czesiu71 05.08.08, 10:43 Jak w temacie - którędy lepiej: czy tradycyjnie siódemką przez Gdańsk, czy nie lepiej przez Włocławek-Bydgoszcz? Będę jechał w dzień powszedni. Z góry dzięki za sugestie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
jako-tako Re: Warszawa-Darłowo 05.08.08, 18:21 Przez Włocławek i Bydgoszcz jechałem tylko raz.Od zawsze jadę przez Toruń ( obwodnica przez Lubicz)potem przez Wisłę w Świeciu,Tuchola ,Chojnice,Biały bór,Bobolice,Koszalin.Z Warszawy od Kiełbasianej górki ( jeśli wiesz gdzie to jest) do pokonania masz około 470 km.Można wprowadzać pewne korekty i jechać np przez Płock i dobijać do "10" w Lipnie.Można też nie jechać przez Koszalin i odbić w Bobolicach w prawo na Polanów i Sławno jest też droga zaraz za Białym Borem w prawo też dojedziesz do Sławna może trochę okrężna i nie taka super ale za to piękna pod względem widokowym.W tej chwili NIE POLECAM drogi nr 10 jechałem z Darłowa dwa dni temu i między Toruniem a Warszawą naliczyłem 5 wahadełek, to przy kiepskim układzie jest godzina w plecy.Teraz wiedząc o tym jechałbym przez Włocławek i Toruń a z Torunia prosto na Chojnice.Tak będzie najszybciej. Link Zgłoś