brofran 23.08.07, 08:41 Czy mozna zawrzec z jakas firma ubezpieczeniowa takie kilkumiesieczne ubezpieczenie na terenie Polski. Ubezpieczal tak ktos samochod? Link Zgłoś Obserwuj wątek
babeczka15 Re: Auto casco - na 3 miesiace 23.08.07, 08:43 Jasne, że można. Ja tak właśnie będę robić. Link Zgłoś
brofran Re: Auto casco - na 3 miesiace 11.12.07, 19:19 No i teraz okazuje sie ze ... nie jest takie jasne. Mialem zamiar wypowiedziec umowe "dobrowolnego !!" przeciez ubespieczenia po 3 miesiacach i niestety ... Odpowiedziano mi ze w 3 kwartale 2007r zmienil sie jakis kodeks i musze kontynowac oplacanie skladki przez cale 12 miesiecy. Link Zgłoś
p.bera Re: Auto casco - na 3 miesiace 13.12.07, 19:05 a ja wlasnie zrobilem taki numer, poprosilem brokera o wycene ubezpieczenia oc ac na rok, po czym zapalcilem pierwsza rate (pol roku) i powiedzialem ze pod koniec umowy chcialbym otrzymac "satysfakcjonujaca" umowe. bo primo, oferta nie byla full zadowalajaca mnie i secundo, auto za miesiac jest rok starsze.. mam tylko jeden dylemat, w polisie jest wpisany okres do grudnia 2008 i dwie raty..... Link Zgłoś
loyezoo Re: Auto casco - na 3 miesiace 13.12.07, 22:52 Żaden dylemat:) Masz umowę na rok i nie możesz jej zerwać nie licząc dwóch wyjątków: 1.sprzedaż auta 2.zezłomowanie Link Zgłoś