Dodaj do ulubionych

Telekamera internetowa :-) :-) :-)

08.02.11, 09:15
To coś dla Maseczki i AL.
TVN24 chwali się, że wygrali Telekamerę przyznawaną przez internautów smile
Zanjąc fora TVN zastanawiam się ile osób głosowało naprawdę. Nie wiem, jak odbywało się głosowanie, ale .....w przypadku TVN nie ma to właściwie znaczenia. Skoro głosowanie internetowe, to dowodu osobistego nie sprawdzali.
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Telekamera internetowa :-) :-) :-) 08.02.11, 09:20
      Hihihihi, zapewne trochę osób glosowało, pytanie jest ile razy ci sami, bo można i to bardzo łatwo. A fanatycznych klikaczy "dla sprawy" nie brakuje wink
      • maja-z-podworka Re: Telekamera internetowa :-) :-) :-) 08.02.11, 09:31
        Na nasz skromny użytek Gryf stworzył cały tłum postaci i to nieźle wymyślonych, z własnymi zyciorysami, problemami, nieco odmiennym sposobem pisania....To czego potrafiłby dokonać "w słuznej sprawie"?
        • m.maska Re: Telekamera internetowa :-) :-) :-) 08.02.11, 11:09
          Witam Was...ojjjjjjjj...moglabym cala ksiazke napisac na ten temat. Przeciez obserwowalam jak przebiegalo nabijanie watkow noca.
          To bylo nie do wiary... kilkanascie minut czasami pol godziny tylko jeden watek w gorze i zeby nie wiem co zaden inny nie zmienial miejsca, jeden na ktory nabijali posty, po kilka w ciagu jednej minuty, potem ten watek odhaczali i brali na tapete drugi, dzialo sie to samo - w tym czasie niemozliwe bylo wejscie na pierwszy watek i tak po dwoch godzinach byly watki "doladowane" przez kogo? przez moderatorow... nie sadze zeby robili takie rzeczy codziennie bo tak lubili, mysle raczej, ze mieli to w umowie o prace....
        • 1zorro-bis Re: Telekamera internetowa :-) :-) :-) 08.02.11, 11:21
          a kto to ten Gryf?
          • maja-z-podworka Re: Telekamera internetowa :-) :-) :-) 08.02.11, 11:58
            Zorku, za długa opowieść. W każdym razie ten człowiek długo nas za nosy wodził. Sam mógł występować jako średniej wielkości wieś, a miał jeszcze pomocników. Bywał kobietą, mężczyzną, młodą dziewczyną i staruszką...Odgrywał teściową i syna...znajomych ...wszyscy pisali na forum. Wyobrażasz sobie jak było tłumnie? Byli też bardzo solidarni - jak Ci dziesięć osób powie to samo, to zaczynasz w to wierzyć.
            Generalnie nie ma o czym mówić, ale skojarzył mi się z tymi telekamerami. Po tamtych doświadczeniach każdy dziennikarz, który powłuje się na opinię internautów, podaje wyniki sondy internetowej - jest dla mnie ....delikatnie mówiąc niewiarygodny. A realnie, każdy z tych panów powinien pobyć trochę na tych forach jako zwykły nauta, to szybko przestaliby pisać te wszystkie bzury.
            ---
            Maja
          • m.maska Re: Telekamera internetowa :-) :-) :-) 08.02.11, 12:12
            Zorro a przy tym ow Gryf byl baaaaardzo wiarygodny, bo wszyscy go osobiscie znali z realu - tzn. znal go jego wlasny syn, przyjaciel, tesciowa oczywiscie, tudziez cala masa innych osob - byl przy tym spolecznikiem - no po prostu nazwijmy to po imieniu: facet dwoił się i troił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka