prom2 25.09.07, 18:45 Kupiłem auto dla żony, przerejestrowałem ale OC mam jeszcze ważne. Co się stanie jak mnie policja złapie a ja nie będę miał na polisie OC swojego obesnego nr rej.? Link Zgłoś Obserwuj wątek
expedit54 Re: Problem z OC!! 25.09.07, 19:12 Ale masz umowę kupna sprzedaży prawda?! Wystarczy że będziesz ją mógł okazać podczas kontroli. Czasami jednak trafi się jakiś służbista dlatego polecam jak najszybciej udać sie do tego ubezpieczyciela i spisać aneks do umowy z aktualnymi danymi :) Link Zgłoś
iberia.pl Re: Problem z OC??? 25.09.07, 20:30 zawsze mnei zastanawiaja tacy jak ty...czy to naprawde taki problem miec papiery w porzadku i od razu po kupnie wszystkie dokumenty miec na siebie??? Link Zgłoś
prom2 Re: Problem z OC??? 25.09.07, 21:26 A mnie zastanawiają takie jak TY... nie masz nic do powiedzenia to ZAMILCZ proszę.... dziekuję Link Zgłoś
iberia.pl Re: Problem z OC??? 25.09.07, 22:28 nie musisz czytac jesli moje wypowiedzi Ci przeszkadzaja,a poza tym prawda w oczy kole? Po prostu nie potrafie zrozumiec po co sobie komplikowac zycie ale skoro tak lubisz to prosze bardzo, tylko moze nie zawracaj innym glowy swoimi wyimaginowanymi problemami . Link Zgłoś
prom2 Re: Problem z OC??? 26.09.07, 22:16 Jak Ty zawracasz głowę ludziom na forum swoim,,wyimaginowanym" problemem to jest ok?? Zachowujesz się jak PiS, ocaeniasz wszystkich ale nie siebie... Mój problem z OC wynika z tego że kupiłem auto inie bardzo mam kiedy jechać do ubezpieczyciela czyli hestii, auto cały czas jest w drodze i to nie ja jestem kierowcą. Link Zgłoś
iberia.pl Re: Problem z OC??? 26.09.07, 23:02 prom2 napisał: > Jak Ty zawracasz głowę ludziom na forum swoim,,wyimaginowanym" > problemem to jest ok?? a przepraszam Cie bardzo na przykalda jakimi?Bo akurat tak sie sklada, ze rzadko kiedy zakladam watki....Ostatnio cale 2:alternatywa dla MB i reklamacje opon. >Zachowujesz się jak PiS, ocaeniasz wszystkich > ale nie siebie... badz laskaw mnie nie obrazac, i licz sie ze slowami bo cie PiS do sadu poda :-DDDD > Mój problem z OC wynika z tego że kupiłem auto inie bardzo mam kiedy jechać do ubezpieczyciela czyli hestii, auto cały czas jest w drodze i to nie ja jestem kierowcą. ale niefart :-D Link Zgłoś
gogggo Re: Problem z OC!! 26.09.07, 22:41 W rzeczy samej.Co przeszkzdza Ci miec papiery "w porzadku"? Link Zgłoś