Dodaj do ulubionych

pytanie o klimatyzacje

10.07.06, 13:09
szanowny malz moj mowi, ze klima klimie nierowna i ze te fajne maja w nazwie "chill" lub "cool" - sam
nie pamietal... chodzi o to, ze sa lagodniejsze, nie czynia zawieruchy jeno chilloutowy klimacik ;)
prawda to czy nie? dzieki!
Obserwuj wątek
    • fazi_ze_sztazi Re: pytanie o klimatyzacje 10.07.06, 17:24
      tak, zapewne maz twoj ma racje. nazwa jest najwazniejsza. jesli producent auta
      nazwalby swoj system "artic cold" to musialabys jezdzic w czapce i rekawiczkach
      nawet w najwieksze mrozy.

a tak na powaznie, kazda klimatyzacja ochladza i osusza powietrze dokladnie w
      ten sam sposob jak toja domowa lodowka. roznic sie moga natomiast systemami
      wentylacji. te bardziej zaawansowane beda dawaly lepszy rozklad temp. w
      kabinie, co bedzie sie przekladac na wiekszy komfort.

pzdr.
      • patyska Re: pytanie o klimatyzacje 11.07.06, 09:23
        eeee, no nie... ;))) po prostu kolega (kolega sam sobie do starego mondziaka zalozyl) mu powiedzial, ze
        jak klima ma w nazwie/nazwie typu - cholera wie czym - cool czy chill, to ze lagodna, czyli moze
        wlasnie to, o czym piszesz... ja to w kwestii aut, jak to baba, zero kumania, ale myslalam o zalozeniu
        klimy do swojego starego ale wiernego (odpukac, ale sie skubaniec od nowosci nie popsul, a latek ma
        juz 6) koreana zamiast kupowaniu nowego samochodu... nawet 8 tysiecy, to nie 80... wiec, moj drogi
        Fazi, pomoz prosze i jesli wiesz jaka klime warto by zalozyc i jaki powinien byc ten system wentylacji to
        poratuj ;) dzieki!
    • nautilus.pompilius Re: pytanie o klimatyzacje 11.07.06, 09:58
      Jak to "założyć"? Kupuje się samochód od razu z klimą.
      • patyska Re: pytanie o klimatyzacje 11.07.06, 11:24
        do starego, zamist kupic nowe auto z klima ;)
    • wonnan29 Re: pytanie o klimatyzacje 11.07.06, 10:16
      Ja polecam cos takiego,wyjdzie tanio i jest bardzo praktyczne:]

www.lodziana.pl/07301.html
      • patyska Re: pytanie o klimatyzacje 11.07.06, 11:25
        a gdzie ja sobie ten recznik powiesze za przeproszeniem? ;))) przeca nie na przedniej szybie! ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka