IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 10:38
Interesuje mnie gdzie w Warszawie lub okolicach organizowane są "na dziko"
wyścigi pasjonatów motoryzacji i sportowych prędkości.

pozdravki
Obserwuj wątek
    • Gość: hip miejmy nadzieję, że nigdzie (n/t) IP: *.pgi.waw.pl 09.06.03, 10:53
      • Gość: hans A ja myślałem, że WSZĘDZIE!!! IP: *.zentis.com.pl / 10.0.0.* 09.06.03, 11:01
        .
    • Gość: dżastina Re: Wyścigi IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 07:14
      hop do góry... moze ktoś wreszcie napisze gdzie?
      wszystkim moralistom dzieki :-) ja szukam konkretnej info gdzie te wyscigi
      jesli to taka tajna wiadomosc to niech poda priva
      • Gość: hip Może się boją, bohaterowie :) IP: *.pgi.waw.pl 10.06.03, 08:18
        Gość portalu: dżastina napisał(a):

> hop do góry... moze ktoś wreszcie napisze gdzie?
        > wszystkim moralistom dzieki :-) ja szukam konkretnej info gdzie te wyscigi
        > jesli to taka tajna wiadomosc to niech poda priva
        • Gość: Michal Milczenie jest zlotem IP: *.telia.com 10.06.03, 08:38
          Nawet tutaj informacja o wyscigach przychdzi na 15 minut przed
          rozpoczeciem,mimo ,ze wszyscy widza gdzie sie to odbywa.Ta dyskrecja
          powoduje ,ze nigdy nie bylo wpadki.Pzdr.Michal
          P.S bedziesz nalezal do zaufanych dadza CI termin i czas,czekaj zglos sie przez
          kogos.
      • dgr Re: Wyścigi 10.06.03, 08:35
        Z tego co wiem to takie wyscigi BYLY organizowane na Annopolu w Warszawie.
        Tak tez bylo w ostatnia sobote. Tylko powstalo male ale. Gdyz postanowila z tym
        walczyc komenda policji w Bialolece. Zaraz po rozpoczeciu "zawodow" obstawili w
        50 chlopa wszystkie wyjazdy z danego terenu i przeprowadzili bardzo dokladna
        kontrole stanu technicznego wszystkich pojazdow. Z tego co wiem to zabrano
        dosyc duzo dowodow rejestracyjnych.

Pzdr DGR
        • Gość: hip Re: Wyścigi IP: *.pgi.waw.pl 10.06.03, 08:55
          dgr napisał:

postanowila z tym
          > walczyc komenda policji w Bialolece. Zaraz po rozpoczeciu "zawodow" obstawili
          w
          > 50 chlopa wszystkie wyjazdy z danego terenu i przeprowadzili bardzo dokladna
          > kontrole stanu technicznego wszystkich pojazdow. Z tego co wiem to zabrano
          > dosyc duzo dowodow rejestracyjnych.

hip: Jeśli to prawda, to znaczy, że policja jednak działa zgodnie z jej
          przeznaczeniem, a nie tylko siedzi w krzakach, jak twierdzą niektórzy. To
          bardzo dobra wiadomość.
          pozdrawiam
          • klemens1 Re: Wyścigi 10.06.03, 12:42
            Gość portalu: hip napisał(a):

> dgr napisał:
            >
            > postanowila z tym
            > > walczyc komenda policji w Bialolece. Zaraz po rozpoczeciu "zawodow" obstaw
            > ili
            > w
            > > 50 chlopa wszystkie wyjazdy z danego terenu i przeprowadzili bardzo doklad
            > na
            > > kontrole stanu technicznego wszystkich pojazdow. Z tego co wiem to zabrano
            >
            > > dosyc duzo dowodow rejestracyjnych.
            >
            >
            > hip: Jeśli to prawda, to znaczy, że policja jednak działa zgodnie z jej
            > przeznaczeniem, a nie tylko siedzi w krzakach, jak twierdzą niektórzy. To
            > bardzo dobra wiadomość.
            > pozdrawiam

Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale od czegoś trzeba zacząć. Jak miło byłoby
            wyjść na balkon i słyszeć (niezbyt przyjemny) szum samochodów, ale szum, a nie
            dzikie pierdzenie.
            Ciekawostką jest fakt że doczepili się do stanu technicznego, a nie zwracali
            uwagi na sposób jazdy.
            • Gość: hip Re: Wyścigi IP: *.pgi.waw.pl 10.06.03, 12:54
              klemens1 napisał:

> Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale od czegoś trzeba zacząć. Jak miło byłoby
              > wyjść na balkon i słyszeć (niezbyt przyjemny) szum samochodów, ale szum, a
              nie
              > dzikie pierdzenie.
              > Ciekawostką jest fakt że doczepili się do stanu technicznego, a nie zwracali
              > uwagi na sposób jazdy.

hip: Ale dobrze, że zaczyna dostrzegać się ten problem. A co do tego dzikiego
              pierdzenia to rzeczywiście jest to jakaś plaga. Zastanawia mnie czy to problemy
              z opanowaniem pojazdu nie pozwalają wielu ich użytkownikom jeździć w sposób
              opanowany czy problemy z kontrolowaniem własnych odruchów. Mogę zrozumieć chęć
              pojechania na pusty pas lotniska i bicia rekordów prędkości własnym samochodem,
              ale uporczywe i obsesyjne wciskanie pedałów do oporu gdy ma się do pokonania
              100 m pustej ulicy to jest dla mnie jakieś niezrozumiałe zdziczenie.
              pozdr
        • links2 Re: Wyścigi 10.06.03, 11:37
          dgr napisał:

> Z tego co wiem to takie wyscigi BYLY organizowane na Annopolu w Warszawie.
          > Tak tez bylo w ostatnia sobote. Tylko powstalo male ale. Gdyz postanowila z
          tym
          >
          > walczyc komenda policji w Bialolece. Zaraz po rozpoczeciu "zawodow"
          obstawili w
          >
          > 50 chlopa wszystkie wyjazdy z danego terenu i przeprowadzili bardzo dokladna
          > kontrole stanu technicznego wszystkich pojazdow. Z tego co wiem to zabrano
          > dosyc duzo dowodow rejestracyjnych.
          >
          > Pzdr DGR

to jakim zlomem jezdza ci "rajdowcy" ?! dopieszczone, wychuchane, tuningowane
          fury nie przechodza banalnej kontroli technicznej? buahahahaha!!!

• Gość: Pablo Re: Wyścigi IP: 217.96.36.* 10.06.03, 13:54
            Chodzi bardziej o przyciemnione szyby, obiżone zawieszenie, zbyt szerokie
            ogumienie itp.
    • Gość: dżastina Re: Wyścigi IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 11:37
      dzieki dgr :-)
      widze ze te wyścigi to jednak zaklęty krąg ;-)
      czy mam czekać na wiado od.... Wielkiego Klucznika ;-) ??????
      a możecie mi jeszcze drodzy panowie powiedzieć czy w tych wyścigach uczestniczą
      własiciele normalnych fabrycznych bryk czy tunningowanych (chodzi mi głównie o
      tunning silnika itp., bo to najistotniejsze w takich konkurencjach)

pozdravki
      • Gość: Michal Re: Wyścigi IP: *.telia.com 10.06.03, 12:49
        To co u licha robia stacje diagnostyczne , to jest ich problem zeby dopuszczac
        auta do ruchu,auto musi wytrzymnac rok co tam sie moze popsuc,wiadomo ze przed
        przegladem zmienia sie hamulce inne czesci ,ktore zapewniaja bezpieczna jazde
        w ciagu roku.Policja jest np, od kontroli predkosci no i czasem moze zatrzymac
        za brak swiatla lub kierunkowskazu,ale nie kaza za to tylko prosza o naprawe
        raz idzie to na kompa i nastepna kontrola jak nie zrobione mandat i to slony.
        Pzdr.Michal
        P.S trzeba stacje tez oczyscic z korupcji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka