Dodaj do ulubionych

ubezpieczenie compensa

09.03.06, 13:45
Witam, mam prośbę mógłby ktoś powiedzieć mi jakie są wasze "doświadczenia" z ubezpieczalnia COMPENSA - byłam w autokomisie i facet wcisnął mi wizytówkę, że ubezpieczy mnie taniej niż płacę teraz (jestem w link 4 i płacę ponad 1000 zł - mam pierwsze auto skodę 1992 no i frycowe trzeba zapłacić). Na szczęście (tfu, tfu) nie miałam jeszcze nigdy żadnego wypadku i nie mogę ocenić działania żadnego ubezpieczyciela.
Obserwuj wątek
    • marcinc3 wyciagnij sama wnioski 09.03.06, 14:04
      przelom listopada grudnia w mym samochodaie zaparkowal na trasie numer 7 spiacy
      krolewicz tirem do dnia dzisiejszego nie mam pieniazkow sciemniali ze
      wyjasniaja potem ze do szwecji faksuja potem ktos chory potem wyslane potem
      szef chory nie ma kto podpisac potem ze wyslane potem ze wysyla itp teraz o
      sumie odszkodowania wycenili auto przed szkoda na 35 000 szkoda calkowita do
      wyplaty 17200 ja powolalem nie zaleznego wycenil auto na 49000 nie ma szkody
      calkowitej koszt naprawy ok 26000 wyciagnij sama wnioski ale w twoim
      przypadku moze byc inaczej choc w to watpie najwiecej skarg do rzecznika
      ubezpieczonych jest na compense i warte
    • kodem_pl Re: ubezpieczenie compensa 09.03.06, 14:05
      Jak sadze masz tylko OC, wiec w razie wypadku to nie Ty oceniasz dzialanie
      ubezpieczyciela, a poszkodowany. Poszukaj namiarow na jakiegos brokera i niech
      Ci policzy najkorzystniejsza stawke. Pozniej porownaj ja z ta co placisz i
      wybierz najtansza.
      • ewosia Re: ubezpieczenie compensa 09.03.06, 15:21
        Właśnie z założenia, że w przypadku OC to nie mi, tylko komuś w kogo sieknę
        ewentualnie i kupiłam najtańsze w allianz (różnica w koszcie między najtańszym,
        co wybrałam a najdroższym w link4 wyniosła 1480 pln - w linku zwyżka, bo nie
        mam męża a kobiety niezamężne jeżdżą jak szalone - hihi)
        • marcinc3 zartem 10.03.06, 08:41
          dalbym duzo zebys to ty we mnie walnela a nie spiacy krolewicz alianz jedna z
          lepszych firm
    • dr.verte Re: ubezpieczenie compensa 09.03.06, 16:12
      Tu jest troszke o compensie:

www.nie.com.pl/art7010.htm
      • marcinc3 Re: ubezpieczenie compensa 10.03.06, 08:50
        dokladnie sciemnianie zanizanie dodam ze mi nikt nie chcial naprawiac
        bezgotowkowo po szkodzie z warty i compensy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka