Dodaj do ulubionych

Pytanko do Derwisza

IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 10.06.03, 18:21
Czy Twoja 911-ka ma nr KR 5xxxA? Jesli tak, to musze stwierdzic,ze masz
wyjatkowo pieknie utrzymana bryke. Widzialem dzis (10.06) pod M1. Ale tam
gdzie stalo Porsche jest zakaz zatrzymywania... ;-)
Obserwuj wątek
    • derwisz911 Re: Pytanko do Derwisza 10.06.03, 20:41
      Niestety ;) u mnie czarno na bialym KR 3.....
      Widzialem tamten egzemplarz raz, faktycznie ladny. Ale wlasciciel musi miec
      cos z glowa, skoro znakow nie rozroznia. Pod M1 zreszta notorycznie staja pod
      wejsciami takie buraki landcruiserami, audikami i bmw.
      Wiesz, ja nie jestem ani taksowkarzem, ani niepelnosprawnym, wiec jak gdzies
      jade to parkuje tam, gdzie nalezy.

pozdrawiam serdecznie
      • krakus.mp Re: Pytanko do Derwisza 10.06.03, 20:48
        Witam Cię Derwisz! Ja też mam pytanko do Cibie.
        Często robisz zakupy w Carefourze w Czyżynach? Może tam pracujesz?
        Ja tam często jestem.Może uda mi się Ciebie spotkać i porozmawiać>Pozdrawiam.
        • derwisz911 Re: Pytanko do Derwisza 10.06.03, 21:21
          Byłem tam może dwa, trzy razy. Na temat tego miejsca krążą niepochlebne
          opinie, że pod Carrefourem w Czyżynach to łatwo nawet w bieły dzień "a darmo"
          w dziób zarobić.
          Bliżej mam do Carrefoura Zakopianka. I czasem tam bywam.

pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Sherlock Holmes Re: Pytanko do Derwisza IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 10.06.03, 20:53
        Dzieki za odpowiedz. na szczescie nie byla to Twoja bryka :-). Pod M1
        najbardziej dziwi mnie ilosc autobusow i taxi-jest tam taka uliczka,gdzie jest
        zakaz ruchu, nie dotyczy autobusow i taxi. Wlasnie tam parkuja autobusy, np.
        BMW M3, Audi A3, Mitsubishi Pajero.
        Tamto Porsche stalo na drodze przejazdowej. Samochod piekny, do tego kolor-
        bardzo ciemna sliwka. Wypieszczony i na szczescie nie mial zadnych oblesnych
        ozdobek-pelny oryginal. Chyba zmienie zdanie i przestane uwazac 993 za
        najpiekniejszy model...To bylo 964 i ...moja narzeczona zrobila sie teraz
        zazdrosna :-)
        Z M1 mam jeszcze jedno ciekawe doswiadczenie-kiedys jechalem al.Pokoju od
        strony Ronda Czyzynskiego i po chamsku zepchnal mnie z drogi gostek w nowym
        Pajero. Na swiatlach zobaczylem jego pysk, byl ludzaco podobny do Kuzaja.
        Skrecil wlasnie do M1 i oczywiscie zaparkowal tak,zeby nie musial sie
        nachodzic. Z pewnego zrodla wiem,ze Kuzaj ma Pajero. Jesli to byl on,to ja
        dziekuje za taki przyklad "mistrza" na drodze...
        • krakus.mp Re: Pytanko do Derwisza 10.06.03, 21:10
          Gość portalu: Sherlock Holmes napisał(a):

> Dzieki za odpowiedz. na szczescie nie byla to Twoja bryka :-). Pod M1
          > najbardziej dziwi mnie ilosc autobusow i taxi-jest tam taka uliczka,gdzie
          jest
          > zakaz ruchu, nie dotyczy autobusow i taxi. Wlasnie tam parkuja autobusy, np.
          > BMW M3, Audi A3, Mitsubishi Pajero.
          > Tamto Porsche stalo na drodze przejazdowej. Samochod piekny, do tego kolor-
          > bardzo ciemna sliwka. Wypieszczony i na szczescie nie mial zadnych oblesnych
          > ozdobek-pelny oryginal. Chyba zmienie zdanie i przestane uwazac 993 za
          > najpiekniejszy model...To bylo 964 i ...moja narzeczona zrobila sie teraz
          > zazdrosna :-)
          > Z M1 mam jeszcze jedno ciekawe doswiadczenie-kiedys jechalem al.Pokoju od
          > strony Ronda Czyzynskiego i po chamsku zepchnal mnie z drogi gostek w nowym
          > Pajero. Na swiatlach zobaczylem jego pysk, byl ludzaco podobny do Kuzaja.
          > Skrecil wlasnie do M1 i oczywiscie zaparkowal tak,zeby nie musial sie
          > nachodzic. Z pewnego zrodla wiem,ze Kuzaj ma Pajero. Jesli to byl on,to ja
          > dziekuje za taki przyklad "mistrza" na drodze...

Miał dawno temu Pajero,ale wtedy nie było jeszcze M 1. Teraz chyba ma nowe
          Subaru Forester (i kilka innych).Ale po co miałby jechać do M 1 ,skoro z ul
          Wodociągowej mu bliżej do Tesco?
        • derwisz911 Re: Pytanko do Derwisza 10.06.03, 21:26
          Faktycznie! Pod M1 aż roi się od autobusów, niepenosprawnych i zaopatrzenia.
          naturalnie ochroniarz na moją prośbę zwrócenia uwagi ma większą ochotę
          pogłaskać mnie pałką, niż odezwać się do swoich kolegów w dresach.
          Jedno jest pewne, że nie widziałem pod M1 bmw m3 ;)
          Chyba, że produkowali 4-drzwiowe ;))))
          Bo takich to mamy pełno w PL. Jeżdżą nimi cyganie i dresy.
          Uff
          Wracam do roboty. Ostatnio na nic nie mam czasu. Nawet na forum nie zadglądam
          często!
          Tak, Panie Zorro, wiem, że Pan dziękuje z całego serca.

pozdrawiam serdecznie
          • greenblack Re: Pytanko do Derwisza 10.06.03, 21:33
            derwisz911 napisał:

> Jedno jest pewne, że nie widziałem pod M1 bmw m3 ;)
            > Chyba, że produkowali 4-drzwiowe ;))))

M3 produkowano w wersji sedan w poprzedniej generacji.

Pozdrawiam Derwisza i szkoda, że tak rzadko się pojawia.
            • derwisz911 Re: Pytanko do Derwisza 10.06.03, 21:43
              Dziś jestem. Troszkę luzu.

Z tym M3 to chodziło mi o to, że najwięcej takich M-ek to 4-drzwiowe sedany
              316 lub 318 z dumną literką M ;)

Ja nie wiem, ale prawdziwe M3 to chyba w Krakowie raz widziałem, choć mogę się
              mylić, bo ta fura akurat nie przyciąga mojej uwagi szczególnie.

pozdrawiam Greenblacka i wszystkich forumowiczów
              postaram sięmądrzej gospodarować czasem, żeby na forum spojrzeć! Brakuje mi
              tego!
              • krakus.mp Re: Pytanko do Derwisza 10.06.03, 21:56
                Dzisiaj na Mogilskij wyprzedziło mnie BMW 3 w najnowszej budzie,
                kabriolet ,prawdopodobnie M-Power.Miało kolor ciemnobrązowy metalik (wpadający
                w śliwkę) i niemieckie blachy.Posówało nim dwóch kolesi (bez dachu) w wieku ok
                25 lat.Dlaczego chyba M- Power? Miało ogromne ,szprychowe fele i duże ,wypukłe
                błotniki.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka