Dodaj do ulubionych

Fotelik w systemie isofix

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 12:55
prosz e o przybliżenie mi zasady działania takiego fotelika być może ktoś
uzytkuje taki fotelik.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Fotelik w systemie isofix IP: *.kolornet.pl 26.02.03, 13:22
      Fotelik ISOFIX rozni sie od tradycyjnego sposobem mocowania-sluza do tego
      specjalne klamry, ktore da sie zapaic tylko w jeden mozliwy sposob, w dodatku
      jest sygnalizator poprawnosci zapiecia. System tern wprowadzono, poniewaz
      WIEKSZOSC ludzi montujac foteli robi to blednie i fotelik nie spelnia swoich
      funkcji. W Isofixie nie korzysta sie z pasow bezpieczenstwa samochodu, co
      oprocz wlasnie wyeliminowania bledow, plusuje jeszcze latwym i szybkim montazem.
      • Gość: Odyn Re: Fotelik w systemie isofix IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 13:42
        Zastanawiałem się nad kupnem fotelika isofix, jednak mozna je kupić tylko u
        dealerów danej marki i są cholernie drogie (fotelik do volvo kosztuje 2200 zł
        do seata ok. 1500 zł) co przy cenie "normalnego" fotelika (ok. 300 zł) zwala z
        nóg.

pozdr.
        • Gość: Wojtek Re: Fotelik w systemie isofix IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 14:26
          Gość portalu: Odyn napisał(a):

> Zastanawiałem się nad kupnem fotelika isofix, jednak mozna je kupić tylko u
          > dealerów danej marki i są cholernie drogie (fotelik do volvo kosztuje 2200 zł
          > do seata ok. 1500 zł) co przy cenie "normalnego" fotelika (ok. 300 zł) zwala
          z
          > nóg.
          >
          > pozdr.
          dzięki bardzo za informacje s a przydatne bardzo dla mnie.
    • Gość: wojtek Re: Fotelik w systemie isofix IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 07:36
      podtrzymuje wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka