Gość: Waldi IP: *.*.*.* 12.12.01, 14:21 Zależy mi na opini posiadaczy aut tego typu. Jak sprawują się w "naszym" klimacie. Za wszystkie sensowne opinie będę wdzięczny. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Druid Re: Cabrio - opinie użytkowników IP: 192.168.2.* 12.12.01, 14:42 Nie polecam. Za bardzo widac jak wlascicielowi sloma z butow wystaje. Link Zgłoś
Gość: Waldi Do druida IP: *.*.*.* 12.12.01, 14:51 Widzę, że masz jakiś problem. Zajmij się czymś innym niż odpowiedziami w forum. Polecam skontaktowanie się z psychologiem. Link Zgłoś
Gość: WURST Re: Cabrio IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 12.12.01, 21:17 Witam! Jestem milosnikiem kabrioletow. Mialem dwie barchetty,peugeota 306 Cabrio i mazde mx5.Zima nie jest zadnym klopotem.Zamkniety dach gwarantuje izolacje jak w zwyklym samochodzie.Idealnym rozwiazaniem jest dach zimowy-cena uzywanego 2-4 tys.PLN. Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Cabrio - opinie użytkowników IP: 162.70.83.* 13.12.01, 18:53 Nie ma zadnych problemow - przynajmniej w moim nowym aucie - w dodatku nagrzewnica jest specjalnie przygotowana do jazdy z otwartym dachem w zimie - potrzeba tylko dobrej czapki i wrazenia sa super. Z zamknietym dachem mozna sie ugotowac... Trzeba tylko pamietac aby dobrze zaimpregnowac dach - ja ostatnio przedobrzylem (wylalem za duzo impregnatu) i mam na nim biale smugi... Zobaczymy - moze zmyja sie w deszczu. Za to kropelki wody stoja na szmacie tak samo jak na dobrze nawoskowanej karoserii. Goraco polecam kabriolety. Link Zgłoś
Gość: WURST Re: Cabrio - opinie użytkowników,DO KR$ IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 14.12.01, 15:01 Apropos,jakim cabrio jezdzisz? Link Zgłoś