Gość: Erik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 23:54 Mam do wyboru. Które kupić?. 165/70/14 Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów Erik Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: bim Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:47 Ja wybrałem zimówki BFGoodrich. Pomykam na nich drugi sezon i jestem z nich zadowolony. Co do Klebera to nie mam zdania, bo nie używałem. Jeśli zależy Ci na kasie to wybierz tańsze (obie firmy należą do michelina więc technologia podobna). Link Zgłoś
Gość: Druid Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: 192.168.2.* 12.12.01, 14:52 zadne Link Zgłoś
Gość: Erick Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 22:08 Druid, Jak nie maz nic do powiedzenia, to po co się odzywasz. Twoje zdanie na temat opon zdążyli już wszyscy poznać Link Zgłoś
Gość: R@fal Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: 10.0.210.* 12.12.01, 22:15 jezeli nie masz wspomagania to klebery sa calkiem niezle, a kierownica chodzi b. lekko Link Zgłoś
Gość: adam Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: 172.16.1.* 13.12.01, 11:54 Znajmoy kupil Goodrich i potem sie ich pozbywal. Ja mam letine Kleber ViaxerAS i bardzo polecam. Link Zgłoś
Gość: Zayin Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 15:30 Pewnie do Corolli?? Wnioskuję po rozmiarze. Rok temu miałem ten sam dylemat. Wybrałem BF Goodrich Winter2 i jeździ się bardzo dobrze. Ale może Kleber jest jeszcze lepszy, tego nie wiem. Link Zgłoś
Gość: 300M Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: 192.168.6.* 16.12.01, 21:20 Kupiłem BF Goodrich, gdybym miał kasę byłby to pełen Goodyear G6 ale niestety. Jeździ się tak: są twarde jak cholera, bardzo siadł komfort jazdy,głośne też jak cholera ale znakomicie spełniają zadanie do jakiego zostały stworzone. Znakomicie trzymają auto przy skrętach, świetnie hamują, miałem okazję sprawdzić Pirelki, Wintery i jeszcze parę innych, w tym przedziale cenowym uważam że są relatywnie najlepsze. Nie zamierzam ich sprzedawać bo to są prawdziwe zimówki przy całych swoich wadach. W żadnym razie nie żałuję zakupu Również nie namawiam a jedynie dzielę sie opinią. Zakup i założenie wraz felgami na Augustówce za TVN, jedna z najtańszych w Warszawie.Letnie możesz zostawić do wiosny.Cena leżakowania do negocjacji, nie jest to duża kwota. Pzdr. Link Zgłoś