edi040176 22.05.06, 11:18 Witam!Interesują mnie w/w pjazdy w dieslu.Który polecacie w codziennym użytkowaniu,chodzi o awaryjność,dynamikę i komfort.Roczniki 2000- 2002.Dziękuję za wszelkie podpowiedzi i pozdrawiam forumowiczów! Link Zgłoś Obserwuj wątek
dlugopisem Re: Awensis czy Mazda 626 22.05.06, 11:24 Nowe modele czy stare? Ja w tym roku wybierałem pomiędzy Mazdą 3 2.0 sedan full opcja z szarą skórą alufelgami szyberdachem 9.1s do 100km/h i prawie gołym Avensisem wybrałem Mazdę i jestem zadowolony, świetne auto, pomijając ilość miejsca to daje więcej radoch z jazdy niż Avensis, no i posiadania :-) więc jeśli Ty wachasz się nad 626 i Avensisem to zdecydowanie ten pierwszy :-) Link Zgłoś
edek40 Re: Awensis czy Mazda 626 22.05.06, 11:27 Nie chce powielac obiegowych opinii, ale jakos duzo slyszalem informacji o zdumiewajacej zawodnosci toyoty. W pierdolkach - parujace lampy, wariujaca elektronika itp. O mazdzie nie slyszalem takich informacji. Jako mazdofil (ale znam tylko starsze modele) polecam oczywiscie mazde. Jako estetyk tez. A jako czlowiek, ktory nie koniecznie musi jezdzic tym, co inni tez polecam mazde :) Link Zgłoś