Gość: Mipio IP: *.aster.pl 06.12.06, 19:59 Gdzie w Warszawie można wyciszyć samochód? Ile to kosztuje i ile waży. Mam Renault Megane 1.5 dci. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kodem_pl Re: Wyciszenie 07.12.06, 16:36 Napisz co dokladnie chcesz osiagnac... bo to dosc szerokie pojecie. No i zaleznie od tego moze kosztowac od 10 zl do nieskoncznonosci, to samo z waga... Link Zgłoś
Gość: an Re: Wyciszenie IP: 212.180.248.* 08.12.06, 20:34 Wiem ze dobrze i w racjonalnej cenie mozesz to zrobic w firmie Audiomania na ul. Radzyminskiej (niestety nie pamietam ile)....na przeciwko domu kultury Zacisze. Link Zgłoś
robox Re: Wyciszenie 28.12.06, 09:02 Tak audiomania to spece, robi się to specjalnymi matami.Można wyciszyć całe auto.Każdy dobry zakład car audio robi takie rzeczy.Maty to np. Dynamat lub Stinger.Można taniej np. APP. Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Wyciszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:48 ja chce też tylko same drzwi przednie pod głosniki w ok Krakowa , ciekawe ile taka usługa z materiałem jak i bez niego / bo mogę kupić sam / Link Zgłoś
mcloco18 Re: Wyciszenie 25.03.07, 23:52 zgadzam sie z jedna wypowiedzia poprzednika..malo zformuowales cel ktory chcesz osiagnac..jezeli zalezy ci na profesjonalnym wygluszeniu to odpuscmy odrazu..niestety sprzet audio i cala reszta to spory wydatek..:/ale oplaca sie jesli naprawde ma sie sentyment w tym zakresie... pozdrawiam Link Zgłoś