Gość: Logon IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 12:04 Jakie towarzystwa są najtańsze jesli chodzi o OC? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Do tej pory byłem w Warcie - ale jest bardzo droga. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: polokokt Re: Najtańsze OC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 12:07 Ja mam OC w Samopomocy, cenowo byli najtansi, nawet w porownaniu do Alianza w ktorym mialem znizki, no i bez problemow uznaja cala wysokosc znizek od innych ubezpieczycieli. Inna kwestia czy latwo odzyskac od nich kase po wypadku czy stluczce, ale OC nie jest dla mnie wiec... Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Art Re: Najtańsze OC IP: *.icpnet.pl 09.02.03, 12:37 Podobny wątek był już jakiś czas temu (dość obszerny) - wystarzcy poszukać. Jeżeli chodzi o OC to ja również zdecydowanie polecam Samopomoc - nie wiem jak jest u nich z AC, ale to już inna bajka. Z mojego doświadczenie wynika, że są zdecydowanie najtańsi :) Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Najtańsze OC IP: *.chello.pl 09.02.03, 14:09 O, widzę, że jest nas więcej! :-) W Samopomocy ubezpieczam się już od kilku lat, odkąd splajtował Gryf. Link Zgłoś