algreg 07.03.03, 21:17 stojąc w korku obok widzialem gościa w A-klasse,typowo wg. mnie damskim aucie następne moje typy w których raczej byłoby obciachowo to:yaris,tigra,puma,polo,clio. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: XXXXXXXXXXX Re: kobiece auto IP: *.telia.com 07.03.03, 21:28 Nie masz innych zmartwien. Link Zgłoś
algreg Re: kobiece auto 07.03.03, 21:52 Gość portalu: XXXXXXXXXXX napisał(a): > Nie masz innych zmartwien. nie mam,ale mam trochę czasu zamiast Tv,a jeżeli ktorymś jeżdzisz to-pardon sir. Link Zgłoś
greenblack Re: kobiece auto 07.03.03, 21:57 Ja kiedyś widziałem faceta w RÓŻOWEJ Agili. Poważnie. Link Zgłoś
Gość: m Re: kobiece auto IP: 217.8.175.* 07.03.03, 21:59 A bierzecie pod uwagę to, że np. facet jechał autem żony na przegląd? ciężko pomyśleć... Link Zgłoś
polokokt Re: kobiece auto 07.03.03, 23:07 wedlug tej klasyfikacji to seicento i matiz sa typowo meskimi wozami (nic im oczywiscie nie ujmujac, to tylko przyklad). Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: kobiece auto IP: *.acn.pl 08.03.03, 12:10 Dla mnie typowo kobiece auto to Ford Ka. A sama jezdze Fiatem Bravo:) Link Zgłoś
Gość: Jolab Re: kobiece auto IP: *.gisz.pl 08.03.03, 22:28 algreg napisał: > stojąc w korku obok widzialem gościa w A-klasse,typowo wg. mnie damskim aucie > następne moje typy w których raczej byłoby obciachowo > to:yaris,tigra,puma,polo,clio. A może ten facet często stoi w korkach i kosztuje go to znacznie mniej niż Ciebie w Dużej Męskiej Furze ? Czasem liczy sie ekonomia a nie męski kompleks wielkości (może nie tylko smochodu )! Jestem kobietą to muszę jeździć małym samochodem ? Sądzę ,że to nie ma nic wspólnego z płcią . Link Zgłoś
Gość: tom Re: kobiece auto IP: *.przezmierowo.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 18:15 Waze 130 kg, mam 193 cm wzrostu jeżdze A-klasa i dobrze mi z tym, wrecz bardzo sobie auto chwale - maly z zewnatrz duzy w srodku, tak wlasnie mialo byc narka Link Zgłoś
mapmuh Re: kobiece auto 09.03.03, 20:10 Jeździ po Kraku taka opalona blondie w Mitsubishi Lancer Evo VI. Czy mam wnioskować, że to typowo kobieca fura? Link Zgłoś
algreg Re: kobiece auto 09.03.03, 21:57 Gość portalu: tom napisał(a): > Waze 130 kg, mam 193 cm wzrostu jeżdze A-klasa i dobrze mi z tym, wrecz bardzo > sobie auto chwale - maly z zewnatrz duzy w srodku, tak wlasnie mialo byc > narka Tom proponuję raz w tygodniu przebiec 10 km Link Zgłoś
Gość: zbig Re: kobiece auto IP: 212.160.128.* 10.03.03, 10:53 Nie ma reguły.Niektóre panie wolą np.Forda Ka,a niektóre/poważna ,zadbana pani w średnim wieku/Tyoty Land Cruiser wersja 100 z silnikiem bodajże 4,8l. Pozdr Link Zgłoś
remo29 Re: kobiece auto 10.03.03, 13:06 Gość portalu: zbig napisał(a): > Nie ma reguły.Niektóre panie wolą np.Forda Ka,a niektóre [...] Oj tak - mnie tam zdecydowanie podobają się panie w duuuużych samochodach ;) A facet z duuużym samochodem (według pewnej teorii) może mieć duuuuży problem :) Link Zgłoś