Gość: Joanelle IP: *.g1.pl 29.10.01, 14:08 Ile pali i jakie są możliwości naprawy w razie awarii? I ile warto za niego zapłacić? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grogreg Re: Ile pali morris mini? IP: 212.160.165.* 30.10.01, 11:37 Decydujac sie na zakup Mirrisa nie powinno sie zadawac takich pytan. To jest zabytek i tak nalezy go traktowac. Jego utzymanie bedzie kosztowac krocie. Link Zgłoś
Gość: Joanelle Re: Ile pali morris mini? IP: *.g1.pl 30.10.01, 20:23 Po prostu chciałam wiedzieć, czy mnie stać na takie cudo... I nie dać się nabić w butelkę, gdybym miała ulec pokusie i go kupić. Link Zgłoś
Gość: szdowk Re: Ile pali morris mini? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 23:36 Hello IMHO to raczej auto hobbistyczne. Jak wszystkie auta klasyczne, aby byl ladny trzeba bedzie przy nim caly czas grzebac - co najmniej woskowac lakier i polerowac :-) Jezeli sie go zaniedba, to marny bedzie to widok... W dodatku zwazywszy jego cene. Nie wiem jak w Polsce, ale w niemczech od 3000DM w gore. Dolna granica to auta do kapitalnego remontu. Szczesliwie to w miare prosty samochod i mozna go w prawie domowych warunkach rozebrac na kawalki i zlozyc ;-)))))) Szymon Link Zgłoś