loyezoo 18.04.07, 21:48 Próbowałem co prawda kilka razy i to po spożyciu 5 browarów.Wynik (chyba) zaskakująco dobry.Czas reakcji między 0,13s. a 0,22s. przy teoretycznych 100km/h.Dobrze że to wirtual:) poboczem.pl/refleksomierz Link Zgłoś Obserwuj wątek
megas1 Re: Ciekawy test na refleks 18.04.07, 23:06 Parę razy testowałem i mam wrażenie, że program celowo wydłuża droge hamowania po pijaku. Warunki testu - 4 banie wiśniówki we mnie. Czas reakcji w teście po trzeźwemu podany przez program - ok 0.2, czas przy 0,5 promila 0,3. Bez sęsu. Jak się wybierze opcję 0,5 promila auto zawsze wjedzie na pasy. To jest test na słabe hamulce a nie na refleks Link Zgłoś
1realista Re: Ciekawy test na refleks 18.04.07, 23:18 program faktycznie oszukuje droge hamowania. swiadomie opozniajac hamowanie na trzezwo majac opoxnienie 043 ma sie krotsza droge hamownia niz po pijaku przy 037. tzn cyferki sa prawidlowo tylko ze po pijaku auto zawsze dalej wjezdza na pasy. Link Zgłoś
llukiz Re: Ciekawy test na refleks 19.04.07, 00:21 > program faktycznie oszukuje a na czyją korzyść? Łysych czy najedzonych? A może idiotów? Link Zgłoś
llukiz przepraszam wygłupiłem się z tym wpisem 19.04.07, 00:45 przepraszam wygłupiłem się z tym wpisem, program jest do dupy, ale nie podejrzewałem że takie sjeby go napisały. Oczywiście deklaracja że ma się promile powoduje zmianę w wyniku i zafałszowanie, czyli symulację popsutego ABS Link Zgłoś
derduch Re: Ciekawy test na refleks 19.04.07, 00:08 No to kurde paranoja! Wypiłem juz 6 setek Ballantinesa, literki mi się mylą a... Dodam ze te środkowe 32 to akurat mi Maessage Center wyskoczył :-) src="i11.tinypic.com/2s8nrti.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a> Link Zgłoś
derduch Re: Ciekawy test na refleks 19.04.07, 00:10 tinyurl.com/ysy67y Link się powalił No i co piewcy trzeźwości? 6 setek juz opie..łem, leje dalej. Link Zgłoś
mobile5 Re: Ciekawy test na refleks 19.04.07, 00:13 derduch napisał: > No i co piewcy trzeźwości? > 6 setek juz opie..łem, leje dalej. Kiedyś pito do lusterka, teraz do monitora. Znak postępu? Link Zgłoś
derduch Re: Ciekawy test na refleks 19.04.07, 00:16 nie nudź, pije ile chce, moja brocha, tego linku nie wkleje bo nie dam rady, giertych z tym, a za 6 godzin w autko :-) Link Zgłoś
llukiz Re: Ciekawy test na refleks 19.04.07, 00:28 > > No i co piewcy trzeźwości? > > 6 setek juz opie..łem, leje dalej Piewcą trzeźwości nie jestem, ale z byciem pijanym nie chodzi o gorszy refleks, ale o to że mniej się ma ochote na bycie skupionym. A jak się nie jest skupionym, to wyniki w realu się dużo gorsze uzyskuje. Link Zgłoś
derduch Re: Ciekawy test na refleks 19.04.07, 00:15 src="i15.tinypic.com/35i6uzt.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a> nawet linka nie moge odpalic, a autem daje rade Link Zgłoś
jaro_ss Re: Ciekawy test na refleks 19.04.07, 07:16 Kiedyś zrobiłem test w realu: po pięciu piwkach - refleks w normie Po całonocnej balandze i 3 godzinach snu-refleks w normie, za to nie zauważyłem progu (leżącego policjanta)i przedtem niepotrzebnie rozpędziłem auto. Czyli refleks w normie, za to rozkojarzenie i skłonnośc do brawury - zwaszcza po przepiciu.... Oczywiście na drodze całkowicie prywatnej i ogrodzonej się bawiłem..... Oczywiście nie u każdego taki refleks się zachowa, ale to inna bajka i kwestja pewnego treningu (nie w treningu w piciu oczywiście) ;o) Link Zgłoś