Dodaj do ulubionych

Nowe logo Fiata

26.10.06, 21:54
Fiat.
-Było gó...
-Jest gó...
-I dalej będzie gó...
Obserwuj wątek
    • harry_man Re: Nowe logo Fiata 26.10.06, 22:34
      Fiat ma dobre auta, ale brakuje im jakości wykonania. Ktoś kto nazywa je gównem
      prawdopodobnie miał z nimi tyle styczności co ja z syrenką - czyli widział je na
      zdjęciu ;]

Nierozumiem "znaczkowej" polityki tej firmy. Każdy koncern trzyma się jednego
      znaczka z którym jest kojarzony, a fiat na złość zmienia go co chwila. Po co?
      • followme.pl Re: Nowe logo Fiata 26.10.06, 23:22

> Nierozumiem "znaczkowej" polityki tej firmy. Każdy koncern trzyma się jednego
        > znaczka z którym jest kojarzony, a fiat na złość zmienia go co chwila. Po co?

Właśnie po to by odciąć się od 'starego' wizerunku. A poza tym loga wszyscy
        zmieniają tylko dużo subtelniej. Bardzo dobry marketingowy zabieg.
        A poza tym podawałem tego newsa wczoraj
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=50979268
    • bbso Re: Nowe logo Fiata 26.10.06, 23:43
      Czy w ostatnim czasie była jakaś akcja serwisowa fiata..... ?
    • wilk.uszatek Re: Nowe logo Fiata 27.10.06, 07:38
      boskiolo napisał:

> Fiat.
      > -Było gó...
      > -Jest gó...
      > -I dalej będzie gó...

Daj spokój stary... Znakomity komentarz, taki głeboki i wyważony... Mama
      pomagała, czy koledzy z klasy?
    • mike71 Re: Nowe logo Fiata 27.10.06, 08:16
      pisząc tak o fiacie to masz na myśli chyba malucha - przejedź się nowym fiatem
      Croma to zobaczysz co to Fiat - jakość wykonania, komfort i moc - forb c-max
      czy inne podobne to w gów... leżą!
      • goodmorning1 Re: Nowe logo Fiata 27.10.06, 09:14
        Dokładnie. Wystarczy też porównać nowe Grande do aktualnej konkurencji. Może
        jestem nieobiektywny: ale żaden dotychczasowy fiat, którym jeździłem, mnie nie
        zawiódł. A lubie pojeździć... Widzę natomiast bliskich znajomych borykających
        się z naprawdę dziwnymi duperszmitami w swoich tojkach, hondziach czy oplach.
        • mike71 Re: Nowe logo Fiata 27.10.06, 11:15
          No właśnie wystarczy zobaczyć Grande Punto - ja akurat jeździłem Cromą i często
          jeżdże ale Grande też jest super - w porównaniu do opli to nie ma o czym mówić
          • sowik85 Re: Nowe logo Fiata 27.10.06, 13:34
            A u mnie od kad siegam pamiecia w rodzinie byly tylko Fiaty. 3 maluszki, CC,
            Punto I, obecnie Panda i Punto IIfl. Auta nigdy nie zawiodły w trasie, usterki
            jesli wystepuja to sa latwe i tanie do naprawienia. No i design Fiata,
            szczegolnie nowych modeli mi sie bardzo podoba:)
            • nautilus.pompilius Re: Nowe logo Fiata 27.10.06, 16:38
              Przestańcie się pastwić nad autobusiarzem, to nieludzkie.
              • sum_tzw_olimpijczyk Re: Nowe logo Fiata 27.10.06, 17:20
                Byłem ostatnio wieziony Fiatem Ulysee, dwulatek, silnik 2.2JTD, "pełen wypas".
                Samochód niezniszczony, szanowany, kosztujący (jak dla mnie) masę kasy. I co?
                Wszystkie plastiki trzeszczą, plastik w drzwiach pasażera ugina się na jakiś
                1cm, podłokietniki jak w PKS, wszędzie jakieś nierówne szpary... Mój pierwszy
                samochód to był Fiat i przez sentyment zawsze je lubiłem, ale jakoś Fiatów
                pozostawia wiele do życzenia. Najlepiej ujął to harry_man : Fiat ma dobre auta,
                ale brakuje im jakości wykonania.
    • zoneo Re: Nowe logo Fiata 27.10.06, 18:12
      dla mnie te granatowe ze srebrnym czyli poprzednie bylo duzo lepsze te takie
      słabiutkie jak Dacia
      • trzy-szostki Re: Nowe logo Fiata 28.10.06, 16:57
        Napewno wolalbym dzisiejszego Fiata,od francuskich wyrobow czekoladopodobnych.
        Jeszcze pare lat temu to byla jedna liga,teraz Fiat juz jest jednak troche
        lepszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka