Gość: dżastina IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 10:38 Interesuje mnie gdzie w Warszawie lub okolicach organizowane są "na dziko" wyścigi pasjonatów motoryzacji i sportowych prędkości. pozdravki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dżastina Re: Wyścigi IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 07:14 hop do góry... moze ktoś wreszcie napisze gdzie? wszystkim moralistom dzieki :-) ja szukam konkretnej info gdzie te wyscigi jesli to taka tajna wiadomosc to niech poda priva Link Zgłoś
Gość: hip Może się boją, bohaterowie :) IP: *.pgi.waw.pl 10.06.03, 08:18 Gość portalu: dżastina napisał(a): > hop do góry... moze ktoś wreszcie napisze gdzie? > wszystkim moralistom dzieki :-) ja szukam konkretnej info gdzie te wyscigi > jesli to taka tajna wiadomosc to niech poda priva Link Zgłoś
Gość: Michal Milczenie jest zlotem IP: *.telia.com 10.06.03, 08:38 Nawet tutaj informacja o wyscigach przychdzi na 15 minut przed rozpoczeciem,mimo ,ze wszyscy widza gdzie sie to odbywa.Ta dyskrecja powoduje ,ze nigdy nie bylo wpadki.Pzdr.Michal P.S bedziesz nalezal do zaufanych dadza CI termin i czas,czekaj zglos sie przez kogos. Link Zgłoś
dgr Re: Wyścigi 10.06.03, 08:35 Z tego co wiem to takie wyscigi BYLY organizowane na Annopolu w Warszawie. Tak tez bylo w ostatnia sobote. Tylko powstalo male ale. Gdyz postanowila z tym walczyc komenda policji w Bialolece. Zaraz po rozpoczeciu "zawodow" obstawili w 50 chlopa wszystkie wyjazdy z danego terenu i przeprowadzili bardzo dokladna kontrole stanu technicznego wszystkich pojazdow. Z tego co wiem to zabrano dosyc duzo dowodow rejestracyjnych. Pzdr DGR Link Zgłoś
Gość: hip Re: Wyścigi IP: *.pgi.waw.pl 10.06.03, 08:55 dgr napisał: postanowila z tym > walczyc komenda policji w Bialolece. Zaraz po rozpoczeciu "zawodow" obstawili w > 50 chlopa wszystkie wyjazdy z danego terenu i przeprowadzili bardzo dokladna > kontrole stanu technicznego wszystkich pojazdow. Z tego co wiem to zabrano > dosyc duzo dowodow rejestracyjnych. hip: Jeśli to prawda, to znaczy, że policja jednak działa zgodnie z jej przeznaczeniem, a nie tylko siedzi w krzakach, jak twierdzą niektórzy. To bardzo dobra wiadomość. pozdrawiam Link Zgłoś
klemens1 Re: Wyścigi 10.06.03, 12:42 Gość portalu: hip napisał(a): > dgr napisał: > > postanowila z tym > > walczyc komenda policji w Bialolece. Zaraz po rozpoczeciu "zawodow" obstaw > ili > w > > 50 chlopa wszystkie wyjazdy z danego terenu i przeprowadzili bardzo doklad > na > > kontrole stanu technicznego wszystkich pojazdow. Z tego co wiem to zabrano > > > dosyc duzo dowodow rejestracyjnych. > > > hip: Jeśli to prawda, to znaczy, że policja jednak działa zgodnie z jej > przeznaczeniem, a nie tylko siedzi w krzakach, jak twierdzą niektórzy. To > bardzo dobra wiadomość. > pozdrawiam Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale od czegoś trzeba zacząć. Jak miło byłoby wyjść na balkon i słyszeć (niezbyt przyjemny) szum samochodów, ale szum, a nie dzikie pierdzenie. Ciekawostką jest fakt że doczepili się do stanu technicznego, a nie zwracali uwagi na sposób jazdy. Link Zgłoś
Gość: hip Re: Wyścigi IP: *.pgi.waw.pl 10.06.03, 12:54 klemens1 napisał: > Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale od czegoś trzeba zacząć. Jak miło byłoby > wyjść na balkon i słyszeć (niezbyt przyjemny) szum samochodów, ale szum, a nie > dzikie pierdzenie. > Ciekawostką jest fakt że doczepili się do stanu technicznego, a nie zwracali > uwagi na sposób jazdy. hip: Ale dobrze, że zaczyna dostrzegać się ten problem. A co do tego dzikiego pierdzenia to rzeczywiście jest to jakaś plaga. Zastanawia mnie czy to problemy z opanowaniem pojazdu nie pozwalają wielu ich użytkownikom jeździć w sposób opanowany czy problemy z kontrolowaniem własnych odruchów. Mogę zrozumieć chęć pojechania na pusty pas lotniska i bicia rekordów prędkości własnym samochodem, ale uporczywe i obsesyjne wciskanie pedałów do oporu gdy ma się do pokonania 100 m pustej ulicy to jest dla mnie jakieś niezrozumiałe zdziczenie. pozdr Link Zgłoś
links2 Re: Wyścigi 10.06.03, 11:37 dgr napisał: > Z tego co wiem to takie wyscigi BYLY organizowane na Annopolu w Warszawie. > Tak tez bylo w ostatnia sobote. Tylko powstalo male ale. Gdyz postanowila z tym > > walczyc komenda policji w Bialolece. Zaraz po rozpoczeciu "zawodow" obstawili w > > 50 chlopa wszystkie wyjazdy z danego terenu i przeprowadzili bardzo dokladna > kontrole stanu technicznego wszystkich pojazdow. Z tego co wiem to zabrano > dosyc duzo dowodow rejestracyjnych. > > Pzdr DGR to jakim zlomem jezdza ci "rajdowcy" ?! dopieszczone, wychuchane, tuningowane fury nie przechodza banalnej kontroli technicznej? buahahahaha!!! Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Wyścigi IP: 217.96.36.* 10.06.03, 13:54 Chodzi bardziej o przyciemnione szyby, obiżone zawieszenie, zbyt szerokie ogumienie itp. Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Wyścigi IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 11:37 dzieki dgr :-) widze ze te wyścigi to jednak zaklęty krąg ;-) czy mam czekać na wiado od.... Wielkiego Klucznika ;-) ?????? a możecie mi jeszcze drodzy panowie powiedzieć czy w tych wyścigach uczestniczą własiciele normalnych fabrycznych bryk czy tunningowanych (chodzi mi głównie o tunning silnika itp., bo to najistotniejsze w takich konkurencjach) pozdravki Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Wyścigi IP: *.telia.com 10.06.03, 12:49 To co u licha robia stacje diagnostyczne , to jest ich problem zeby dopuszczac auta do ruchu,auto musi wytrzymnac rok co tam sie moze popsuc,wiadomo ze przed przegladem zmienia sie hamulce inne czesci ,ktore zapewniaja bezpieczna jazde w ciagu roku.Policja jest np, od kontroli predkosci no i czasem moze zatrzymac za brak swiatla lub kierunkowskazu,ale nie kaza za to tylko prosza o naprawe raz idzie to na kompa i nastepna kontrola jak nie zrobione mandat i to slony. Pzdr.Michal P.S trzeba stacje tez oczyscic z korupcji Link Zgłoś