jarmush 05.02.03, 21:27 Dzis w dzienniku byla relacja z karambolu pod Poznaniem. Patrze, a tu skoda octavia jak radiowoz. Szczeka mi opadla. Nic wiecej nie napisze, bo nie moge sie otrzasnac z szoku. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Nie lapie IP: *.atlanta.ga.us 05.02.03, 21:41 Zle czy dobrze ze Octavia byla radiowozem? Lepiej zeby Polonezy jezdzily? Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Nie lapie IP: proxy / *.bankofamerica.com 05.02.03, 21:52 Chyba zle, ze Octaviami jezdza, bo przeciez mogli by pieniadze podatnikow na limuzyny Renault przeciez wydac tak jak to robi kazdy inny cwaniak w rzadzie :- ) Niektorzy Polacy "wstydza" sie tym czym jezdzi policja i urzedasy, ale ciekawe czy tak sam jest im wstyd, ze stan i jakosc ulic to jak z zaboru pruskiego tylko, ze 100 lat pozniej... Link Zgłoś
jarmush Re: Nie lapie 05.02.03, 22:53 Gość portalu: Marek napisał(a): > Zle czy dobrze ze Octavia byla radiowozem? Lepiej zeby > Polonezy jezdzily? Chodzi o to nierozumny emigrancie, ze ta informacja pojdzie w swiat i znow beda sie z nas smiali, tym razem ze polska policja musi jezdzic skodami, bo na nic innego jej juz nie stac. Link Zgłoś
Gość: danielpoz Re: Nie lapie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.02.03, 23:53 jarmush napisał: > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > Zle czy dobrze ze Octavia byla radiowozem? Lepiej zeby > > Polonezy jezdzily? > > Chodzi o to nierozumny emigrancie, ze ta informacja pojdzie w swiat i znow beda > > sie z nas smiali, tym razem ze polska policja musi jezdzic skodami, bo na nic > innego jej juz nie stac. a ja mam octavie co jest drozsza od passata i co tez sie smiejesz? Link Zgłoś
Gość: Raffix Ja tez nie lapie IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.02.03, 23:57 jarmush napisał: > Chodzi o to nierozumny emigrancie, ze ta informacja pojdzie w swiat i znow > beda sie z nas smiali, tym razem ze polska policja musi jezdzic skodami, bo > na nic innego jej juz nie stac. Nie sadze, rozumny tubylcu, by byl to powod do smiechu gdziekolwiek na swiecie. Czy Twoje (i innych) czepianie sie Skody moze wynikac z faktu, ze Czesi potrafili zbudowac wlasna marke i ocalic ja nawet w ramach koncernu VW a my nie stworzylismy w motoryzacji praktycznie nic? Link Zgłoś
Gość: Wicio Re: Ja tez nie lapie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 00:09 Czy czyjeś ubóstwo to powód do śmiechu??? Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ja tez nie lapie IP: 213.17.181.* 06.02.03, 08:41 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Czy Twoje (i innych) czepianie sie Skody moze wynikac z faktu, ze Czesi > potrafili zbudowac wlasna marke i ocalic ja nawet w ramach koncernu VW a my > nie stworzylismy w motoryzacji praktycznie nic? Jestem oburzony... Jak to nic?!?!?!? A zaprojektowanie klamki w tylnych drzwiach Alfy 156!!! ;-))) Link Zgłoś
Gość: mariann Jarmush ,skad Ty emigrowales ? :))) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 09:38 Jak bedziesz niegrzeczny to Cie odesla do Iraku ! :))) Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Nie lapie IP: *.kolornet.pl 06.02.03, 16:08 Oj,Jarmush, ale cwok z ciebie. Jechales chociaz kiedys taka Octavia? Pewnie nie wiesz tez, ze Policja ma rowniez Skody Superb - takie, jakimi jezdzi cesarz Japonii i jego swita (jak nie wiesz co to jest Japonia, zajrzyj do encyklopedii - to taka wielka i ciezka ksiega) Link Zgłoś
Gość: gaziarz Re: Boże, ale obciach! IP: *.acn.waw.pl 05.02.03, 21:48 w Warszawie cale WPI jezdzi oktawiami Link Zgłoś
Gość: 130rapid Re: Boże, ale obciach! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 23:33 To był prawdopodobnie szef Sekcji Ruchu Drogowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu. (On albo jego zastępca - jeżdżą Octavią). Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Dobrze, ze nie maluch IP: proxy / *.bankofamerica.com 06.02.03, 00:24 A czym wedlug polskiego tubylca ma policja jezdzic? Ja zawsze myslalem, ze Octavia to fajowy woz jak na europejskie warunki (Octavia=Bora). Nawet Policja Niemiecka tylko o klase wyzej Passatami jezdza... Tak jak juz wspomnialem to nasi rozumni ziomkowie powinni wstydzic sie brudu i ludzkich odchodow na dworcach, braku pojecia o jakimkolwiek serwise na skale swiatowa, korupcji na kazdym szczeblu i wielu innych rzeczy, z ktorymi "swiat" sie na pewno zetknie odwiedzajac nasz wspanialy kraj. A to, ze na rozkradzinych budzetach Policja Polska jeszcze w ogole istnieje i dziala to godne podziwu. Aha, no i wstyd mi osobiscie za jarmusha :-) Link Zgłoś
Gość: els Re: skoda żaden obciach! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.03, 08:29 No i dobrze żę skodami jeżdzą, a co mają zdchełe polonezy ujeżdżać ? Skoda to całkiem niezłe auto z niższej półki, w miarę nowoczesne i dośc tanie w eksploatacji i do tego wystarczająco duże jak na potrzeby policji. Znowu jakiś nowy czepialski skód sie znalazł. Ludzie dajcie już spokój z tymi octaviami fabiami i innymi skodami, jest tyle wżniejszych tematów. Pozdrawiam , els PS. nie mam i nie miałem skody :) Link Zgłoś
Gość: Henry Re: skoda żaden obciach! IP: *.telia.com 06.02.03, 09:16 Gość portalu: els napisał(a): > No i dobrze żę skodami jeżdzą, a co mają zdchełe polonezy ujeżdżać ? Skoda to > całkiem niezłe auto z niższej półki, w miarę nowoczesne i dośc tanie w > eksploatacji i do tego wystarczająco duże jak na potrzeby policji. > > Znowu jakiś nowy czepialski skód sie znalazł. > Ludzie dajcie już spokój z tymi octaviami fabiami i innymi skodami, jest tyle > wżniejszych tematów. > > Pozdrawiam , els > > PS. nie mam i nie miałem skody :) ******************************************************************************** Bez wzgledu na marke i model samochodu,-gdy takim jezdzi policja to nie z standartowymi motorami,chamulcami i innymi komponentami,jaki ma przecietny "Kowalski" - nie probuj policajom uciekac VW , Oplem czy tez innym standartem ,bedzie bolalo w portfelu . ******************************************************************************** > Link Zgłoś
mapmuh Re: skoda żaden obciach! 06.02.03, 09:33 Gość portalu: Henry napisał(a): > Bez wzgledu na marke i model samochodu,-gdy takim jezdzi policja to nie z > standartowymi motorami,chamulcami i innymi komponentami,jaki ma > przecietny "Kowalski" - nie probuj policajom uciekac VW , Oplem czy tez innym > standartem ,bedzie bolalo w portfelu . Rozumiem, że 'chamulec' to derywacja od 'cham'. Czym w takim razie polecasz uciekać i czy radzisz strzelać do ścigających radiowozów? Link Zgłoś
Gość: travel Re: skoda żaden obciach! IP: blue:* / 172.16.89.* 06.02.03, 12:03 > Bez wzgledu na marke i model samochodu,-gdy takim jezdzi policja to nie z > standartowymi motorami,chamulcami i innymi komponentami,jaki ma > przecietny "Kowalski" - nie probuj policajom uciekac VW , Oplem czy tez innym > standartem ,bedzie bolalo w portfelu . > Ciekawe rzeczy piszesz, bo wedlug specyfikacji radiowozow sa to wlasnie standardy, modyfikowane jedynie o mozliwosci zamkow centralnych i podlaczenia elektroniki (kamer, radarow itp). Poza tym sa to octavie 1.9 tdi z czerwonym "i" lub "di" (bodajze 105 i 115 KM), ktore w standardzie maja wzmocnione zawieszenie, hamulce tarczowe, 15" kola itp. Jezeli sie myle, to wdzieczny bede za wyprostowanie moich pogladow. A co do uciekania, to z publikowanych czasem raportow policyjnych wynika, ze nawet maluchem mozna im uciec - to kwestia sprawnosci kierowcy Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Boże, ale obciach! IP: *.aries.com.pl 06.02.03, 09:54 O ile mnie pamięć nie myli to temu jarmushowi w przeszłości zdarzało się powiedzieć coś w miare ale widze,że teraz kompletnie go pojebało. Swoja drogą to przykro,że na forum auto-moto pojawia się coraz więcej niedowartościowanych pojebów prowokatorów... pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: motodawca Re: Boże, ale obciach! IP: *.echostar.pl / *.echostar.pl 06.02.03, 10:09 Człowieku ! Przez to jedno zdanie napisane przez Ciebie mogę opisać Twoją psychikę.Ale nie zrobię tego przy wszystkich ...bo będzie Ci głupio.Czy TY we wszystkim co robisz kierujesz się w myśl zasady "co na to ludzie powiedzą?"Jeśli tak ,to Ci współczuję. Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Boże, ale obciach! ... IP: *.telia.com 06.02.03, 10:18 ... mapmu(c)h , gdy meritum brakuje,zawsze do pisowni doczepic sie mozna(!)- gratoluje `mampciu` , a jak ze znajomoscia pisowni jezykow obcych u Ciebie,chyba uczyles sie niektorych?. Nie wpadlo Ci do glowki,ze na polsko jezycznych forach pisac moga rowniez Polonusi?,a moze im nie wolno?-bo bledy robia,na to dokopac takim . Link Zgłoś
qrakki999 Elo uspokujta sie chopy:) 06.02.03, 12:12 Nie ma co się bić - o jedną literke:) Niedźwiedzia na zgode strzelta i wporzo:) A swoją drogą - my Polacy mamy niesamowitą cechę wszczynania bitew o byle co!:) pzdr dla Was Q. Link Zgłoś
qrakki999 Powrócił specjalista od rond i marki Skoda!:/ 06.02.03, 10:40 Teraz 'jarmush' wziął się za policję i jej Skody. Proponuje wstydzić się również za wojskowe Honkery, Jelcze Straży Pożarnej oraz Solarisy MZK. Jarmush czemu nie zmienisz swojego obywatelstwa /bo jak mniemam jesteś niestety obywatelem Polski/ wyjedź sobie chłopie gdzieś. I nie wysilaj się stamtąd na oryginalne wątki o Skodach bo takich 'kreatywnych' pojawiło sie już wielu i zasadniczo żaden nie ma nic do powiedzenia. A każdy następny jest klonem poprzedniego. Q. Link Zgłoś
raffix A moze Jarmush ironizowal? 06.02.03, 10:41 A moze Jarmush ironizowal a mysmy nierozumni sie nie poznali? Link Zgłoś
vwpassat Radiowóz... 06.02.03, 17:22 jarmush napisał: > Dzis w dzienniku byla relacja z karambolu pod Poznaniem. > Patrze, a tu skoda octavia jak radiowoz. > Szczeka mi opadla. Nic wiecej nie napisze, bo nie moge sie otrzasnac z szoku. Ja dzisiaj rano jadąc Jagiellońską, na wysokości FSO widziałem policyjną Octavię holującą policyjnego Poloneza Caro z robitym przodem. Wjechał komuś w dupę. A że policjant ? To co, przynajmniej poszkodowany nie musiał wzywać policji ;-))) Pzdr Link Zgłoś
Gość: jolly_bb Re: Radiowóz... IP: *.home.net / 192.168.1.* 06.02.03, 20:01 vwpassat napisał: > > Ja dzisiaj rano jadąc Jagiellońską, na wysokości FSO widziałem policyjną > Octavię holującą policyjnego Poloneza Caro z robitym przodem. Wjechał komuś w > dupę. A że policjant ? To co, przynajmniej poszkodowany nie musiał wzywać > policji ;-))) i ciekawe kto byl winny ;) Link Zgłoś
Gość: Andre DRUID TO TY ?????? IP: *.pcplus.com.pl 06.02.03, 21:42 Darój sobie chłopie. To takie wyświechtane. Zaniżasz poziom tego forum ;-( Link Zgłoś
Gość: WoyT Re: Boże, ale obciach! IP: *.waw.cdp.pl / 213.134.158.* 06.02.03, 21:42 jarmush napisał: > Dzis w dzienniku byla relacja z karambolu pod Poznaniem. > Patrze, a tu skoda octavia jak radiowoz. > Szczeka mi opadla. Nic wiecej nie napisze, bo nie moge sie otrzasnac z szoku. JIZAS! Czy wszyscy naprawde tak bardzo przejmuja sie kwestia Skody?! A moze ktos pomysli o tych ludziach, ktorzy zostali poszkodawani w tym karambolu? Widac ze ignoracja moze miec rozne oblicza ; ) Link Zgłoś
Gość: jacek84 Re: Boże, ale obciach! IP: *.in.brzesko.net.pl / 192.168.3.* 06.02.03, 21:50 Szkoda jedynie kobiet i dzieci tych superdebilów, ktorzy jako-tako umieją jeździć jedynie w maju jak świeci słońce. Taka jest prawda ! Link Zgłoś