal bym to samo.Nie chodzilo kompletnie o kolejnosc , ale juz nie ma sensu ciagnac ten temat. Link Zgłoś
ml_500 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 13:26 japonskie auta kupuja biedacy ktorzy za cene niezawodnosci godza sie na jezdzenie zupelnie bezplciowym produktem. takim samochodowy mc donalds. Link Zgłoś
mobile5 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 13:38 paxton1 napisała: spadam stąd, pozdrawiam kilku miłych gości a dla reszty duży fuck, a wredny jest chamski Link Zgłoś
pindoll Re: Definicja:):):) 13.01.06, 14:30 paxton1 napisała: > sam jesteś bezpłciowy no właśnie paxton, miałaś spadać stąd przecież.... Czyli jednak uzalezniłaś sie od agresji? :D Ja też lubię to forum ;) Link Zgłoś
paxton1 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 18:25 ehh cholera nie wiem co to jest, wkurza mnie to forum okropnie ale włażę tu :) Link Zgłoś
paxton1 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 18:55 no właśnie, skąd wzięliście ten post? bo umnie zniknął! a tak mi się przyjemnie z szymciem gawędziło Link Zgłoś
mobile5 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 22:53 paxton1 napisała: > no właśnie, skąd wzięliście ten post? bo umnie zniknął! a tak mi się przyjemnie > > z szymciem gawędziło A z oślej ławki. Moderator nie zawsze ma czucie. Link Zgłoś
frax1 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 13:31 Całkowicie się z Tobą zgadzam. Trzeba jednak dodać że chodzi tu o auta popularne, a ideałem pasującym do tego stwierdzenia jest Corolla. Wykluczyć należy jednak auta typu Subaru, Lexus (i inne premium japońskie) oraz auta luksusowe (europa nie odbiega niezawodnością). Nie wrzucał bym także żadnych SUV bo europejczycy w klasie małych aut (typu RAV4, Vitara) nic nie oferują, a duże terenówki typu Land Cruiser są najlepsze w klasie. Pozdrawiam Link Zgłoś
tomus2221 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 13:41 Bezpłciowa to moze jest Toyota,to fakt,ale napewno nie Mazda czy Honda... Link Zgłoś
ml_500 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 13:48 najbardziej przerekklamowana jest wlasnie honda Link Zgłoś
paxton1 Re: cud 13.01.06, 18:46 bo to wszystko przez TO forum, które jak już pisałam podwyższa ciśnienie ;) Link Zgłoś
kszyrztow Re: cud 13.01.06, 18:49 paxton1 napisała: > bo to wszystko przez TO forum, które jak już pisałam podwyższa ciśnienie ;) No i stał się cud: dwie skłócone panie na naszych oczach zaraz wpadną sobie w ramiona! :) A propos forum: ja tam lubię tak na obrotach wyższych chodzić. Jestem skuteczniejszy ;) Link Zgłoś
qwertys22 Re: a wg mnie przereklamowany jest MB.n/t 13.01.06, 18:52 tak z czystej ciekawości zapytam, ilu MB byłas posiadaczką, że wygłaszasz takie opinie? Link Zgłoś
paxton1 Re: a wg mnie przereklamowany jest MB.n/t 13.01.06, 18:55 iberia to pożądna kobieta i nie szmaci się MB ;) Link Zgłoś
waskes29 Re: a wg mnie przereklamowany jest MB.n/t 13.01.06, 19:01 paxton1 napisała: > iberia to pożądna kobieta i nie szmaci się MB ;) A w jakich szmaca sie porzadne kobiety? Link Zgłoś
paxton1 Re: a wg mnie przereklamowany jest MB.n/t 13.01.06, 19:03 no jak to w czym? w subaru! Link Zgłoś
wlk.brytania Re: a wg mnie przereklamowany jest MB.n/t 13.01.06, 22:13 Najlepiej sie szmacic w lozku.Duzo wygodniej. Link Zgłoś
