Dodaj do ulubionych

100-konny maluch

IP: *.accor-hotels.com 20.01.04, 01:26
Po drobnych przeróbkach typu wymiana silnika na s. od Micry mój Majbach jest
nie do pokonania. Na Niepodległości i Madalińskiego wyruchałem na światłach
bete compact316 - to lamus.
Obserwuj wątek
    • h.i.p 100-rotna głupota 20.01.04, 07:53
      Pewnie już niedługo przeczytamy o kontakcie kolejnego tuningowanego głupka z
      drzewem lub latarnią.
      • Gość: kyfy Re: 100-rotna głupota IP: 81.21.202.* 20.01.04, 11:26
        Póki co więcej ginie głupków w seryjnych autach. I całe szczęście!!
        • h.i.p Re: 100-rotna głupota 20.01.04, 12:07
          Gość portalu: kyfy napisał(a):

> Póki co więcej ginie głupków w seryjnych autach. I całe szczęście!!

hip: Szczęście, że giną, czy szczęście, że w seryjnych?
          • Gość: kyfy Re: 100-rotna głupota IP: 81.21.202.* 20.01.04, 13:58
            Szczęście,że głupków coraz mniej na świecie :-)
            • h.i.p Re: 100-rotna głupota 20.01.04, 14:10
              Gość portalu: kyfy napisał(a):

> Szczęście,że głupków coraz mniej na świecie :-)

hip: Oby to była prawda :)
      • Gość: konrad Re: 100-rotna głupota IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 17:25
        Tudziez bujajacego razem z karoseria w oblokach.
    • Gość: Marcin_ Re: 100-konny maluch IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 17:02
      A nitro juz masz w tym maluchu?
      • Gość: YoŁ Re: 100-konny maluch IP: *.abacus.sanok.pl / 217.97.144.* 26.01.04, 11:16
        ten maluch to chyba chevrolet corvette
        ha ha ha ha ha
      • Gość: konrad Re: 100-konny maluch IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 17:29
        Nie smiej sie pewnie nie ogladal "fiat and furious"
    • Gość: anty-plastic man Re: 100-konny maluch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 00:46
      ciekawe jak sie zatrzymujesz?masz spadochron czy zagiel, bo pewnie hamulce
      seryjne<hahaha> tylko czekac jak juz jakies drzewko albo inny pojazd nagle
      pojawi sie na drodze.wtedy mozesz tylko szybka zdrowaske walnac i koniec,ale
      nie wiem czy zdarzysz bo pewnie twoj:"...majbach" jezdzi z zawrotna predkoscia
      140km/h;) Moze jeszcze silnik zostanie po takim czyms.moze inny mega
      tuningowiec sobie wstawi do swojego malucha,albo wyklepie twoj.nie zebym ci
      zle zyczyl,ale losu sie nie kusi...
      • Gość: Mietek Re: 100-konny maluch IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.02.04, 15:06
        tiuninguje sie nie po to zeby ginąć albo ciagle jesździc na pelnym gazie tylko
        po to żeby mieć z czego skorzystać gdy zajdzie taka potrzeba. wtedy zamiast
        zginąć możesz sie po prostu uratować! A tak w ogóle to pewnie sam jeździsz
        jakąś hondą z 90 KM i jestes zazdrosn!

• przemo_c Re: 100-konny maluch 17.02.04, 12:57
          Jeżdżę na codzień samochodem, który ma ponad 300 KM, ale ma też hamulce i
          zawieszenie dostosowane do tej mocy... I przy okazji, jest kilka razy większy
          od malucha, dlatego proszę Cię, nie pisz tu o tym, że ten facet w tym maluchu
          jest normalny....
          • hip-hopp Re: 100-konny maluch 18.02.04, 17:15
            właśnie...
            • Gość: rambo8 Re: 100-konny maluch IP: *.tkb.net.pl 22.02.04, 11:55
              wyruchałem na światłach
              bete compact316 - to lamus.

uważaj , żeby ciebie nie "wyruchał "motorowerzysta na komarze z silnikiem 100km.
              jaki poziom tuningu taka kultura u ciebie dupku.
              • Gość: EN-CAS Re: 100-konny maluch IP: *.accor-hotels.com 17.03.04, 01:36
                Wszyscy jesteście lamusy. Łykacie wszystko co wam tutaj napisać.
                Łącznie z tobą frajerze motorowerowy.
                Rambo??? hehehehehe
    • Gość: Jarek Re: 100-konny maluch IP: 217.8.186.* 18.03.04, 14:07
      To na pewno ten:

fun.from.berdyczow.org/2004-03-17/fiat-vs-porsche.wmv
    • Gość: hemi427 Re: 100-konny maluch IP: 217.98.52.* 27.03.04, 11:38
      kurcze stary ale ty jestes zajebisty z tym maluchem..powaznie..powinienes
      startowac w wyscigach na 1/4 mili w klasie "mini"...musisz byc wogole
      zajebistym gosciem ..jak ci wszyscy ktorzy tjuninguja swoje malczaki,zaloze sie
      ze zamiast tylnej polki masz tube,recznie robiona przez ciebie...hmm,co
      dalej? ..no tak..naklejke pionner na tylnej szybie .....ilekroc was widze mam
      taka polewke w samochodzie ze nie moge juz...wy jestescie jacys pojebani! za ta
      kase jaka wkladacie w "tuning" maluchow moglibyscie kupic jakie CC albo
      SC...chyba nigdy tego nie pojme,,,,,,,........no ale do kogo ja pisze ? gosc
      ktory pisze ze "...wyruchal na swiatlach --BETE 316--..." pewnie nie grzeszy
      wystarczajaca elokwencja aby podac jakies konkretne powody dlaczego nie pisze
      tutaj prawdy..prawda? pozdro
    • Gość: hemi427 Re: 100-konny maluch IP: 217.98.52.* 27.03.04, 11:38
      kurcze stary ale ty jestes zajebisty z tym maluchem..powaznie..powinienes
      startowac w wyscigach na 1/4 mili w klasie "mini"...musisz byc wogole
      zajebistym gosciem ..jak ci wszyscy ktorzy tjuninguja swoje malczaki,zaloze sie
      ze zamiast tylnej polki masz tube,recznie robiona przez ciebie...hmm,co
      dalej? ..no tak..naklejke pionner na tylnej szybie .....ilekroc was widze mam
      taka polewke w samochodzie ze nie moge juz...wy jestescie jacys pojebani! za ta
      kase jaka wkladacie w "tuning" maluchow moglibyscie kupic jakie CC albo
      SC...chyba nigdy tego nie pojme,,,,,,,........no ale do kogo ja pisze ? gosc
      ktory pisze ze "...wyruchal na swiatlach --BETE 316--..." pewnie nie grzeszy
      wystarczajaca elokwencja aby podac jakies konkretne powody dlaczego nie pisze
      tutaj prawdy..prawda? pozdro
      • Gość: noe-n Re: 100-konny maluch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 13:28
        mam malucha i zgadzam sie z przedmowca ... słabo mi sie robi jak widze oklejone
        maluchy , i słysze text o podnoszeniu mocy.... do niewiadomo ilu... tak sie
        składa ze znam sie conieco z kilkoma rajdowcami polskimi, i kiedys , jeszcze
        jak odbywały sie wyscigi klasy Fiat 126 to miałem przyjemnosc poznac kilku
        dobrych mechanikow... i z tego co mi wiadomo to niezmieniajac wizualnie
        silnika .... da sie podciagnac moc do jakich 5o koni ale jest jedno ale .
        maluch wtedy jezdzi w motogodzinach i jest to jakies 40 m/h -pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka