robert888 [...] 29.01.06, 14:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
izyda12 Re: znaleźć punkt G to jest klasa 30.01.06, 11:20 do prawdziwego punktu G ten mercedes sie nie umywa; poza tym chyba wszyscy wolą mlodsze... Link Zgłoś
robert888 Re: znaleźć punkt G to jest klasa 30.01.06, 11:23 młodsze? jak dla mnie 25 lat jest git. Link Zgłoś
izyda12 Re: znaleźć punkt G to jest klasa 30.01.06, 12:22 z wiekiem przesunie ci sie na 20 :) Link Zgłoś
jimmi11 Re: MERCEDES G 30.01.06, 12:03 Niesamowity samochód. Tyle lat produkowany prawie w niezmienionej wersji. Prawdziwy samochód terenowy a nie jakieś tam SUV-y czy inne śmieszne samochody udajace terenowe. Trwałość ponadprzecietna ale te koszty. Strasznie droga zabawka. Z tego co czytałem to ma być prdukowany jeszcze 3 lata. Link Zgłoś
kodem_pl Re: MERCEDES G 30.01.06, 17:52 jimmi11 napisał: > Niesamowity samochód. Tyle lat produkowany prawie w niezmienionej wersji. > Prawdziwy samochód terenowy a nie jakieś tam SUV-y czy inne śmieszne samochody > udajace terenowe. Trwałość ponadprzecietna ale te koszty. Strasznie droga > zabawka. Z tego co czytałem to ma być prdukowany jeszcze 3 lata. Jedyne co w nim pozostaje prawie niezmienione tyle lat to ksztalt... Link Zgłoś
hugo651 Re: MERCEDES G 30.01.06, 17:49 Jedyny ciągle produkowany merc, który mi się podoba. Gdybym wygrał w totka, miałbym go w swoim garażu. Wygląda jak cięzarówka, cx jak cegła, ciężki jak słoń, ale w wersji AMG zaszokuje wszystkie domorosłe GTI. Ale te koszty... Nawet diesle nie piją przez słomkę. Link Zgłoś