iberia29 Re: a wg mnie przereklamowany jest MB.n/t 13.01.06, 19:18 nie bylam i nie zamierzam miec MB, po prostu swieta trojca pod tytulem MB+BMW+Audi nie robi na mnie wrazenia i nie podniecam sie na ich widok jak wiekszosc Polakow. A czemu przereklamowany?Jechalam ostatnio C220 do...serwisu, i musze powiedziec, ze wykonczenie wnetrza .....jak na mercedesa to zadna rewelacja, od gwiazdy mozna by sie czegos wiecej spodziewac.silnik 150 km a przyspieszenie naprawde srednie.W srodku niewiele miejsca, z tylu -no comments. W salonie jakis potencjalny klient przymierzal sie do S klasy i no coz troche mu sie niewygodnie wysiadalo z tylnej kanapy. Raz mialam watpliwa przyjemnosc byc wieziona A klasa-rozumiem,ze to nieco wyzsze pudelko, ale tylna kanapa to porazka, niewygodna lawka i tyle. Link Zgłoś
qwertys22 Re: a wg mnie przereklamowany jest MB.n/t 13.01.06, 19:35 I te dwie przejażdżki spowodowały u Ciebie powstanie aż tak ugruntowanej opinii na temat MB?! Daleki jestem od, jak to nazwałaś "podniecania się na widok świetej trójcy MB+BMW+Audi", ba nigdy nie posiadałem samochodu żadnej z wymienionych marek i pewnie sporo czasu minie zanim pojawią się u mnie możliwości zakupu takiego auta. Ale wiem jedno-nie wygłaszam opinii na temat, o którym mam nikłe pojęcie a za takie uważam twierdzenie o przereklamowaniu jakiejś marki na podstawie dwóch przejażdżek i zapewne zasłyszanych opinii pzdr Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Definicja:):):) 13.01.06, 13:30 No i sie zacznie kolejny temat-rzeka.O wyzszosci Swiat Bozego Narodzenia nad Swietami Wielkanocnymi... Link Zgłoś
des4 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 13:36 Biedni ci Włosi jeżdzący w ogromnej większości produktami rodzimego przemysłu samochodowego. Gdyby tylko przeczytali naszych forumowych ekspertuff wyrzucili by te swoje ferrari, lancie, fiaty , alfa romeo i inny badziew na złom, he he... Link Zgłoś
edek40 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 14:04 Moze i biedni, ale Polacy. Bo jezdza niby w sumie polskim fijatem, ale ceny czesci to w sporej wiekszosci sa mniej wiecej takie, jak do auta "zachodniego", ale z zachowaniem gorszej jakosci obowiazkowo. Przyklad, ktory przytaczam czesto i gesto, bo na naszych drogach jest zawsze aktualny: wahacz przedni oryginal - fijat siena 420 zl bez mozliwosci wymiany wybijajacych sie tulei gumowych; mazda 323 f - 540 zl z mozliwoscia wymiany i tulei i swoznia na oryginaly (tuleje okolo 250 zl, swozen cos kole tego). Przebiegi: fijat - co 50 kkm, mazda - ponad 200 kkm i nie wymagaly zadnych napraw. O kosztach serwisowania nie wspomne, bo tez zbijaja z nog. A Wlosi moze nie sa elita finansowa Europy, ale do najbiedniejszych tez nie naleza. Ich moze te ceny nie rujnuja i nie zmuszaja do poszukiwania zamiennikow. Co z reszta mozna myslec o jakosci zamiennikow, jesli oryginaly sa lichutkie? Link Zgłoś
mobile5 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 14:06 edek40 napisał: Co z reszta mozna myslec o jakosci zamiennikow, jesli orygin > aly sa lichutkie? Zamienniki mogą być lepsze. :-) Link Zgłoś
edek40 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 14:07 Moze i tak. O gorsze chyba trudno. No chyba, ze chinskie, ktore produkuja chinskie dzieci za miske ryzu dziennie. Link Zgłoś
mobile5 Re: Definicja:):):) 13.01.06, 14:19 Jest dużo markowych zamienników, często lepszych niż oryginały (dotyczy to głównie tańszych samochodów), to już był omawiany temat. Ale jest to opcja ubliżająca niktórym foumowiczom, szczególnie tym młodszym i pszenno-buraczanym, którzy właśnie mają swoje "5 minut". Link Zgłoś
greg40 Re: Definicja:):):) 14.01.06, 07:21 www.automotosklep.pl/witryna_in.htm wejdz na ta strone i poszukaj sworzni i tulejek duzej i małej do wahacza. sa tez same wahacze po 130 pln ja wswojej sienie po 150 kkm wymieniłem tylko smoczki stabilizatora za 20 pln mowa o zawieszeniu oczywiscie czy ktoś ci juz powiedział ze jestes dupą motoryzacjną ???? Link Zgłoś