Dodaj do ulubionych

wybór auta

12.09.06, 11:20
Mam zamiar kupić nowe auto i rozważam kupno Opla Vektra nowego rocznik 2006
lub Toyota Avesis poradżcie
Obserwuj wątek
    • lol_niezly Re: wybór auta 12.09.06, 11:28
      Dla mnie wybor jest prosty - czarna Honda Accord ;]
      • traktordj Re: wybór auta 12.09.06, 12:19
        Oba samochodziki fajne. Mialem Vectre, bylem zadowolony, nie psul sie - oprocz
        galki radia, spryskiwaczy, nieszczelnego ukladu wydechowego (przejechanie przez
        kaluze=buczenie w ukladzie). Bylem szczesliwym posiadaczem auta dla
        sredniozamoznego Kowalskiego. No wlasnie - niby wszystko poprawne, auto sie
        podoba, ale czegos w nim brak... moze wlasnie charakteru...i to samo dotyczy
        Avensis. No i po 3 latach sprzedalem. Duzo pieniedzy w plecy, ale coz, mialem
        fajne auto z salonu. I kupilem za ta kase auto uzywane, ktore jest o niebo
        lepiej wyposazone, znacznie mocniejsze...i ma charakter. Jestem zadowolony.
        Rowniez zadowolony jest wlasciciel mojej Vectry, ktora z przebiegiem 40k km
        nabyl za polowe ceny nowej. I wlasnie takiej poszukaj - mniej kosztuje, daje
        tyle samo, a za rok, jak postanowisz sprzedac, nie odnotujesz drastycznego
        spadku wartosci - i kupisz auto z charakterem, bez bolesnej finansowej nauczki.

Pozdrawiam
    • fredoo Re: wybór auta 12.09.06, 13:56
      W obydwoch wale glowa w dach na tylnym siedzeniu.Wole Lagune.
    • piotr33k2 Re: wybór auta 12.09.06, 15:01
      kup tego nowego dogde colibra ,za takie pieniądze jest
      bezkonkurencyjny ,widziałem juz go dzisiaj na ulicy ,fantastyczny !.
      • kszyrztow Re: wybór auta 12.09.06, 16:22
        piotr33k2 napisał:

> kup tego nowego dogde colibra

to jakiś prototyp?
    • kodem_pl Re: wybór auta 12.09.06, 15:33
      Tutaj z dwojga zlego wybralbym Vectre. Ogolnie poczekalbym na nowe mondeo albo
      kupil Accorda/Mazde 6.

A jesli kupowalbym juz cos dla siebie, to za ta kase BMW 3 uzywane z 3 litrowym
      dieslem:-)
      • traktordj Re: wybór auta 12.09.06, 15:56
        Tak wlasnie uczynilem :) BMW 330d zostalo popelnione.
      • ramonka27 Re: wybór auta 12.09.06, 16:20
        Odnośnie Bawarki - bardzo słuszna decyzja.
      • lol_niezly Re: wybór auta 12.09.06, 16:31
        A co sadzicie o 320d? Tzn: czy moc jest wystarczajaca, by udzwignac ten samochod?
        I jak wyglada spalanie? Ja przymierzam sie do zmiany samochodu wlasnie na
        318i, 320d(2001) albo Mazde6.
        • traktordj Re: wybór auta 12.09.06, 16:36
          Z 2001 roku 2.0d z tego co sie orientuje powinien miec 150km - moim zdaniem
          starczy. Jesli chodzi o spalanie - 318i bedzie Ciebie wiecej kosztowalo. Ja
          niedawno wyleczylem sie z benzyny, moze kiedys wroci stara milosc, jednak ten
          dieselek jest na prawde bardzo dynamiczny, kulturalny i zadba o Twoja kieszen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka