wsiunio 07.04.06, 23:59 Oni myślą, że jak podjadą z zimnym łokciem pod okienko i zamówią kole z frytkami to są kimś i wszystkie blachary na nich lecą. Jeszcze trochę i załatwiać się też będą w jakichs MCSraczach. Link Zgłoś Obserwuj wątek
walluk Re: Tylko wsioki korzystają z MCDrive'a 08.04.06, 01:39 A ciebie co boli??Udaj sie do lekarza psychiatry i porozmawiaj o swoich problemach. Link Zgłoś
polski_murzyn Masz racje ,bo inteligencję wymordowano w czasie 08.04.06, 07:30 wojny i za komuny . Wszyscy Polacy to wsioki i widać to po sejmie . Link Zgłoś
apolot Re: Tylko wsioki korzystają z MCDrive'a 08.04.06, 08:11 taaaaa....a debile wypisuja takie bzdety na forum.... )))) Link Zgłoś
seth11 Re: Tylko wsioki korzystają z MCDrive'a 08.04.06, 21:03 Niestety coś w tym jest. Wiele razy widziałem jak goście odjeżdzali spod okienka, jachali na parking i tam dokonywali konsumpcji. Skoro już odstawiają wiochę i jedzą w maku, to mogliby wejść do środka, i zjeść przy stoliku. Ale nie, lepiej w aucie. No chyba że ktoś z was wie dlaczego tak robią. Link Zgłoś
daniel.jed Re: Tylko wsioki korzystają z MCDrive'a 09.04.06, 00:35 A ciebia co boli? Jeżeli nie jesz w maku, bo wolisz parówki z Biedronki za 3,50kg, to jak widziałeś jak goście odjeżdżali spod okienka (żebrzesz tam czy co). Jak nie mam czasu to staję na parkingu i jem w ciagu 3 minut i spadam dalej. A wejście do środka to już ok. 20-30min. żarcie, gazetka, kibelek. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Tylko wsioki korzystają z MCDrive'a 09.04.06, 00:49 ten kibelek jest ciekawy. posilek w tym przybytku=kibelek? Link Zgłoś
miss_e Re: Tylko wsioki korzystają z MCDrive'a 09.04.06, 08:37 mam kolege ktoremu beemke gwizdneli w ten wlasnie sposob- wszedl na moment do srodka, zamowil cos szybko i zjadl...wychodzi, ale samochodu juz nie ma!!!! Dlatego teraz bedac w Mc'... nie opuszcza swojego samochodu i szybko je w samochodzie albo obok. Ale powiem mu ze ci ktorzy go obserwuja mysla ze jest wsiokiem ;-))) Pozdrawiam! Link Zgłoś
seth11 Re: Tylko wsioki korzystają z MCDrive'a 09.04.06, 13:41 daniel.jed napisał: > A ciebia co boli? Jeżeli nie jesz w maku, bo wolisz parówki z Biedronki za > 3,50kg, to jak widziałeś jak goście odjeżdżali spod okienka (żebrzesz tam czy > co). O widzę że dotknąłem do żywego miłośnika Mc. Wiedz że nie jem wogóle parówek. Obojętne czy z Biedronki czy innego sklepu. Widziałem bo obok jest myjnia i czekałem na swoje auto. > Jak nie mam czasu to staję na parkingu i jem w ciagu 3 minut i spadam > dalej. A wejście do środka to już ok. 20-30min. żarcie, gazetka, kibelek. A kto ci każe iść z gazetą na kibel. I to na 20min.:) Link Zgłoś
anyjaps Re: Tylko wsioki korzystają z MCDrive'a 09.04.06, 08:53 W ogole to jedzenie w Mc' to jest wiesniactwo ,ja tam nawet psa nie karmie bo mi go szkoda.Ale Mc' ma jedna niezaprzeczalna zalete zawsze jest gdzie sie odpryskac jaby co.A cholota niech se zre ten chlam no i najwazniejsze jaby nie bylo tego gowna to gdzie by dzieci mialy urodziny przeciez to takie modne a zarazem zalosne. Link Zgłoś
canx Re: Tylko wsioki korzystają z MCDrive'a 09.04.06, 14:21 kup sobie slownik bo ci sloma z butow wychodzi. pozdrowienia od Holoty i wiesniakow co zra chlam w McD Link Zgłoś
machara Re: Tylko wsioki korzystają z MCDrive'a 09.04.06, 14:58 bo pójście do mc donaldsa jest takie trendy i daje do zrozumienia innym "biedakom" że ma się kasę. tam jest drogo i obrzydliwie i podają hamburgery z włosami. fujjjj. swego czasu nieraz chodziłam z dziećmi do tego syfu (czego teraz żałuję)... ale pizza hut też nie lepsza... albo mam pecha albo nie wiem co jest grane bo w sałatce też trafił mi się kudeł. blleeee. moja noga już w tych syfiarstwach nie postanie. może troche nie na temat. ale ja też podjeżdżałam autem do mc donalds Link Zgłoś