Dodaj do ulubionych

Ubezpieczenia Link4

30.07.06, 16:18
Czy , reklama w TV odpowiada rzeczywistości ? Czy macie jakieś przygody
niemiłe z nimi ? Zastanawiam się czy u nich ubezpieczyć auto . Proszę o rade
Obserwuj wątek
    • inquisition Też mam podobne pytanie bo mam dość PZU 31.07.06, 09:16
      Ja też szukam normalnego, w miarę taniego ubezpieczyciela.

Obecnie jestem w PZU, co ma opinię wydrwigrosza, który każe sobie słono płacić,
      ale jak przyjdzie co do czego... Osobiście znam przypadek pana który przez pół
      roku miał sparaliżowaną lewą część ciała i PZU się z nim procesowało w myśl
      zasady: a może się przekręci i nie będzie trzeba nic płacić?
    • edek40 Re: Ubezpieczenia Link4 31.07.06, 10:40
      Od dwoch lat mam OC i nie mam oczywiscie powodow do narzekania. A poszkodowanych nie robie, wiec jest OK. W tym roku przedluzalem (przez telefon - milo i komfortowo) i dostalem kolejne znizki za "kobiete", jako glownodowodzacego moja mazda oraz za przewoz nieletnich dzieci. O nic nie prosilem, poza pamietaniem o tym, ze mam pelne znizki. To pan w sluchawce zadawal mi pytania naprowadzajace. Ponadto dostalem cos w rodzaju polisy na awarie domowe do 400 zl, ubezpieczenie szyb (cokolwiek mialoby to znaczyc) oraz polise zdrowotna do 15000 euro na maksymalnie dwutygodnowy wyjazd zagraniczny. I jeszcze nigdy tak tanio nie zaplacilem za OC. Nadaje sie chyba do reklamy :)

O AC nic nie wiem. Wiem zas, ze wszystkie firmy kantuja ile wlezie. Jezeli maja czelnosc kantowac na ustawowo ustalonym OC, to co tu mowic i ludzic sie w przypadku dobrowolnego AC?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka