izyda12 26.01.06, 22:26 to dobry samochod - co ciekawe tym razem wszytskie odmiany, jak w GB, tylko ceny niestety wyzsze Link Zgłoś Obserwuj wątek
vipo_serwis Re: Lancer Evo IX w Polsce 27.01.06, 07:42 Piekny jest nowy Misiek. Ciekawe czy znow 3diamenty okazą sie lepsze od Subaru ?!? Link Zgłoś
yo19 Re: Lancer Evo IX w Polsce 27.01.06, 12:25 ten samochodzik jest perfekcyjnym bajerem mówie o pojemnosci 340KM normalnie rakieta jak wygram w totolotka to napewno sobie go kupie!!! Link Zgłoś
izyda12 Re: Lancer Evo IX w Polsce 27.01.06, 12:32 jak ktos dojezdza zimą zza miasta, zwlaszcza po gruntowych to ustawienie trybu pracy na "snow" nie jest tylko bajerem - wtedy kazda wersja zasluguje na uwage :))))) a 300 koni w zupelnosci wystarczy Link Zgłoś
konradqq Re: Lancer Evo IX w Polsce 27.01.06, 21:19 Dla mnie bomba! za ta cene nigdzie nie dostane auta o takich wlasciwosciach jezdnych, no chyba ze STI-ka :) Piekny bajer ale widzialem prototyp EVO X i musze przyznac ze dziewiatka wyglada przy nim jak pani poslanka beger przy przybylskiej ;) Jeszcze tylko skombinowac 2 stowy i jazda do salonu :P Link Zgłoś
spar Re: Lancer Evo IX w Polsce 27.01.06, 23:36 ja mysle ze przydalyby sie jeszcze kolejne 2 stowy jesli chcialbys to autko pouzytkowac przez przynajmniej 3 kolejne lata :) ale co za odkrycie niesamowite ze w sumie jak juz minelo tyle lat to mozna nawet w tej Polsce tez zaoferowac rozne wersje silnikowe... :/ ja jestem prostym miejskim chlopakiem, tak przy okazji wielkim fanem evo, ale mi do szczescia wystarczy jak chociaz przejedzie obok mnie 340 konne evo IX, prosze... Link Zgłoś
devote Re: Lancer Evo IX w Polsce 28.01.06, 00:10 ciekawe czy z wprowadzeniem tych maszyn do polskich salonow poszlo razem w parze z wyszkoleniem mechanikow to tych modeli kiedys czytalem horror story jak to dilerowskie mechaniory w polsce maja klopoty z zaawansowanymi technicznie samochodami Link Zgłoś
izyda12 Re: Lancer Evo IX w Polsce 28.01.06, 00:21 a tutaj to i ja jestem ciekaw - jezeli ktos ma jakies doswidczenia z serwisowaniem imprezy wrx/sti lub evo w polskich aso to chetnie poslucham Link Zgłoś
habudzik Re: Lancer Evo IX w Polsce 28.01.06, 00:57 izyda12 napisała: > to dobry samochod - co ciekawe tym razem wszytskie odmiany, jak w GB, tylko > ceny niestety wyzsze Szkoda tylko że Mitsubishi Motors to największy oszust w historii motoryzacji . Wielbicieli jednak to nie wzrusza bo miłość slepa jest . Link Zgłoś
habudzik Re: Lancer Evo IX w Polsce 28.01.06, 01:01 Swoja droga to ciekawe w jaki sposób udało się Mits. ukrywac wady przed czujnym okiem ADAC , TUV , Dekry nawet JD Powers dał ciała . Link Zgłoś