daniel.jed Re: most w Świeciu na E75 jest czynny? 12.07.07, 17:58 Jest w remoncie ale nie spotkałem się tam z korkami. Link Zgłoś
franek-b Re: most w Świeciu na E75 jest czynny? 12.07.07, 23:02 > Jest w remoncie ale nie spotkałem się tam z korkami. czyli daje się przejechać, jak rozumiem? Link Zgłoś
kali.gulla Re: most w Świeciu na E75 jest czynny? 13.07.07, 09:29 Paręlat temu ktoś na tabliczce na tym moście "remont" dopisał "doroczny" :) Bo faktem jest że remontują go co i raz. Gdybyś miał problem skręć na Grudziądz. Droga trochę gorsza ale mniej się traci niż stojąc w korku (o ile jest). Link Zgłoś
kali.gulla Re: most w Świeciu na E75 jest czynny? 13.07.07, 09:33 jeszcze jedno jest taka stronka: www.gddkia.gov.pl (kopiuj - wklej) i tam są wszystkie utrudnienia w ruchu Akurat teraz według nich tego mostu nie remontują Link Zgłoś
simon_r Re: most w Świeciu na E75 jest czynny? 13.07.07, 13:43 tak po prawdzie to tego mostu juz nie ma.... rozebrali go dokumentnie.. ale obok stoi konstrukcja saperska po której się przejeżdża... niestety duzo wolniej i z trudem mijają się tam dwa tiry ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Link Zgłoś
a4774 unikaj! 13.07.07, 13:39 ja w zeszłym tygodniu jadąc w piątek około południa (od Gdańska) stałem tam w gigantycznym korku 15 minut, a nie dojechałem nawet do okolic mostu. Straciłem cierpliwość, wróciłem, i pojechałem do Torunia przez Bydgoszcz i most w Fordonie. Nie wiem ile czasu stałbym tam do końca, myślę że 30 minut prawdopodobnie. Link Zgłoś
pindoll Re: most w Świeciu na E75 jest czynny? 14.07.07, 11:02 kumpel własnie jedzie do Łeby i klnie jak szewc, więc.... Link Zgłoś