waniliowa77 10.09.07, 16:25 Błagam doradźcie coś, jakie autko małe sportowe jest najlepsze??? Myślę o tigrze, czy to dobry wybór? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nurek69 A może mitsubishi eclipse? 10.09.07, 16:33 Że przytoczę kawałek reklamy: IDEALNE DO LANSU POD WIEJSKIMI DYSKOTEKAMI GDZIE NAĆPANE MALOLATY SAME WYRYWAJĄ KLAMKI. BLOWJOB GWARANTOWANY NA KAŻDEJ IMPREZIE. SPRAWDZONE EMPIRYCZNIE :-) Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jakie auto???? 10.09.07, 17:08 waniliowa77 napisała: > Błagam doradźcie coś, jakie autko małe sportowe jest najlepsze??? sportowe?prosze zapoznaj sie ze znaczeniem sportowe auto:bo dla mnie sportowe to takie, ktore ma ze 300km pod maska i silnik minimum 3 litry. > Myślę o tigrze, czy to dobry wybór? poszukaj w googlach opinie na temat tego auta. Link Zgłoś
waniliowa77 Re: Jakie auto???? 10.09.07, 18:51 Doskonale wiem co oznacza słowo "sportowe", bardziej chodziło mi o wygląd a poza tym nie każdego stać na super sportową brykę za 100 tysięcy, a wiadomo że tigra to corsa w innym opakowaniu. Czy można liczyć na coś więcej niż sarkazm? Link Zgłoś
hogdziu Re: Jakie auto???? 12.09.07, 09:27 kazde wspolczsesne auto "sportowe" z trzylitrowym silnikiem i 300km opyci na torze bez problemu czterdziestoletnia 90-konna supersiodemka z nawet kiepskim kierowca. sprawdzone empirycznie z nowym 911, supra i misu eclipse. chyba ze sportowe=wyglada a nie sportowe=jezdzi Link Zgłoś
przemekthor Re: Jakie auto???? 10.09.07, 19:35 jakie autko małe sportowe jest najlepsze??? Pod jakim wzgledem - stylistyki, mocy, niezawodnosci, ceny? Nowy, uzywany? Jak uzywany, to za ile? Moj faworyt malego sportowego auta to lotus elise. Sieliczny jest :) Link Zgłoś