Dodaj do ulubionych

BMW i (dumni) właściciele...

25.08.07, 21:29
Trudno się po takim czymś dziwić obiegowej opinii na temat jeźdźców
samochodów pewnej niemieckiej wytwórni:
polskajazda.pl/Samochody/BMW/7/1949,2
niektóre komentarze są niezłe:D
Obserwuj wątek
    • kodem_pl Re: BMW i (dumni) właściciele... 25.08.07, 22:26
      "Wystawił : ArCi 2006-09-21 23:08:23

Model 730i buda e32 6 garów rzędowo ,190 km , 9,4 s. 0-100 km/h , V-max 220 .
      Sprowadzony z niemiec silnik igła naciskając do połowy hamulec i gaz do dechy
      ściągam opony z felg dlatego mam karzdą innej firmy ... nie wyobrażam sobie 750
      V12...mam pytanko czy któs wie jak wyłączyc kontrole trakcji w tej super
      limuzynie ??? pozdr. fanów BAWARIII"

kolo faktycznie wymiata... ale z drugiej strony nie ma sie co dziwic, ze tego
      typu dresiki nie podniecaja sie szkodami favorit czy fuuuurman...
    • landrynkaaa1 Re: BMW i (dumni) właściciele... 26.08.07, 12:58
      purhed napisał:

> Trudno się po takim czymś dziwić obiegowej opinii na temat jeźdźców
      > samochodów pewnej niemieckiej wytwórni:

Należałoby stworzyć osobną kategorię - BURAKI. Zapewniam cię, że BURAKI wożą się
      nie tylko Beemkami, ale także upodobali sobie wiele innych marek. Począwszy od
      Golfa III poprzez Callibrę, Audi 80 (A4) a skończywszy na popularnym W124.

Osobiście ubolewam także nad tym faktem, gdyż uwielbiam tą markę - no ale
      cóż......... takie życie.
    • robert888 zastanawiam się po co sa takie strony 26.08.07, 13:52
      czy to wirtualna wersja wieczornego spotkania na parkingu przy
      makdrajwie?
      Moim przebojem są jak na razie wpisy w rubryce "osiągnięcia" a
      naczelnym guru zostaje gostek z wpisem: "SPALENIE NOWYCH GUM
      275/35/18 W 4,5MIN DO STRZALU".
      Wow, to się nazywa czelyndrz. Respect he he:)
      • competer1 Obawy 26.08.07, 17:41
        mam jakies dziwne przeczucie, że przez któregoś z tych wsioków kiedyś mogę zginąć....
    • kierowca_bmw Czuję się urażony takim generalizowaniem... 26.08.07, 18:06
      Widząc ten post postanowiłem nawet zarejestrować się, aby uświadomić, że można
      łatwo urazić kogoś takim generalizowaniem. Jestem młody, wykształcony, a jeżdżę
      BMW E36. Staram się być zawsze kulturalny, zazwyczaj przepuszczam samochody
      mające problem z włączeniem się do ruchu itd. Idioci znajdą się w każdym
      narodzie, w każdym mieście i w samochodach każdej marki. Tak więc widać, że nie
      potwierdzam stereotypów, które Państwo prezentujecie. Auto jest naprawdę
      świetnie wyposażone, ma najlepsze właściwości jezdne ze wszystkich aut, którymi
      dotychczas jeździłem, więc następnym samochodem kupionym przeze mnie będzie
      również BMW. Niezależnie od tego, "co ludzie będą mówić". Chcę jednak zwrócić
      uwagę, że tak samo wiele imbecyli będzie w skodach, fordach, golfach III, czy
      choćby w calibrach. Do każdego trzeba pochodzić indywidualnie. Pozdrawiam
      • competer1 Re: Czuję się urażony takim generalizowaniem... 26.08.07, 19:58
        Ależ zapewniam Cię, że nie miałem na myśli jako takiego kierowcy BMW tylko maniaków spalania czegokolwiek w swoim leciwym bijemdablju. W większości są to młode wiekiem osobniki, czujące ducha Kubicy, ale mające tyle samo wspólnego ze sportem, co Kaczyński ze zdrowym rozsądkiem.
        • seydlitz Re: Czuję się urażony takim generalizowaniem... 27.08.07, 13:23
          Witam
          Generalizowanie to okropna rzecz. Znam kierowców BMW, spokojnych, którzy wiedzą
          co posiadają (nowe autko) i w związku z tym nie spieszących się. Znam głupków w
          skodach oktawviach migających na ciebie, bo ty wyprzedzasz. Są różni.Niestety
          utarło się, że BMW to buraki, a Skoda to kapelusznicy.
          Tymczasem najbardziej wkurzył mnie ostatnio debil w nowiutkim, czerwonym audi RS
          4 który na jednym z katowikich skrzyżowań z pasa do skrętu w lewo, skręcił w
          prawo, oby się na betownowym słupie obwinął, bo inaczej kogoś zabije.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka