Gość: EN-CAS IP: *.accor-hotels.com 20.01.04, 01:26 Po drobnych przeróbkach typu wymiana silnika na s. od Micry mój Majbach jest nie do pokonania. Na Niepodległości i Madalińskiego wyruchałem na światłach bete compact316 - to lamus. Link Zgłoś Obserwuj wątek
h.i.p 100-rotna głupota 20.01.04, 07:53 Pewnie już niedługo przeczytamy o kontakcie kolejnego tuningowanego głupka z drzewem lub latarnią. Link Zgłoś
Gość: kyfy Re: 100-rotna głupota IP: 81.21.202.* 20.01.04, 11:26 Póki co więcej ginie głupków w seryjnych autach. I całe szczęście!! Link Zgłoś
h.i.p Re: 100-rotna głupota 20.01.04, 12:07 Gość portalu: kyfy napisał(a): > Póki co więcej ginie głupków w seryjnych autach. I całe szczęście!! hip: Szczęście, że giną, czy szczęście, że w seryjnych? Link Zgłoś
Gość: kyfy Re: 100-rotna głupota IP: 81.21.202.* 20.01.04, 13:58 Szczęście,że głupków coraz mniej na świecie :-) Link Zgłoś
h.i.p Re: 100-rotna głupota 20.01.04, 14:10 Gość portalu: kyfy napisał(a): > Szczęście,że głupków coraz mniej na świecie :-) hip: Oby to była prawda :) Link Zgłoś
Gość: konrad Re: 100-rotna głupota IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 17:25 Tudziez bujajacego razem z karoseria w oblokach. Link Zgłoś
Gość: Marcin_ Re: 100-konny maluch IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 17:02 A nitro juz masz w tym maluchu? Link Zgłoś
Gość: YoŁ Re: 100-konny maluch IP: *.abacus.sanok.pl / 217.97.144.* 26.01.04, 11:16 ten maluch to chyba chevrolet corvette ha ha ha ha ha Link Zgłoś
Gość: konrad Re: 100-konny maluch IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 17:29 Nie smiej sie pewnie nie ogladal "fiat and furious" Link Zgłoś
Gość: anty-plastic man Re: 100-konny maluch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 00:46 ciekawe jak sie zatrzymujesz?masz spadochron czy zagiel, bo pewnie hamulce seryjne<hahaha> tylko czekac jak juz jakies drzewko albo inny pojazd nagle pojawi sie na drodze.wtedy mozesz tylko szybka zdrowaske walnac i koniec,ale nie wiem czy zdarzysz bo pewnie twoj:"...majbach" jezdzi z zawrotna predkoscia 140km/h;) Moze jeszcze silnik zostanie po takim czyms.moze inny mega tuningowiec sobie wstawi do swojego malucha,albo wyklepie twoj.nie zebym ci zle zyczyl,ale losu sie nie kusi... Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: 100-konny maluch IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.02.04, 15:06 tiuninguje sie nie po to zeby ginąć albo ciagle jesździc na pelnym gazie tylko po to żeby mieć z czego skorzystać gdy zajdzie taka potrzeba. wtedy zamiast zginąć możesz sie po prostu uratować! A tak w ogóle to pewnie sam jeździsz jakąś hondą z 90 KM i jestes zazdrosn! Link Zgłoś
przemo_c Re: 100-konny maluch 17.02.04, 12:57 Jeżdżę na codzień samochodem, który ma ponad 300 KM, ale ma też hamulce i zawieszenie dostosowane do tej mocy... I przy okazji, jest kilka razy większy od malucha, dlatego proszę Cię, nie pisz tu o tym, że ten facet w tym maluchu jest normalny.... Link Zgłoś
Gość: rambo8 Re: 100-konny maluch IP: *.tkb.net.pl 22.02.04, 11:55 wyruchałem na światłach bete compact316 - to lamus. uważaj , żeby ciebie nie "wyruchał "motorowerzysta na komarze z silnikiem 100km. jaki poziom tuningu taka kultura u ciebie dupku. Link Zgłoś
Gość: EN-CAS Re: 100-konny maluch IP: *.accor-hotels.com 17.03.04, 01:36 Wszyscy jesteście lamusy. Łykacie wszystko co wam tutaj napisać. Łącznie z tobą frajerze motorowerowy. Rambo??? hehehehehe Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: 100-konny maluch IP: 217.8.186.* 18.03.04, 14:07 To na pewno ten: fun.from.berdyczow.org/2004-03-17/fiat-vs-porsche.wmv Link Zgłoś
Gość: hemi427 Re: 100-konny maluch IP: 217.98.52.* 27.03.04, 11:38 kurcze stary ale ty jestes zajebisty z tym maluchem..powaznie..powinienes startowac w wyscigach na 1/4 mili w klasie "mini"...musisz byc wogole zajebistym gosciem ..jak ci wszyscy ktorzy tjuninguja swoje malczaki,zaloze sie ze zamiast tylnej polki masz tube,recznie robiona przez ciebie...hmm,co dalej? ..no tak..naklejke pionner na tylnej szybie .....ilekroc was widze mam taka polewke w samochodzie ze nie moge juz...wy jestescie jacys pojebani! za ta kase jaka wkladacie w "tuning" maluchow moglibyscie kupic jakie CC albo SC...chyba nigdy tego nie pojme,,,,,,,........no ale do kogo ja pisze ? gosc ktory pisze ze "...wyruchal na swiatlach --BETE 316--..." pewnie nie grzeszy wystarczajaca elokwencja aby podac jakies konkretne powody dlaczego nie pisze tutaj prawdy..prawda? pozdro Link Zgłoś
Gość: hemi427 Re: 100-konny maluch IP: 217.98.52.* 27.03.04, 11:38 kurcze stary ale ty jestes zajebisty z tym maluchem..powaznie..powinienes startowac w wyscigach na 1/4 mili w klasie "mini"...musisz byc wogole zajebistym gosciem ..jak ci wszyscy ktorzy tjuninguja swoje malczaki,zaloze sie ze zamiast tylnej polki masz tube,recznie robiona przez ciebie...hmm,co dalej? ..no tak..naklejke pionner na tylnej szybie .....ilekroc was widze mam taka polewke w samochodzie ze nie moge juz...wy jestescie jacys pojebani! za ta kase jaka wkladacie w "tuning" maluchow moglibyscie kupic jakie CC albo SC...chyba nigdy tego nie pojme,,,,,,,........no ale do kogo ja pisze ? gosc ktory pisze ze "...wyruchal na swiatlach --BETE 316--..." pewnie nie grzeszy wystarczajaca elokwencja aby podac jakies konkretne powody dlaczego nie pisze tutaj prawdy..prawda? pozdro Link Zgłoś
Gość: noe-n Re: 100-konny maluch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 13:28 mam malucha i zgadzam sie z przedmowca ... słabo mi sie robi jak widze oklejone maluchy , i słysze text o podnoszeniu mocy.... do niewiadomo ilu... tak sie składa ze znam sie conieco z kilkoma rajdowcami polskimi, i kiedys , jeszcze jak odbywały sie wyscigi klasy Fiat 126 to miałem przyjemnosc poznac kilku dobrych mechanikow... i z tego co mi wiadomo to niezmieniajac wizualnie silnika .... da sie podciagnac moc do jakich 5o koni ale jest jedno ale . maluch wtedy jezdzi w motogodzinach i jest to jakies 40 m/h -pozdrawiam Link Zgłoś