kamillwawa 10.03.06, 10:28 Jestem w okresie ubezpieczania auta. Link 4 daje mi niezła cenę. Proszę o wszelkie opinie na tak oraz na nie. Z góry dzięki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mariusz-ef Re: Link4 brać czy uciekać ? 10.03.06, 11:04 uciekac! bez trudu znajdziesz innego ubezpieczyciela ktory ubezpieczy Ci auto za mniejsza kase niz link4 wybierz sie do jakiejs agencji ktora oferuje ubezpieczenia roznych firm i tam popytaj o wyliczenie stawki dla Ciebie ubezpieczyciele w Polsce musza miec gwarancje Funduszu Gwarancyjnego wiec zbytniego ryzyka nie ma Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Link4 brać czy uciekać ? 10.03.06, 14:47 taaa, ale OC z Link4 wyliczyli mi wyzsze niz a PZU! moim zdaniem link4 to kupa z przewaga kupy Link Zgłoś
polokokt Re: Link4 brać czy uciekać ? 10.03.06, 14:52 bo do wyliczenia stawki jest branych kilka czynnikow, i przy pewnej ich konfiguracji wychodzi taniej a w innej konfiguracji wychodzi drozej. To ze Tobie wyszlo drozej nie znaczy ze gdzies w innej czesci kraju, z innym samochodem lub innym wlascicielem wyjdzie tak samo. Dla mnie jest najtaniej (OC oczywiscie) , a jak jeszcze ubezpieczy sie drugi samochod to jest jeszcze taniej. Pozdrawiam Link Zgłoś