Dodaj do ulubionych

LINK4 4444

IP: *.okga.zzgnig.com.pl / 192.168.2.* 23.01.03, 10:02
Czy ktoś porównał ofertę tej nowej "ubezpieczalni" z ofertą np PZU lub innego
towarzystwa? Ja zrezygnowałem z usłyszenia ich oferty w momencie jak
telefonista zażądał numeru pesel. Co ma pesel do wieku , rodzaju samochodu,
dlugości posiadania prawa jazdy bezszkodowości itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: ma Re: LINK4 4444 IP: *.acn.waw.pl 23.01.03, 22:28
      Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

Ja zrezygnowałem z usłyszenia ich oferty w momencie jak
      > telefonista zażądał numeru pesel. Co ma pesel do wieku , rodzaju samochodu,
      > dlugości posiadania prawa jazdy bezszkodowości itp.

Pesel identyfikuje Cię jako osobę - bo to osoba zawiera umowę a nie samochód.
      Czy ktoś może dokńczył tę rozmowę telefoniczną? Jakie wrażenia?
      • Gość: wp Re: LINK4 4444 IP: lonhhsgdpx* / *.uk.deuba.com 24.01.03, 12:19
        Zawarlem z nimi umowe. Osobiscie uwazam ze jest to oferta dla samochodow nowych sprowadzonych zza granicy
        albo kupionych w polsce starszych niz 5 lat ( nie obiete pakietami). W moim przypadku samocod ( sprowadzony)
        warty okolo 40000 ubezpieczylem o PLN 1000 (okolo 25%) mniej niz np. w Warcie. Jest to spora roznica. Wszystkie
        dokumenty otrzymalem nastepnego dnia. Nie mam powodow do narzekan...........................narazie.

Pozdrawiam
      • Gość: Gusta Re: LINK4 4444 IP: proxy / 213.25.39.* 30.01.03, 10:41
        Zadzwonilem do Link4 w czwartek rano. Niestety pan przy telefonie nie mial
        czasu od razu policzyc skladki!?! wiec umowilismy sie na konkretna godzine na
        wieczor. Zadzwonili we... wtorek ale nie bylo mnie w domu wiec mieli zadzwonic
        wieczorem. Zadzwonili w... czwartek. Mozna powiedziec lepiej pozno niz wcale
        ale chyba nie na tym polega rozpoczynanie robienia buisnessu.

Chcialem tylko zeby skalkulowano moja skladke ubezpieczeniowa, bez zadnych
        zobowiazan, ubezpieczenie konczy mi sie dopiero za miesiac. I do czego wtedy
        byly im opotrzebne moje imie i nazwisko, adres, PESEL? Ja chcialem sie tylko
        dowiedziec o wysokosc skladki! Wiec skonczylem rozmowe.

Od milej Pani zdazylem sie tylko dowiedziec ze nie oplaca sie u nich
        ubezpieczac skladakow.
      • Gość: els Re: LINK4 4444 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.03, 11:12
        Ja doprowadziłem rozmowe do końca ale oczywiście zrezygnowałem, opisałem to
        wczoraj w wątku "link4 żadna okazja :-(("
        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=20&w=4443939 jest
        jeszcze na tej stronie.

els
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka