obora13 21.05.06, 12:14 Witam. Chcę kupić używanego golf IV TDI rok 98/99 Czy ktoś może opisać jakie są wady i zalety takiego samochodu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
obora13 Re: Golf IV TDI 18.07.06, 18:38 Witam chcę kupić golfa IV TDI i zastanawiam się czy lepiej kupić na pompie wtryskowej czy na pompowtryskiwaczach? Chcę kupić na pompiewtryskiwaczach.ale słyszałem że są drogie jeżeli zepsują się czy ktoś może powiedzieć ile kosztują? Jaki jest najlepszy wyboru? Link Zgłoś
waskes29 Re: Golf IV TDI 18.07.06, 18:45 obora13 napisał: > Witam chcę kupić golfa IV TDI i zastanawiam się czy lepiej kupić na pompie > wtryskowej czy na pompowtryskiwaczach? > Chcę kupić na pompiewtryskiwaczach.ale słyszałem że są drogie jeżeli zepsują > się czy ktoś może powiedzieć ile kosztują? > Jaki jest najlepszy wyboru? W serwisie sa drogie ok 1500zl ale mozna kupic taniej aukcja.onet.pl/show_item.php?item=114934353 Co do samego auta glowna wada tego samochodu to malo miejsca z tylu reszta zwlaszcza z silnikami TDI jest ok , nie ma wiekszych wad ,moze troche glosniejsza praca silnika niz u konkurencji ale wewnatrz nie jest az tak zle. Sam silnik tdi trwaly czasami uszkadza sie przeplywomierz powietrza koszt ok 200zl . Najlepszy silnik oczywiscie to ten 130 koni ale kazdy diesel w tym samochodzie ma przyzwoite osiagi. Link Zgłoś
obora13 Re: Golf IV TDI 18.07.06, 21:10 Hej to bez obaw można kupować golfa IV TDI na pompowtryskiwaczach? Dla mnie to ważne aby dobrze wybrać. Interesuje mnie silnik 110km myśle że to dobry wybór? Jeżeli ktoś wie na temat samochodu golfa IV TDI to bardzo proszę pisać jak najwięcej jakie posiadają wady i zalety? dzięki pozdrawiam. Link Zgłoś