Gość: polokokt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.02, 17:20 Czesc Pytanko srednio zwiazane z motoryzacja, ale moze wiecie jaki tytul i kto spiewa piosenke ktora jest wykorzystana do reklamy telewizyjnej tego samochodu? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gosiaczek Re: reklama Megane II IP: 195.94.193.* 21.12.02, 17:22 Moby Pozdrawiam Gosia Gość portalu: polokokt napisał(a): > Czesc > Pytanko srednio zwiazane z motoryzacja, ale moze wiecie jaki tytul i kto > spiewa piosenke ktora jest wykorzystana do reklamy telewizyjnej tego > samochodu? > Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: reklama Megane II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.02, 17:32 A znasz moze tytul? :) Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: reklama Megane II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.02, 17:46 Juz mam, dzieki za pomoc. Piosenka nazywa sie "In this world" Narka Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: reklama Megane II IP: *.icpnet.pl 22.12.02, 16:39 Dobry temat. Miałem ten sam problem. Teraz czas ją ściągnąć z netu:) Świąteczne PZDR P.S> Wogóle ta reklama jest dobrze zrobiona. Podoba mi się. Autko zresztą też- ciekawe ile sprzedadzą Meganek, ale pewnym jest miejsce w przyszłorocznym "TOP 10"(sądzę, że gdzieś koło 5 miejsca). Link Zgłoś
Gość: michal Re: reklama Megane II IP: 212.160.114.* 22.12.02, 16:45 > P.S> Wogóle ta reklama jest dobrze zrobiona. Podoba mi się. Autko zresztą te Tak. Ciekawe do jakiej ilosci pracujacych cylindrow po starcie silnika w zimie doszedl tym razem francuski producent? hehehe Link Zgłoś