greenblack 30.05.03, 10:12 Marzenie tjunikowców zostało spełnione. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Ford GloCar 06.06.03, 15:04 Ktoś napisał, że zółty napis "pojazd służbowy" za batdzo by rozpraszał, to co by powiedział na widok takiego samochodu? Pozdrawiam Link Zgłoś
greenblack Ale numer 10.06.03, 22:11 greenblack napisał: > Marzenie tjunikowców zostało spełnione. > > > Pozdrawiam Powyższe słowa wzburzyły krew jednego tjuninkowca imieniem Łukasz, który przysłał mi ciekawego maila. Nie szczędząc wulgaryzmów postanowił nauczyć mnie prawidłowej pisowni słowa tuning. Mimo gorąco wyrażanych chęci zapomniał jednak wyjaśnić, co to jest tuning. Pozdrawiam Łukasza Link Zgłoś
krakus.mp Re: Ale numer 10.06.03, 22:16 greenblack napisał: > greenblack napisał: > > > Marzenie tjunikowców zostało spełnione. > > > > > > Pozdrawiam > > > Powyższe słowa wzburzyły krew jednego tjuninkowca imieniem > Łukasz, który przysłał mi ciekawego maila. Nie szczędząc > wulgaryzmów postanowił nauczyć mnie prawidłowej pisowni słowa > tuning. Mimo gorąco wyrażanych chęci zapomniał jednak wyjaśnić, > co to jest tuning. > > > Pozdrawiam Łukasza A nie był to łukasz z Krakowa? Pracuję z takim jednym łukaszem któremu wulgaryzmy płyną z ust jak ścieki do Wisły!Też jest fanem tuningu.Pozdrawiam. Link Zgłoś
greenblack Re: Ale numer 10.06.03, 22:19 Nie wiem. Nie chciało mi się sprawdzać IP, a list już usunąłem, bo nie lubię smrodu. Pozdrawiam Link Zgłoś