Gość: Tomek IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 07.05.03, 14:29 Proponuje mala zabawe:czy wolno sprzedawac samochody ludziom o ilorazie inteligencji ponizej 60? Szczegolnie ptakopodobnym? I czemu ptakopodobni upodobali sobie zgnilozielone 206-ki? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: ptasi.móżdżek IP: *.telia.com 07.05.03, 14:52 Tomku chociaz opowiedz co sie stalo. Moja odpowiedz na Twoje pytanie brzmi jezeli posiadal prawo jazdy wydane przez odpowiedni urzad tzn. ze mozna mu sprzedac pojazd.Nasuwa sie pytanie po co , "jak on potrafi latac". Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: ptasi.móżdżek IP: *.ces.clemson.edu 07.05.03, 17:25 Gość portalu: Michal napisał(a): > Tomku chociaz opowiedz co sie stalo. > Moja odpowiedz na Twoje pytanie brzmi jezeli posiadal prawo jazdy wydane przez > odpowiedni urzad tzn. ze mozna mu sprzedac pojazd. nie przypuszczam, by prawo jazdy bylo niezbednym dokumentem by zostac wlascicielem samochodu. Jak sama nazwa wskazuje prawo jazdy potrzebne jest by jezdzic samochodem, a nie go posiadac. >Nasuwa sie pytanie po > co , "jak on potrafi latac". > Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: bocian Re: ptasi.móżdżek IP: 213.76.133.* 07.05.03, 14:55 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Proponuje mala zabawe:czy wolno sprzedawac samochody ludziom o ilorazie > inteligencji ponizej 60? Szczegolnie ptakopodobnym? I czemu ptakopodobni > upodobali sobie zgnilozielone 206-ki? hhhhęęęę??????????????? Pozdrawiam bocian ;-))))))))))))))) Link Zgłoś
qrakki999 Re: ptasi.móżdżek 07.05.03, 15:07 Jako ptakopodobny Qrakki protestuję! Blokuję! Manifestuję no i oczywiście zaraz będę rzucał jajami:) A swoja drogą ciekawe czy teraz pora nastała na forum żeby po Peugeotach wszelkiej wielkości sobie 'pojeździć'???:) pzdr. Q Link Zgłoś
Gość: Tomek odpowiadam IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 07.05.03, 15:33 Moj watek to zamierzona prowokacja, majaca na celu uprzykrzenie zycia marcelemu.szpakowi, ktory ostatnio zbyt czesto ujawnia swoja obecnosc i pisze samo "fabiofobowe" posty. Poniewaz najlepsza obrona jest atak, uderzam w jego EGO posiadacza dwuletniego zgnilozielonego, niemetalizowanego peugeota, pardon "perzota", jak sam napisal :-))) Jak juz pisalem, nie jestem posiadaczem Fabii i nie nosze kapelusza :-) Link Zgłoś
Gość: bocian Re: odpowiadam IP: 213.76.133.* 07.05.03, 15:41 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Moj watek to zamierzona prowokacja, majaca na celu uprzykrzenie zycia > marcelemu.szpakowi, ktory ostatnio zbyt czesto ujawnia swoja obecnosc i pisze > samo "fabiofobowe" posty. Poniewaz najlepsza obrona jest atak, uderzam w jego > EGO posiadacza dwuletniego zgnilozielonego, niemetalizowanego peugeota, > pardon "perzota", jak sam napisal :-))) > Jak juz pisalem, nie jestem posiadaczem Fabii i nie nosze kapelusza :-) ... chyba zaczniemy chorować na shizofrenię... A tak a propos, czytając dzis forum byłem załamany iloscią idiotycznych wątków walaska, szpaka, zorra i innych tym podobnych błaznów... Nie wiem tylko czy dorzucajac kolejne tego typu wątki nie brudzimy w pewnym sensie własnego gniazda... Pzdr bocian (wszak ptak) Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: odpowiadam IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 07.05.03, 17:37 Fakt, bije sie w piersi. Czasem czlowiek sam nie widzi,ze babrajac sie w gownie, staje sie taki sam, jak ci ktorzy ta zabawe zaproponowali :-) Link Zgłoś
micho64 Re: odpowiadam 07.05.03, 18:34 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Moj watek to zamierzona prowokacja, majaca na celu uprzykrzenie zycia > marcelemu.szpakowi, ktory ostatnio zbyt czesto ujawnia swoja obecnosc i pisze > samo "fabiofobowe" posty. Poniewaz najlepsza obrona jest atak, uderzam w jego > EGO posiadacza dwuletniego zgnilozielonego, niemetalizowanego peugeota, > pardon "perzota", jak sam napisal :-))) > Jak juz pisalem, nie jestem posiadaczem Fabii i nie nosze kapelusza :-) Witam, nie sądzę, aby Twoja prowokacja jakoś specjalnie uprzykrzyła życie marcelemu.szapakowi i jemu podobnym, powiem więcej będzie stanowiła źródło następnych wątków/postów w tym samym stylu. Dobrze się czyta fachowe sprzeczki na tematy moto ale szlag mnie trafia jak muszę się przedzierać przez tony bredni żeby dotrzeć do tychże. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: martynka Re: ptasi.móżdżek IP: *.lukowa7.waw.pl 07.05.03, 17:16 Wydaje mi się , że ten skądinąd uroczy ptaszek ( jako ptaszek:) ), to jakies nowe wcielenie Dridua w wersji fabio-skodo-foba. Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ptasi.móżdżek IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 07.05.03, 17:40 Wydaje mi sie,ze nie, bo marceli.szpak jezdzi Peugeotem, chociaz... Druid jezdzi Seatem Leonem, a jego alter ego (bisnesmen) Audi S4 (choc juz przestal sie kamuflowac walac bledy ortograficzne takie,ze zeby sie lamaly od zgrzytania) Link Zgłoś
bisnesmen Re: ptasi.móżdżek 07.05.03, 18:38 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Wydaje mi sie,ze nie, bo marceli.szpak jezdzi Peugeotem, chociaz... Druid > jezdzi Seatem Leonem, a jego alter ego (bisnesmen) Audi S4 (choc juz przestal > sie kamuflowac walac bledy ortograficzne takie,ze zeby sie lamaly od zgrzytania > ) Człowieku, ja wtedy byłem prawdziwy, to obecnie, nie robiąc błedów, ukrywam się i maskuję. Chciałbym być alter ego Druida, bo był to Forumowicz, który wprowadzał intelektualne ożywienie. Marceli.szpak natomiast to zakompleksione półdiablę, któremu Havel odmówił obywatelstwa, narażając swój kraj i jego przemysł na kpiny bohatera wątku. Marceli.szpak to sierota, kreatura, bezbarwna kalka kopii prowokatora. Link Zgłoś
Gość: MIki Marceli to Burak IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 09:21 Najprwadopodobniej jeździ zgniłozielonym Kaszlem rocznik `86 i zazdrości sąsiadom nowych aut. Ale niedługo nie będzie tak źle, nazbiera kaski na przyciemnienie tylnej szyby, nalepkę PIT-BULL lub NO-FEAR, kupi nowy dresik, przewierci wydech i będzie cool buraczkiem. Zmarszczy Freda i zasiądzie przed monitorem wypisując brednie o Skodach sąsiadów. Żałosne, ale prawdziwe... Link Zgłoś