Dodaj do ulubionych

stacja CPN Powązkowska-dolewanie wody

IP: 10.131.128.* 26.12.01, 03:06
Moja koleżanka zatankowała w ten mróz (z tydzień temu) na stacji na
Powązkowskiej. Daleko nie ujechała. Lód w filtrze paliwa, dłuższa naprawa u
mechanika, pół litra wody w zbiorniku. Kiedy rozmawiałyśmy na ten temat z drugą
koleżanką w taksówce, wtrącił się taksówkarz i powiedział, że ta stacja jest z
tego znana od dawna. Po pierwsze więc ostrzegam. Po drugie proszę: jeśli ktoś
zna jeszcze jakieś takie stacje, gdzie pracują chrzciciele, niech też innych
ostrzeże. Usuwanie skutków tego oszustwa, zwłaszcza teraz, w mrozy, to naprawdę
niepotrzebny nikomu wydatek. Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: 300M Re: stacja CPN Powązkowska-dolewanie wody IP: 192.168.6.* 27.12.01, 12:10
      A to nie nowina jeśli chodzi o wiele stacji z szyldem stzrego CPN. Firma ponoć
      odnowiona przetasowania na górze porobione a nawyki zostały. Nigdy po dwóch
      razach nie zatankuję na żadnej stacji CPN czy PKN Orlen. Robię to na stacjach
      tych koncernów które NON STOP KONTROLUJĄ AJENTÓW, a tak jest m.in. na Shellu
      Nalewam i jadę. Odpukać nie zdarzyło mi się nigdy wlać ochrzczonej benzyny
      na tych stacjach. A że drożej ? zależy jak liczyć. Pewność kosztuje. Pzdr
      • Gość: Adam Re: stacja CPN Powązkowska-dolewanie wody IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 21:47
        Dlaczego tankujecie w Orlenie czyżby ktoś z Was dbał o biednego prezesa
        Modrzejewskiego i dorzucał mu się w ten sposób do skromnej (68.000 podstawy)
        pensji!!!!!

Ja tankuję w Esso przy Łopuszańskiej Pb 95 2.96 PLN. W Orlenie przy Gus-ie w
        Al. Niepodległości 10 groszy na litrze drożej.Wnioski nasuwają się same.

Zamiast wydawać miliony na głupie kampanie reklamowe obniżyli by ceny paliwa,
        ale dopóki tego nie zrozumieją Orlenowi decydenci będziemy tankować w Esso.

W ostatnim NIE był ciekawy artykuł o Orlenie - po lekturze wszystko staje się
        jasne dlaczego tak drogo i nie tylko płyn do spryskiwacza Orlen śmierdzi!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka