Dodaj do ulubionych

zmieniarka cd do forda galaxy

IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 25.02.03, 23:21
może możecie mi pomóc? mam forda galaxy z 99 roku z radiem 2007R. poszukuję
do tego samchodu zmieniarki cd, ale podobno ford juz ich nie produkuje, a
nowe zmieniarki nie są kompatybilne z moim radiem. może ktoś z was wie gdzie
dostać używaną? co ważne musi być oryginalna, bo mam sterowanie radiem przy
kierownicy. mój adres to boleslawicki@yahoo.com
dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jako Tako Re: zmieniarka cd do forda galaxy IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 12:11
      Nie bedzie Ci latwo znalezc ta zmieniarke za rozsadne pieniadze. Zestaw
      przyzwoite radio + zmieniarka kosztuje teraz okolo 200 Euro. Czy warto sobie
      zawracac glowe dopasowywaniem zmieniarki do radia? Inna sprawa, ze kupujac
      zestaw radio+zmieniarka tracisz mozliwosc sterowania z kierownicy.

Pozdrowienia
      • greenblack Re: zmieniarka cd do forda galaxy 26.02.03, 15:03
        Teraz wielu producentów ma przejściówki do fabrycznego sterowania z kierownicy.
        Możesz zamontować inne redio i będziesz nim mógł sterować z kierownicy. Możesz
        też kupić inną zmieniarkę+przejściówkę i też sterować nią z fabrycznego radia.
        Mozliwości zatem spore. Jeżeli ta zmieniarka naprawdę kosztuje 200€, to lepiej
        kup jakąś markową, niefabryczną+przejsciówkę.

Pozdrawiam
    • Gość: Tom Ok Re: zmieniarka cd do forda galaxy IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 16:51
      Witam,

sprawdź ofertę firmy Dietz. To niemiecki specjalista car audio, który wytwarza
      sporo przejściówek umożliwiających podłączenie do fabrycznego radioodtwarzacza
      porządnego, markowego zmieniacza. Jego przedstawicielem w Polsce jest Ares
      Elektro w Warszawie. W każdej wyszukiwarce powinieneś znaleźć namiary na tego
      dystrybutora.
      Pozdrawiam
      Tom Ok
    • Gość: jacek Re: zmieniarka cd do forda galaxy IP: *.arcor-ip.net 26.02.03, 20:02
      ja mialem galaxy z 1996 tez z fordowskim radiem (jaki model?, dzisiaj juz nie
      pamietam). Poprostu go rozkrecilem, obejzalem dokladnie i zobaczylem ze ten typ
      byl wyprodukowany przez Grundiga. Znalezienie pasownej (i duzo tanszej niz u
      Forda) zmieniarki bylo kwestja tygodnia. I wszystko gralo ja trza. (To byl
      model 6xCD)
    • Gość: olo Re: zmieniarka cd do forda galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 11:58
      A ja mam forda galaxy bez zmieniarki, może też sobie kupię?
    • Gość: bemol Re: zmieniarka cd do forda galaxy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 09:20
      wejdż na allegro,tam znajdziesz.
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka