niya1 22.06.07, 14:21 he, he www.otomoto.pl/ otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1258414 Link Zgłoś Obserwuj wątek
programistajava Re: Oferta dnia: Honda 22.06.07, 14:28 "nowy z salonu" i "1 500 km" to jzu chyba nie całkiem nowy :) co do ceny nei mam rozeznania nie wiem czy to superfajna okazja :) Link Zgłoś
mameja21 Re: Oferta dnia: Honda 22.06.07, 14:35 Do tej pory sądzłem, że fabrycznie Civic jest tak festyniarski, że już nie da rady go zepsuć. Ale jednak można. Link Zgłoś
al9 festyniarski civic 22.06.07, 14:49 pewnie, czeska podróba skrzypowoza mameji jest szczytem polotu, klasy i czołowym osiągnięciem designu.... Ktos kto jezdzi czymś tak bezpłciowym i przeciętnym w ogóle nie powinien zabierac głosu. al Link Zgłoś
niya1 Re: festyniarski civic 22.06.07, 15:01 Skodzinka? To juz kompletna tragedia. No chyba, że ma drzwi podnoszone do góry.... Link Zgłoś
foto_graf_szczecin Re: festyniarski civic 22.06.07, 15:09 al9 napisał: > pewnie, czeska podróba skrzypowoza mameji jest szczytem polotu, klasy i > czołowym osiągnięciem designu.... > Ktos kto jezdzi czymś tak bezpłciowym i przeciętnym w ogóle nie powinien > zabierac głosu. > al Bravo artutku, bravo. Znowu słomi ci z butów wylazła. Znakomita polemika, jakże głęboka i wartosciowa. Poznasz buraka po tym jak łatwo go można wyprowdzić z równowagi. Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: a tylne też się podnoszą czy to tylko front f 22.06.07, 17:44 na dodatek to cudo za 40 kola papiera ...., dziekuje postoje, albo wezme nowe evo... pzdr. Link Zgłoś