kelo 28.10.03, 12:01 A może zacznijmy się domagać rachunków za każdy przejechany kurs taksówką. Pewnie kilka z takich prób skończy się wyrzuceniem z taksówki, ale może warto. Link Zgłoś Obserwuj wątek
bama7 Re: STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI 28.10.03, 13:58 Popieram. Może wtedy skończy się zawyżanie rachunków za przejazdy. Link Zgłoś
Gość: el_s Re: STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.03, 14:31 Parę razy jak taryfiarz robił wrażenie naciągacza zdarzyło mi się po zajęciu miejsca powiedzieć : "Proszę na ul.......... a na koniec Pan mi wypisze rachunek na urząd Skarbowy wrocław Śródmieście " :) Reakcje bywały różne od zamilknięcia i czujności aż po jawnie skrywaną niechęć. Rachunku zawyżonego nie zdażyło mi się trafić :) Pozdrawiam , els Link Zgłoś
Gość: stadox Re: STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 15:39 Rachunek na urzad skarbowy?! To jakis nonsens. Nie ma takich rachunków. Link Zgłoś
Gość: sandwich Re: STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 18:12 A jak pracownicy urzędów skarbowych rozliczają delegacje? Pomyśl. Pzdrw Link Zgłoś
Gość: Michal Re: STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI IP: *.telia.com 28.10.03, 18:39 Wszyscy w Europie jezdza z tymi kasami i nikt nie narzeka.Kantowanie sie skonczy to fakt.Tutaj zdaje sie boli.Nie bedzie mozna z Air Port Okecie do centrum miasta za 100baksow brykac.Teraz przynajmniej beda jezdzic dobrynmi samochaodami.bedzie odpisane na samochod i zostanie na koncie.Przedtem odpisal bral w kieszen a trupem jezdzil a klient w tylek dostawal. Zawod taxowkRZA JEST ODPOWIEDZIALNYM ZAWODEM a nie robienie wszystkich w gruche. Pzdr.Michal P.S prawdopodobnie polowa odleci i oto idzie i dla innych bedzie pracy w brud. Link Zgłoś