Gość: Staruch IP: *.if.uj.edu.pl 14.05.03, 08:54 Czy tico ma wspomaganie hamulcow? (tradycyjnie podcisnieniem z kolektrora ssacego) Czy tico 1998 ma aluminiowa chlodnice? Przekladnia kierownicza jest zebatkowa? Pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Staruc Re: do Tico-fachowcow IP: *.if.uj.edu.pl 14.05.03, 09:26 i jeszcze: tam jest pasek, czy lancuch rozrzadu? Co ile ma byc wymieniany? Link Zgłoś
Gość: Greg Re: do Tico-fachowcow IP: *.sgh.waw.pl 14.05.03, 16:09 Go?? portalu: Staruch napisa?(a): > Czy tico ma wspomaganie hamulcow? (tradycyjnie podcisnieniem z kolektrora > ssacego) > Czy tico 1998 ma aluminiowa chlodnice? > Przekladnia kierownicza jest zebatkowa? > Pzdr. Odpowiedz to 3xTAK! Co do paska rozrzadu, bo jest to pasek, wymiana co 60 tys. km. warto tez wymienic napinacz ze sprezyna. Link Zgłoś
Gość: Staruch Re: do Tico-fachowcow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 20:35 Dzieki, jescze cos. Czy pompa wodna jest na pasku rozrzadu, czy na pasku klinowym? Jak na rozrzadzie, to pytanie, czy warto ja wymienic wraz z rozrzadem?Dzieki. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: do Tico-fachowcow IP: *.acn.pl 14.05.03, 20:55 Gość portalu: Staruch napisał(a): > Dzieki, jescze cos. > Czy pompa wodna jest na pasku rozrzadu, czy na pasku klinowym? Jak na > rozrzadzie, to pytanie, czy warto ja wymienic wraz z rozrzadem?Dzieki. Pompa jest na pasku rozrzadu zebatym. Jesli wymieniasz plyn co 40kkm lub co dwa lata i nie jezdzisz na samej wodzie destylowanej albo najgorszym borygo to element ten jest bezawaryjny. Nie ma sensu wymieniac jesli dobrze dziala. pzdr Greg Link Zgłoś
Gość: Staruch Re: do Tico-fachowcow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 22:51 W hondzie tez mam na pasku rozrzadu i zaleca sie ja wymieniac razem z rozrzadem co 100Mm.:-)) Link Zgłoś