Dodaj do ulubionych

STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI

28.10.03, 12:01
A może zacznijmy się domagać rachunków za każdy przejechany kurs taksówką.
Pewnie kilka z takich prób skończy się wyrzuceniem z taksówki, ale może
warto.
Obserwuj wątek
    • bama7 Re: STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI 28.10.03, 13:58
      Popieram. Może wtedy skończy się zawyżanie rachunków za przejazdy.
    • Gość: el_s Re: STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.03, 14:31
      Parę razy jak taryfiarz robił wrażenie naciągacza zdarzyło mi się po zajęciu
      miejsca powiedzieć : "Proszę na ul.......... a na koniec Pan mi wypisze
      rachunek na urząd Skarbowy wrocław Śródmieście " :) Reakcje bywały różne od
      zamilknięcia i czujności aż po jawnie skrywaną niechęć. Rachunku zawyżonego nie
      zdażyło mi się trafić :)

Pozdrawiam , els
      • Gość: stadox Re: STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 15:39
        Rachunek na urzad skarbowy?!

To jakis nonsens. Nie ma takich rachunków.
        • Gość: sandwich Re: STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 18:12
          A jak pracownicy urzędów skarbowych rozliczają delegacje?
          Pomyśl.

Pzdrw
          • Gość: Michal Re: STRAJK WŁOSKI PASAŻERÓW TAXI IP: *.telia.com 28.10.03, 18:39
            Wszyscy w Europie jezdza z tymi kasami i nikt nie narzeka.Kantowanie sie
            skonczy to fakt.Tutaj zdaje sie boli.Nie bedzie mozna z Air Port Okecie do
            centrum miasta za 100baksow brykac.Teraz przynajmniej beda jezdzic dobrynmi
            samochaodami.bedzie odpisane na samochod i zostanie na koncie.Przedtem odpisal
            bral w kieszen a trupem jezdzil a klient w tylek dostawal.
            Zawod taxowkRZA JEST ODPOWIEDZIALNYM ZAWODEM a nie robienie wszystkich w gruche.
            Pzdr.Michal
            P.S prawdopodobnie polowa odleci i oto idzie i dla innych bedzie pracy w brud.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka