Dodaj do ulubionych

ptasi.móżdżek

IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 07.05.03, 14:29
Proponuje mala zabawe:czy wolno sprzedawac samochody ludziom o ilorazie
inteligencji ponizej 60? Szczegolnie ptakopodobnym? I czemu ptakopodobni
upodobali sobie zgnilozielone 206-ki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: ptasi.móżdżek IP: *.telia.com 07.05.03, 14:52
      Tomku chociaz opowiedz co sie stalo.
      Moja odpowiedz na Twoje pytanie brzmi jezeli posiadal prawo jazdy wydane przez
      odpowiedni urzad tzn. ze mozna mu sprzedac pojazd.Nasuwa sie pytanie po
      co , "jak on potrafi latac".
      Pzdr.Michal
      • Gość: Prezes Re: ptasi.móżdżek IP: *.ces.clemson.edu 07.05.03, 17:25
        Gość portalu: Michal napisał(a):

> Tomku chociaz opowiedz co sie stalo.
        > Moja odpowiedz na Twoje pytanie brzmi jezeli posiadal
        prawo jazdy wydane przez
        > odpowiedni urzad tzn. ze mozna mu sprzedac pojazd.

nie przypuszczam, by prawo jazdy bylo niezbednym
        dokumentem by zostac wlascicielem samochodu.
        Jak sama nazwa wskazuje prawo jazdy potrzebne
        jest by jezdzic samochodem, a nie go posiadac.

>Nasuwa sie pytanie po
        > co , "jak on potrafi latac".
        > Pzdr.Michal
    • Gość: bocian Re: ptasi.móżdżek IP: 213.76.133.* 07.05.03, 14:55
      Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Proponuje mala zabawe:czy wolno sprzedawac samochody ludziom o ilorazie
      > inteligencji ponizej 60? Szczegolnie ptakopodobnym? I czemu ptakopodobni
      > upodobali sobie zgnilozielone 206-ki?

hhhhęęęę???????????????

Pozdrawiam
      bocian

;-)))))))))))))))
    • qrakki999 Re: ptasi.móżdżek 07.05.03, 15:07
      Jako ptakopodobny Qrakki protestuję! Blokuję! Manifestuję no i oczywiście zaraz
      będę rzucał jajami:)
      A swoja drogą ciekawe czy teraz pora nastała na forum żeby po Peugeotach
      wszelkiej wielkości sobie 'pojeździć'???:)
      pzdr.
      Q
      • Gość: Tomek odpowiadam IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 07.05.03, 15:33
        Moj watek to zamierzona prowokacja, majaca na celu uprzykrzenie zycia
        marcelemu.szpakowi, ktory ostatnio zbyt czesto ujawnia swoja obecnosc i pisze
        samo "fabiofobowe" posty. Poniewaz najlepsza obrona jest atak, uderzam w jego
        EGO posiadacza dwuletniego zgnilozielonego, niemetalizowanego peugeota,
        pardon "perzota", jak sam napisal :-)))
        Jak juz pisalem, nie jestem posiadaczem Fabii i nie nosze kapelusza :-)
        • Gość: bocian Re: odpowiadam IP: 213.76.133.* 07.05.03, 15:41

> Moj watek to zamierzona prowokacja, majaca na celu uprzykrzenie zycia
          > marcelemu.szpakowi, ktory ostatnio zbyt czesto ujawnia swoja obecnosc i
          pisze
          > samo "fabiofobowe" posty. Poniewaz najlepsza obrona jest atak, uderzam w
          jego
          > EGO posiadacza dwuletniego zgnilozielonego, niemetalizowanego peugeota,
          > pardon "perzota", jak sam napisal :-)))
          > Jak juz pisalem, nie jestem posiadaczem Fabii i nie nosze kapelusza :-)

... chyba zaczniemy chorować na shizofrenię...

A tak a propos, czytając dzis forum byłem załamany iloscią idiotycznych
          wątków walaska, szpaka, zorra i innych tym podobnych błaznów...
          Nie wiem tylko czy dorzucajac kolejne tego typu wątki nie brudzimy w pewnym
          sensie własnego gniazda...

Pzdr
          bocian (wszak ptak)
          • Gość: Tomek Re: odpowiadam IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 07.05.03, 17:37
            Fakt, bije sie w piersi. Czasem czlowiek sam nie widzi,ze babrajac sie w
            gownie, staje sie taki sam, jak ci ktorzy ta zabawe zaproponowali :-)
        • micho64 Re: odpowiadam 07.05.03, 18:34

> Moj watek to zamierzona prowokacja, majaca na celu uprzykrzenie zycia
          > marcelemu.szpakowi, ktory ostatnio zbyt czesto ujawnia swoja obecnosc i
          pisze
          > samo "fabiofobowe" posty. Poniewaz najlepsza obrona jest atak, uderzam w
          jego
          > EGO posiadacza dwuletniego zgnilozielonego, niemetalizowanego peugeota,
          > pardon "perzota", jak sam napisal :-)))
          > Jak juz pisalem, nie jestem posiadaczem Fabii i nie nosze kapelusza :-)

Witam,
          nie sądzę, aby Twoja prowokacja jakoś specjalnie uprzykrzyła życie
          marcelemu.szapakowi i jemu podobnym, powiem więcej będzie stanowiła źródło
          następnych wątków/postów w tym samym stylu.
          Dobrze się czyta fachowe sprzeczki na tematy moto ale szlag mnie trafia jak
          muszę się przedzierać przez tony bredni żeby dotrzeć do tychże.

Pozdrawiam
    • Gość: martynka Re: ptasi.móżdżek IP: *.lukowa7.waw.pl 07.05.03, 17:16
      Wydaje mi się , że ten skądinąd uroczy ptaszek ( jako ptaszek:) ), to jakies
      nowe wcielenie Dridua w wersji fabio-skodo-foba.
      • Gość: Tomek Re: ptasi.móżdżek IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 07.05.03, 17:40
        Wydaje mi sie,ze nie, bo marceli.szpak jezdzi Peugeotem, chociaz... Druid
        jezdzi Seatem Leonem, a jego alter ego (bisnesmen) Audi S4 (choc juz przestal
        sie kamuflowac walac bledy ortograficzne takie,ze zeby sie lamaly od zgrzytania)
        • bisnesmen Re: ptasi.móżdżek 07.05.03, 18:38

> Wydaje mi sie,ze nie, bo marceli.szpak jezdzi Peugeotem, chociaz... Druid
          > jezdzi Seatem Leonem, a jego alter ego (bisnesmen) Audi S4 (choc juz przestal
          > sie kamuflowac walac bledy ortograficzne takie,ze zeby sie lamaly od zgrzytania
          > )
          Człowieku, ja wtedy byłem prawdziwy, to obecnie, nie robiąc błedów, ukrywam się i maskuję. Chciałbym być alter ego Druida, bo był to Forumowicz, który wprowadzał intelektualne ożywienie. Marceli.szpak natomiast to zakompleksione półdiablę, któremu Havel odmówił obywatelstwa, narażając swój kraj i jego przemysł na kpiny bohatera wątku.
          Marceli.szpak to sierota, kreatura, bezbarwna kalka kopii prowokatora.
          • Gość: MIki Marceli to Burak IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 09:21
            Najprwadopodobniej jeździ zgniłozielonym Kaszlem rocznik `86 i zazdrości
            sąsiadom nowych aut. Ale niedługo nie będzie tak źle, nazbiera kaski na
            przyciemnienie tylnej szyby, nalepkę PIT-BULL lub NO-FEAR, kupi nowy dresik,
            przewierci wydech i będzie cool buraczkiem. Zmarszczy Freda i zasiądzie przed
            monitorem wypisując brednie o Skodach sąsiadów. Żałosne, ale prawdziwe...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka