marek.dumle 11.08.08, 17:23 1.Może ktoś się orientuje czy wszystkie te marki mają płatną aktualizację map? 2.Może ktoś się orientuje, która z tych marek daje najdokładniejszą mapę Polski? Link Zgłoś Obserwuj wątek
czesio1111 Re: TomTom, Garmin, Mio... 18.08.08, 15:23 Witam, 1. TomTom i Mio darmowa roczna, Garmin płatna od razu.. 2. Najlepsza Będzie GPMapa w Garminie. Pozdrawiam:) Link Zgłoś
tommy322 Re: TomTom, Garmin, Mio... 19.08.08, 12:04 Potwierdzam, mapa Garmina jest naprawdę niezła Link Zgłoś
borsuk-ja Re: TomTom, Garmin, Mio... 04.09.08, 19:30 Sam mam Mio Moov 200PL i do końca roku jest mozliwosc pobrania darmowej aktualizacji. Link Zgłoś
jan-w Re: TomTom, Garmin, Mio... 05.09.08, 15:13 Mio bezpłatna przez rok. Na razie testuję Warszawę. Rewelacyjna. Jedyne zastrzeżenie - nie zna jeszcze nowej trasy na Ursynów z Okęcia ;-) Link Zgłoś
marek.dumle Re: TomTom, Garmin, Mio... 05.09.08, 17:39 Urządzonka Garmina jakoś lepiej jak dla mnie wyglądają. Link Zgłoś
tomasz32_0 Re: TomTom, Garmin, Mio... 05.09.08, 17:44 Kolego jan-w czy możesz jeszcze powiedzieć jaki masz model bo ja się też zastanawiam nad kupnem a z tego co tu czytam to już zupełnie zwariowałem i nie wiem co dalej.Dzięki za odpowiedz. Link Zgłoś
jan-w Re: TomTom, Garmin, Mio... 05.09.08, 22:54 Po długich lekturach i namysłach wybrałem 330 FEU. Nie 200 - ma jak dla mnie za mały ekran. Nie 360 - urządzenie głośnomówiące do telefonu mam osobno, a jest wyraźnie droższy. 330 ma duży ekran i bluetooth umożliwiający kontakt z komputerem (nieistotne) oraz pobieranie za pośrednictwem internetu w telefonie informacji np na temat POI (Point Of Interest). Zdecydowałem się na najdroższą wersję mapy (Polska, EEU, FEU) aby nie dopłacać więcej osobno za mapy przy wyjeździe na zachód). Zapłaciłem 714 zł w sklepie internetowym z odbiorem osobistym. Link Zgłoś
mementom Re: TomTom, Garmin, Mio... 09.09.08, 14:38 No i jak się sprawdza po tych kilku dniach? Jeżeli OK to poprosiłbym o namiar na sklep (mailem, żeby kryptoreklamy nie robić). Link Zgłoś
jan-w Re: TomTom, Garmin, Mio... 10.09.08, 15:01 Jestem nadal zachwycony. Jedyne do czego mogę się "przyczepić" to że przy wgrywaniu moich zdjęć do Navipix, czasem wychodzą dziwne obrazki. Ale po dotknięciu takiego obrazka jest OK. Podejrzewam że może wgrywam za duże pliki. Zdjęcia ściągane z internetu wgrywają się dobrze. Navipix to metoda wyznaczania celów podróży przez dotknięcie fotografii (np Pałac Kultury) z dopisanymi koordynatami (np z google earth). Niestety podawanie danych sklepu nie ma sensu. Zajrzałem, znacznie podnieśli ceny w międzyczasie. Prędkość nawiązywania kontaktu z satelitami jest rewelacyjna dzięki specjalnemu układowi. Po wyjechaniu z garażu podziemnego, po przejechanych 2 metrach są namiary. Link Zgłoś
bright_witch Re: TomTom, Garmin, Mio... 14.10.08, 16:00 czy moge zapytac jaka marka konkretnie zostala wybrana? ;-) wyczytalam tylko model, albo jestem slepa albo marki nie ma :-/ zainteresowaly mnie te Pana ochy i achy ;-) Link Zgłoś
kalorolina Re: TomTom, Garmin, Mio... 09.09.08, 23:14 zgadzam się w pełni! moja druga połowa postanowiła niedawno kupić nawigację i choc na początku nie byłam zachwycona tym pomysłem, to po paru tygodniach używania jestem zachwycona.... mamy garmina 760 Link Zgłoś
andiat5 Re: TomTom, Garmin, Mio... 12.10.08, 19:32 ja mam mio 720b i jest fajna.dzisiaj wszystkie nawigacje to bajer,germina ,mio ,tomek kwestia przyzwyczajenia sie do konkretnej.bo odchylki sa jedna to cos robi troche lepiej inna co inego i inaczej nie bedzie.WAZNE TO PAMIEC (POJEMNOSC MINIMUM Z 4G NO I PROGRAM MOBILE 5 LUB 6 mozna wgrywac co sie chce) Link Zgłoś
hulahoop Re: TomTom, Garmin, Mio... 17.10.08, 14:53 co do aktualizacji-to raczej należy sprawdzić bezpośrednio na stronkach producentów. Mi znajomi rekomendują Mio - pokrycie map im odpowiada :> Przy czym to oczywiście spawa indywidualna... Link Zgłoś
budyns Re: TomTom, Garmin, Mio... 21.10.08, 12:11 no i jeszcze jedna sprawa - mio ma w tej chwili promocje do konca pazdziernika. kazdy dostaje nagrode gwarantowa i moze powalczyc o ekstra kase. zreszta po co mam pisac - szczegoly mozna przeczytac na www.wepayforyourmio.com/pl Link Zgłoś