Gość: gazi Re: renault megane 2 -szpetne nie?\no text./ IP: *.pkobp.pl 03.12.02, 07:59 Nie szpetne. Wczoraj byłem w salonie renault i widziałem. Bardzo mi sie spodobał. Przynajmniej czymś sie wyróżnia. Na pewno nikt nie przejdzie obok niego nie ogladając się. Na piątek już zapowiedzieli jazdy próbne.Chyba się skuszę. Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: ren Re: renault megane 2 -szpetne IP: *.kghm.pl 03.12.02, 08:20 megane vel satis avantime ... tylko ta laguna jakoś odstaje od ogólnej tendencji , czyżby ostatni ładny samochód? Link Zgłoś
bart_ I do tego jakie rozciągnięte na reklamie w TV 03.12.02, 09:19 dziwię się, że robią tak ewidentną głupotę i komputerowo rozciągają wózek, żeby wygladał że jest dłuższy. W reklamie megany koła mają kształt elipsy i to zakrawa na dobrze wypracowany debilizm pana akceptującego taką reklamę. Link Zgłoś
Gość: Doki nie, piekne. I to jest oficjalne! IP: 195.13.26.* 03.12.02, 10:03 Z dzisiejszej prasy: szef dzialu projektow Renaulta, Patrick Le Quémént, otrzymal wlasnie prestizowa nagrode "Lucky Strike Designers Award 2002" oraz 50000 euro za swoje projekty, a byly to m.in. Twingo, Scenic, Avantime, Vel Satis i Megane 2. Krytykanci, brak Wam wrazliwosci i poczucia estetyki innego niz niemieckie. Tymczasem Renault ma sie co do estetyki tak do BMW jak smak kiszonej kapusty do smaku szampana. O! Link Zgłoś
Gość: Doki Re: nie, piekne. I to jest oficjalne! IP: 195.13.26.* 03.12.02, 10:05 W plomiennym zapale mi sie odwrocilo, wiec sprecyzuje: BMW=Sauerkraut. Renault=Champagne. Link Zgłoś
Gość: Niknejm Okropne! :-) IP: *.waw.cdp.pl, / 143.26.81.* 03.12.02, 10:22 O gustach niby się nie dyskutuje, ale jak już ktoś wątek założył... Straszliwe, nieprawdopodobne szkaradztwo! Jestem miłośnikiem Hond, myślałem, że nowy Civic 5D to porażka wizualna, ale... w porównaniu z nowym Megane nowy Civic 5D staje się autem wręcz niewiarygodnie pięknym. Na ulicy obejrzę się za nowym Megane, bo coś tak paskudnego jest warte zobaczenia ;-) Pzdr Niknejm P.S. Ohyda!!! Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Okropne! :-) IP: *.biomag.uni-jena.de 03.12.02, 10:29 Jak zobaczylem pierwszy raz na zdjeciach ten tylek to wydawal mi sie strasznie brzydki. Ale teraz im czesciej widze zdjecia tym bardziej mi sie Megane II podoba (ale wersja 5d bo 3d to jakos tak nie za bardzo). Podobnie bylo z Vectra. Na poczatku mi sie nie podobala ale czym czesciej ja widze na zywo tym bardziej mi sie podoba... Pozdro. Link Zgłoś
Gość: zs Re: Okropne! :-) IP: 212.160.128.* 03.12.02, 10:30 Gość portalu: Niknejm napisał(a): > O gustach niby się nie dyskutuje, ale jak już ktoś wątek założył... > > Straszliwe, nieprawdopodobne szkaradztwo! Jestem miłośnikiem Hond, myślałem, że > > nowy Civic 5D to porażka wizualna, ale... w porównaniu z nowym Megane nowy > Civic 5D staje się autem wręcz niewiarygodnie pięknym. > > Na ulicy obejrzę się za nowym Megane, bo coś tak paskudnego jest warte > zobaczenia ;-) > > Pzdr > Niknejm > > P.S. Ohyda!!! Tylko proszę,bardzo Cię proszę nie zwymiotuj!!! Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Okropne! :-) IP: *.waw.cdp.pl, / 143.26.81.* 03.12.02, 10:32 Gość portalu: zs napisał(a): > Tylko proszę,bardzo Cię proszę nie zwymiotuj!!! Spokojnie, kupiłem Aviomarin... Bez tego rzeczywiście trudno wytrzymać... ;-) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: radioaktywny Re: renault megane 2 -szpetne nie?\no text./ IP: *.toya.net.pl 03.12.02, 11:10 Z gustami się nie dyskutuje... Mnie bardzo sie podoba nowy Megane.To samochod z charakterem.Sam fakt goracej dyskusji na jego temat swiadczy,ze "ma on cos w sobie". Niebagatelna kwestia jest bogate wyposazenie seryjne sa rozsadna cene. Na obecna chwile najwieksze wrazenie robi na mnie wersja 5 drzwiowa ze 136 konnym silniczkiem i oponami 205.Jazda nim musi byc super. Zwroccie uwage na jej tyl,wyglada jak rasowa,przylepiona do asfaltu wyscigowka,i gdyby byla moja z pewnoscia inni uzytkownicy drog ogladaliby najczesciej tylko te czesc auta :-))) /zartuje oczywiscie/Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: ARAFAT Do Niknejma i nie tylko IP: *.utp.pl 03.12.02, 12:55 Wybacz ale poza Prelude (od 97)oraz S2000 to wszytkie Hondy są niestety ascetyczne. Ani ładne ani brzydkie nieprawdaż? To tak jakby w reality show nie wyrażac opinii np. w stylu ja uwielbiam blondynki bo brunetki zapalą o700 no i cie nie ma. Wygrywają takie programy ludzie bez charakteru tacy którzy niczym sie nie wyróżniają. Nie twierdzę ze Honda jest bez charakteru (osiągi wysokręcące silniki trwałość) ale jeśli chodzi o stylistykę to są tylko przeciętne. Wyjątek to nowy Civic który w końcu wyłamał się "układu" Nie sądze także że nowe produkty designerskie Renault to kwintesencja tematu jednakże są nowatorskie. Wszytko co nowe może wydawać sie dziwne. Bardziej mi sie podoba design Peugeota... Pozdrawiam ARAFAT Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Do Niknejma i nie tylko IP: *.waw.cdp.pl / 143.26.81.* 03.12.02, 13:45 Gość portalu: ARAFAT napisał(a): > Wybacz ale poza Prelude (od 97)oraz S2000 to wszytkie Hondy są niestety > ascetyczne. Ani ładne ani brzydkie nieprawdaż? Zdecydowanie nieprawdaż ;-) Stary Civic 3D i 5D (poprzednia generacja) są bardzo ładne w sposób, który Ty nazywasz ascetycznym, a ja - klasycznym. Ale to moja opinia. Podoba mi się też model Prelude poprzedzający ten z 97 roku - nawet bardziej od następcy. > Wyjątek to nowy Civic który w końcu wyłamał się "układu" Z nowych Civiców tak naprawdę podoba mi się tylko 3D w wydaniu TypeR. > Nie sądze > także że nowe produkty designerskie Renault to kwintesencja tematu jednakże > są > nowatorskie. Wszytko co nowe może wydawać sie dziwne. Dla mnie to takie 'udziwnianie na siłę', moda, która za 2-3 lata wyjdzie z... mody ;-) A sylwetka wymienionej przez Ciebie Preludy i niektórych innych autek będzie się podobać jeszcze przez długie lata... > Bardziej mi sie podoba > design Peugeota... Zdecydowanie tak. Peugeot 307 to dowód, że można zrobić samochód 'autobusopodobny' o fajnym wyglądzie. Co nie wyszło w przypadku Civica 5D niestety... Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś