greenblack 16.09.03, 16:49 motoryzacja.interia.pl/news?inf=427105 Łatwo pomylić z Trafic'kiem. A przy okazji. Czy są tu miłośnicy samochodów użytkowych? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
bar-tech Re: Nowy Master 16.09.03, 19:02 greenblack napisał: > A przy okazji. Czy są tu miłośnicy samochodów użytkowych? myślę, że mogę się uznać za miłośnika takowych! A ten nowy (?) master to tylko lifting starego - ma całkiem nowy przód a resztę praktycznie jak w starym. Ciekawe co to za silnik 3.0 common rail 136KM? pozdrawiam Link Zgłoś
greenblack Re: Nowy Master 16.09.03, 19:15 bar-tech napisał: >Ciekawe co to za silnik 3.0 common rail 136KM? Pewnie rozwinięcie 2.5 dCi. Przy okazji proszę zwrócić uwagę na stopien wysilenia jednostek: 100 KM z 2.5 i 136 KM z 3.0. No ale w przypadku takich samochodów liczy się długa i bezawaryjna eksploatacja, a nie "elastyczność" na ostatnim biegu. > pozdrawiam Pozdrawiam Link Zgłoś
krakus.mp Re: Nowy Master 16.09.03, 19:10 greenblack napisał: > motoryzacja.interia.pl/news?inf=427105 > > Łatwo pomylić z Trafic'kiem. Witaj. To prawda,stylizacja bardzo podobna. > > A przy okazji. Czy są tu miłośnicy samochodów użytkowych? Są.Ja do nich należę.Interesują mnie samochody ciężarowe,autobusy i...tramwaje. Lubię też poczytać o kolei,zwłaszcza o modelarstwie kolejowym.Mam zamiar wspólnie z synem zbudować kiedyś makietę kolejową. Szacunek. > > > Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowy Master IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 19:31 Ja lubie stare tarpany, ale na razie tylko platonicznie ;-)) Moze kiedys dopadne jakis egzemplarz z przesuwana scianka z poczatku '80 to odremontuje :- ))) Chociaz jest to chyba coraz mniej prawdopodobne, bo te samochody znikaja z ulic w ekspresowym tempie - a w zasadzie chyba juz zniknely :-/ Coz, ich jakosc wykonania byla zalosna. Poczekam jeszcze, moze Polonez Truck stanie sie kiedys klasykiem, jak Syrenka lub Warszawa (wersje pick-up obydwu marek sa poszukiwane przez wielu kolekcjonerow). Link Zgłoś