Dodaj do ulubionych

wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 23:54
Mam do wyboru. Które kupić?. 165/70/14

Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów

Erik
Obserwuj wątek
    • Gość: bim Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:47
      Ja wybrałem zimówki BFGoodrich. Pomykam na nich drugi sezon i jestem z nich
      zadowolony. Co do Klebera to nie mam zdania, bo nie używałem.
      Jeśli zależy Ci na kasie to wybierz tańsze (obie firmy należą do michelina więc
      technologia podobna).
    • Gość: Druid Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: 192.168.2.* 12.12.01, 14:52
      zadne
      • Gość: Erick Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 22:08
        Druid, Jak nie maz nic do powiedzenia, to po co się odzywasz. Twoje zdanie na
        temat opon zdążyli już wszyscy poznać
    • Gość: R@fal Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: 10.0.210.* 12.12.01, 22:15
      jezeli nie masz wspomagania to klebery sa calkiem niezle, a kierownica chodzi
      b. lekko
    • Gość: adam Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: 172.16.1.* 13.12.01, 11:54
      Znajmoy kupil Goodrich i potem sie ich pozbywal.
      Ja mam letine Kleber ViaxerAS i bardzo polecam.
    • Gość: Zayin Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 15:30
      Pewnie do Corolli?? Wnioskuję po rozmiarze. Rok temu miałem ten sam dylemat.
      Wybrałem BF Goodrich Winter2 i jeździ się bardzo dobrze. Ale może Kleber jest
      jeszcze lepszy, tego nie wiem.
    • Gość: 300M Re: wałkowanie o oponach - BFGoodrich czy Kleber IP: 192.168.6.* 16.12.01, 21:20
      Kupiłem BF Goodrich, gdybym miał kasę byłby to pełen Goodyear G6 ale niestety.
      Jeździ się tak: są twarde jak cholera, bardzo siadł komfort jazdy,głośne też
      jak cholera ale znakomicie spełniają zadanie do jakiego zostały stworzone.
      Znakomicie trzymają auto przy skrętach, świetnie hamują, miałem okazję
      sprawdzić Pirelki, Wintery i jeszcze parę innych, w tym przedziale cenowym
      uważam że są relatywnie najlepsze. Nie zamierzam ich sprzedawać bo to są
      prawdziwe zimówki przy całych swoich wadach. W żadnym razie nie żałuję zakupu
      Również nie namawiam a jedynie dzielę sie opinią. Zakup i założenie wraz
      felgami na Augustówce za TVN, jedna z najtańszych w Warszawie.Letnie możesz
      zostawić do wiosny.Cena leżakowania do negocjacji, nie jest to duża kwota.
      Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka